این مدل RS7 رو من شنیدم میگن با یه پکیج اسپیکر دیگه هم میفروشن , درسته؟
این مدل RS7 رو من شنیدم میگن با یه پکیج اسپیکر دیگه هم میفروشن , درسته؟
الان من مشکلم قیمت نیست من مشلم بیشتر سره سابووفرشونه که از نونه شب واجب تره
مثلا تو یه فیلمی که یه هواپیما میاد رد میشه کار ساب اجرایه یه بیس ویبره فرکانس زیره 50هرتز هست میخوام ببینم تو این شرایط کدوم بهتر عمل میکنن البته تو کاتالوگ پایونیر زده از 27 هرتز به بالا اجرا میکنه
الان با این قیمتا پولش مهم نیست یه کیفیت خوب میخوام به نظر شم کدوم یکی بهتره؟
در ضمن فرق rs3 با rs7تو چیه
نمیدونم اقا مهدی تو نمایندگی که همچین چیزی نبود فقط مدل rs3 اسپیکرای فرانتش 10 سانت کوتاهتر از rs7 هستش امپ rs7 vsx-818v-k و پلیرش 410 هستش rs3 هم امپ 518 و پلیر 310
(rs3 بدون usb و ready for ipod)
اقا مهدی برای کسایی که اطلاع نداشتن توضیح دادمصفحه 2 چهارمین پست از اخرو بخونین
Last edited by Pop-Man; 03-09-2009 at 12:46.
دوست عزیز این مدل سونی که هنوز وارد بازار نشده یکی از نمایندگیهای سونی که مدل 5000 رو داشت هنوز این جدیدو نیاورده بود من صدای سونیو نشنیدم اما تجربه نشون میده پایونیر حداقل از این مارکایی مثل سونی و پانا وسامسونگ... بهتره من صدای rs7 شنیدم خیلی خوشم اومد به نظرم شما خودت بورو نمایندگی پایونیر تو جمهوری صداشو گوش کن فقط به نظر ما اکتفا نکن میتونی یکی از همین صداهای هواپیما یا...رو با یه فلش روش امتحان کنی![]()
البته همیشه برای تست یک بلندگو با توجه به کاربردش باید چند فرکانس رو روش امتحان کرد که مثلا برای یک ساب باید فرکانسایه زیره 100 هرتز رو روش امتحان کرد البته این کار توانایی انجام فرکانس مشخص میکنه و بحث sql که یه بحث کیفیتی هست رو باید با اهنگ های کیفیت بالا و مخصوص این کار تست کرد
راستی این پایونیر rs7 بلندگوهای ساروندش پایه بلند داره یا امکانه اینو داره که رو پایه بلند بزاریش؟
نه پایه نداره (ساروندش نسبتا کوچیکه)
صداش واسه فیلم جالبه ولی واسه موزیک من زیاد خوشم نمیاد کیفیت تصویرشم خیلی خوبه کلا واسه یه HTIB خوبه.
همونطور که این دوستمون Pop man گفت مدل 5000 تو ایران هست که البته یکی از دوستان ما داره من گفتم حتما مدل 7000 هم اومده که میگن هنوز وارد نشده.دوست عزیز میشه توضیح بدی نحوه چیدمانه این مدل چجوری هست و برای بلندگوهای ساروند پایه دارد یا نه؟
قیمتش تو ایران چنده؟
صداش خیلی فراگیر هست و میتونه یه سالن نسبتا بزرگ رو پر کنه فقط یک مقدار بم هست که باید از مقدار باسش کم کنی به نظر من اگر به جای این همه تمرکزی که رو قدرت باس این سیستم کردن یه مقدار از قدرتشو برای تریبل هزینه میکردن صداش قابل قبول تر میشد چون وقتی میخوای از همه قدرتش استفاده کنی باسش بقیه فرکانسای بالای موزیک رو خفه میکنه صداش بم به نظر میرسه به قولی میشه Boom BOX
کلا پایونیر یه نقطه قوتی که داره نسبت به مارکای معمول بازار تفکیک صداش هست که عالیه واقعا صدای سازها توش جدا از هم شنیده میشه حتی تو صدای بلند این تفکیک صدا رو حفظ میکنه از طرف دیگه باسش تو ولوم پائین تاثیر گذاره یعنی زمانی که صدای موزیک کم هست بازم قدرت باس آهنگ حفظ میشه نمیدونم از چه الگوریتمی برای این کار استفاده میکنن ولی واقعا تاثیر گذار هست صداش خیلی ذلال هست شاید خیلی بلند نباشه که به نظر من بلند هم هست ولی به علت همون تفکیک بالا چون گوش خراش نمیشه بلندی صدا به نظر نمیرسه تنها برندی که از این نظر با پایونیر رقابت میکرد Technics بود که کلا بی خیال تولید سیستم شده Kenwood هم یه فلسفه خاصی تو صدا داشت که قابل تقدیر بود ولی بیشتر به قدرت صدا اهمیت میداد البته الان Onkyo و Denon و marantz هم خوب کار میکنن که Onkyo رو میشه مثل پایونیر دونست چون رو جزئیات موزیک خیلی بیشتر از قدرت تمرکز میکنه marantz و یاماها هم بیشتر رفتن سمت صدای سینمایی تا موزیک,Denon هم به نوعی داره راه Kenwood رو ادامه میده ولی بازم در قیاس با Kenwood اون زمان الان Denon یه پله بهتر هست.
ولی با همه این حرفا من پایونیر رو خیلی قبول دارم چون بین همه این برندها بالانس بین قیمت و کیفیت رو خیلی بهتر رعایت میکنه تا یه مارکی مثل دنون صدای یه سیستم 1 میلیونی پایونیر اندازه یه سیستم 2 تومنی دنون کیفیت و قدرت داره و طبق معمول این نظر شخصی منه.
Last edited by *Alucard*; 03-09-2009 at 16:24.
بهترین محی قرار گیری بلندگوهای ساروند کجاست منظورم در چه فاصله ای و چه ارتفاعی از زمین مثلا همین ساروند پایونیر rs7 کجا باید قرار بگیره
و این بلندگوها که پایه ندارن رو باید کجا نصب کرد
این بلندگوهایه ساروند باید دقیقا کجا قرار بگیرن و در چه ارتفاعی از سطح زمین و مثلا تو مدل rs7 پایونیر بلندگوهایه ساروندش که پایه نداره رو باید کجا قرار داد
به نکته مهمی اشاره کردی محل قرارگیری اسپیکرا خیلی مهمه و مطمعنا در مکان های مختلف متفاوته و چیزیه که خود شما باید با با امتحان کردن به یه نتیجه مطلوب برسی هرچند تو این خونه هایی که ما توش زندگی میکنیم با اون همه وسایل زندگیی نمیشه به یه صدای کاملا ایده ال رسید
در مورد نصب این اسپیکرا خیلی نمیتونم کمک کنم حتما دوستان دیگه اطلاعات کاملتری دارن شاید بشه براش پایه گرفت یا شاید بشه رو دیوار نصبش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)