دوست عزیز من یه هارد دیگه دارم بعد از اینکه این کار رو کردم چجوری تست کنم که ریکاوری میشه یا نه؟
دوست عزیز من یه هارد دیگه دارم بعد از اینکه این کار رو کردم چجوری تست کنم که ریکاوری میشه یا نه؟
شاید آدم با چند کلیک الکی بتونه کاری کنه !!
اما آدم بتونی علمی به کاریو دنبال کنه خیلی فرق می کنه !!
در ضمن این بنده خدا می خواد هاردشو بفروشه یارو اینقدر بی کار نیست بخواد بشینه با استفاده از زبان برنامه نویسی که شما دیدی با شنیدی اطلاعات هاردو برگردونه !!!
اگر مشکل ایشون فقط عکس هاشه می تونه همه ی عکس هاشو از JPG به مثلا GHP تغییر نام بده که نرم افزار ریکاور این فایل هارو جز فایل پرت تشخیص بده !!
Last edited by saman3230; 01-09-2009 at 17:19.
لطفا در خوندن پست بیشتر دقت کن کی گفتم ایشون!!!!saman3230;4157599
در ضمن این بنده خدا می خواد هاردشو بفروشه یار اینقدر بی کار نیست بخواد بشینه با استفاده از زبان برنامه نویسی که شما دیدی با شنیدی اطلاعات هاردو برگردونه !!!
منظور من این بود وقتی این اقا هارد رو فروخت یه عده فرصت طلب هارد رو با این روش ریکاوری میکنند!
[quote=mehdi1368;4157616]منظور منم همون خریدار بود !!لطفا در خوندن پست بیشتر دقت کن کی گفتم ایشون!!!!
منظور من این بود وقتی این اقا هارد رو فروخت یه عده فرصت طلب هارد رو با این روش ریکاوری میکنند!
فکر نمی کنم آدم بیکار باشه !!!
اما اگر مشکل فقط عکس میشه عکس هارو از JPG به مثلا UHI تغییر نام بدید تا نرم ازفزار ریکاوری نتونه عکس رو عکس تشخیص بده !!
در قسمت نرم افزار اين انجمن درخواست بدهيد
نرم افزاري مي خواهيد كه قابليت ريكاوري شده را به شما ندهد
و اين نرم افزارها مشكل شما را حل مي كنند و هارد شما ديگر ريكاور نمي شود
در قسمت انجمن نرم افزار
سلام
ببخشین دیر شد
خب اگه کامپیوترتون 2 تا هارد با همو پشتیبانی میکنه
هارد فروشی رو رو اسلات 2 نضب کنید بعد از روی هارد اصلی بوت کنید
حالا این شما این سیستم عامل + n تا برنامه ی قابل دانلود و هارد اماده ی تست کردن
اگر کسی هست یک راهنمای هم به من بکنه
من هارد 80 دارم که 4 تا درایو داره من 4 تا درایو را فرمت کردم حالا میخواهم که بشه یک درایو کسی هست که یک راهنمای کامل بکنه
خیلی ببخشیدا ، ولی 3 صفحه بحث بیخوده . دوستمون که میگه FDISK کن از داس ، باید بدونه که با ساده ترین برنامه ها که اسمشونم روشونه (FDisk recovery) میشه این حالت رو ریکاوری کرد که من خودم تست کردم قبلا.
شما اگه میتونی روشی رو که من در پستهای اول گفتم انجام بده و اگه تونستی قبل از پاک کردن فایلها و ... شما فرمت اطلاعاتت رو به فرمتی نامربوط تغییر بده ، به این صورت که اونا رو رینیم کن و در ادامه اسمشون مثلا بنویس txt. !
اگر هم حوصله ی اینارو نداری میتونی از برنامه هایی مثله east-tec disposesecure 2008 استفاده کنی که خودشون همه کارهارو ردیف می کنن !
Last edited by mf.designing; 01-09-2009 at 19:17.
زحمت نكشيد برنامه قوي براي ريكاوري هست كه كل هارد رو برگردونه
بايد سخت افزار هارد رو دستكاري كرد
ممنون از همه به خار راهنمایی
این طور که پیداس هیچ راهی ضریب امنیت کامل نداره
اما من به ین نتیجه رسیدم که اگر یهبار فرمت کنم بعد دوباره پارتیشن بسازم با فرمت دیگه بعد اطلاعات الکی بریزم و بعدم دوباره فرمت کنم بهتر باشه
یا هم از نرم افزار ثشسف-فثز استفاده کنم
یا قید فروش رو بزنم
یا اصلا هارد رو نابود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)