خوب دیدم به zii توهین شده
داری کریتیو رو که تحصصش پلیر هست رو مایکروسافت مقایسه میکنی
از جنس محصول فهمیدی که اشغاله اره
داری سیستم عامل اندروید رو با چی مقایسه میکنی
خوب دیدم به zii توهین شده
داری کریتیو رو که تحصصش پلیر هست رو مایکروسافت مقایسه میکنی
از جنس محصول فهمیدی که اشغاله اره
داری سیستم عامل اندروید رو با چی مقایسه میکنی
مرد این دوستمون داشتن یه جورایی با ایپادتاچ مقایش میکردن ... پس بیخود هم نگفتن ... در ضمن ایپاد هم بخش نداره ... شما هم کمی بیشتر دربارش اطلاعات بگیر به 4 تا دونه عکس اکتفا نکن ... این جا هم یه سر بزنی برات بد نیست :... خودم اینجا عضو هستم هرچی بخوای براش هست چون شما فکر کنم بلدی از marketplace خرید کنی یا بازی و برنامه بریزی ؟ نه ؟ یا اطلاعاتی هم از zune software بگیر و کار باهاش رو یاد بگیر ... درضمن از zune software 3 به بعد باید ازش استفاده بکنی ... نحوه اپگرید و داونگرید هم یاد بگیر ... چون هیچ مطلب فارسی یا انجمن فارسی نیست که بتونه بهت کمک کنه در مورد زون !!! .... ................................. راستی ما الان داریم ipod touch2g رو با جدیدترین محصول مایکروسافت زون مقایسه بکنیم ... درستش اینه که itouch3g رو با زون اچ دی مقایسه بکنیم تا ببینیم که حرفی برای گفتن داره گرچه الان هم از اکثر جنبه ها تاچ قوی تر هست ... من کیفیت صدای زون هم شنیدم نمیشه گفت از ایپاد بهتر هست به هیچ وجهه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند نکته هم بگم : این حرف شما واقعا جای خنده و تفکر داره که چه جوری میتونی بگی هرکی zii رو دیده پشیمون شده ؟ نکنه باهاش کار کردید ؟ من همین ریویو های کوچیک هم که توی سایت ها براش منتشر شده رو میتونید بخونید و متوجه حرفتون بشید به abi forum هم حتما یه سر بزن ... من فکر میکنم شما فقط دارید به ظاهر توجهه میکنید این طور نیست ؟ چه جوری میتونید سیستم عامل انعطاف پذیر Android رو با زون اچ دی مقایسه کنید ؟ ... در ضمن فکر میکنم اونایی که توجهه میکنند اصلا پشیمون نمیشن به خاطر تاچ و سیستم عامل قوی که از لحاظ برنامه و بازی و ... عالی پشتیبانی میشه !!! ........................................ در ضمن ما چیزی رو از روی( عکس ) قضاوت نمیکنیم از روی ازمایشات و ریویو های سایت ها معتبر مثل cnet یا abi و سیستم عامل قضاوت میکنیم ... چون بنظرم باطن مهم تر از ظاهرش هست البته برای شما ظاهرا به این صورت نیست ... دوستان سوء تفاهم نشه باز هم میگم اچ دی یه مدل بسیار عالی برای مایکروسافت هست و من خیلی خوشم میاد ازش ولی خوب یکسری واقعیت ها هم نمیشه نگفت !!!!
یه سوال :
iPod Killer که می گن همینه ؟
سوال خوبیه ... بله - zune هم می تونه این لقب رو در اختیار بگیره ؛ اما نه الان و نه به این راحتی :
با توجه به اینکه آیپاد از نظر وزنه رقابتی بسیار قوی هستش و در رده های مختلف پلیرها (ارزون - گرون / کوچک - متوسط - بزرگ / ..) سهم اصلی بازار رو واسه خودش برمیداره ، گاهی مدلهایی از کمپانی های دیگه که انقدر خوب هستن که می تونن با آیپاد هم رده شون واقعا رقابت کنن و روی برتری شون اتفاق نظر وجود داره رو ipod killer لقب میدن ... این یه لقب رسمی نیست و معمولآً چندتا ریویوی معتبر تر هستن (Cnet ، PCmag ، ABI و شاید یکی دوتا دیگه ریویو) که اعتبار لازم برای تخصیص این لقب رو دارن ... (هرچند بازم قانونی واسه این کار وجود نداره و یه کمپانی درجه 2 مثل meizu هم میتونه واسه خودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنه که ipod killer تولید کرده!)
معروفترین و نزدیکترین مدل به مفهوم واقعی ipod killer ، یکی از محصولات کریتیو به نام zen vision:m بود که یه جورایی این عنوان رو مرسوم کرد ... و هنوز هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ریویوها ازش بعنوان یه محصول آرمانی یاد میشه ...
از محصولات دیگه ای که الان تو ذهنم میاد، مثلاً سری P سامسونگ بود ... فراموش نکنید که برای احراز این لقب هم کیفیت و قدرت ذاتی مهمه و هم فروش و قابلیت رقابت مناسب ...
*با این حال یه ضرب المثل بانمکی هم در مقابل این قضیه داریم که میگه " یه ipod killer نمی تونه ipod رو بکشه !" ... و ظاهرا این واقعیت دنیاست ...
راستش حرف های دوستمون رو راجع به ZII خوندم
یکم خندم گرفت
دوست عزیز
بد نبود یک سری به سایت خود zii میزدین
اینجارو هم یه نگاه بندازینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه چیزی به جز سیستم عامل مک از آیفون کمتر داره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه مک هم به دلیل سابقش زیاد نرم افزار و ... داره
آندرویید فعلا" اول راهه ....
و واقعا نمیدونم چرا بعضی از افراد به خاطر اون سیب گاز زده هر کاری انجام میدن !!!!!!
و دلشون رو خوش کردن به فروشگاه آی تون و نرم افزاز که معیار اصلی مقایسه نیست !
مثل این دوستمون
تاپیک بنده رو ملاحظه کنید ...
و امکانات zii رو مقایسه کنید با آی پاد
یعنی واقا" آیپاد هم چنین امکاناتی داره ؟
من که فکر نمیکنم
Last edited by djgr8; 11-09-2009 at 17:52.
دوربین نداره ZUNE ؟
ZII دوربینش چند مگ هست و بینهمه اینا یه مقابسه کلی میگذارید؟
دوربین داره از نوع hd
دوستان تاپیک بنده تلفیق شده
آدرس پستی که قبلا" دادم به این تغییر کرده
با تشکر
راستیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر نمیکنم ZUNE هم حرفی برای گفتن داشته باشه در مقابل ZII
اره ولی متاسفانه هیچ کودومشون در برابر تاچ حرفی برای گفتن ندارن
چون توکنفرانس دیدم که 70 % پلیر ها ipod هستن و مایکروسافت فقط 2 % بود فکر کنم که ته خنده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)