آخه چرا؟! مگه چه مشکلی داره؟سلام. قعلأ طمع نکن و با همون 3000 مگاهرتز کمی حال کن!![]()
آخه چرا؟! مگه چه مشکلی داره؟سلام. قعلأ طمع نکن و با همون 3000 مگاهرتز کمی حال کن!![]()
من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم این پردازنده رو با فن اصلی خودش و رم 667mhz ( کینگ استون ) تا چه حد میشه اورکلاک کرد
MainBoard : Gigabyte P965-S3
با تشکر
مشکل خاصی پیش نمی اد ، ولی الان سیستمت 100% پایدار هست و در این فرکانس هسچ فشار خاصی به هیچ کدوم از قطعات سیستمت نمی اد ، ولی اگه بخوای مثلأ به 3200 مگاهرتز برسی ، باید از فرکانس 920 برای رم استفده کنی که ممکنه کمی بهش فشاز بیاهره و طول عمرش کم بشه و باعث ناپایداریش بشه ، در ضمن به خاطر فرکانس 460 مگاهرتز ، باید ولتاژ بیشتری به مادربرد بدی که باعث حرارت بیشتر می شه و پایدار کردنش سخته! برای همین پیشنهاد می کنم که حالا که از کارایی راضی هستی ، از همین فرکانس ها استفاده کن.
سلام. با این رم ها اصلأ نمی تونید اورکلاک کنید ، چون همین الانش روی ضریب 2 قرار دارند و با کمترین ورکلاکی نیاز به فرکانس 800 دارند که رم های شما عاجزند ، برای اورکلاک این پردازنده به رم های 1066 و یک مادربرد با قابلیت اورکلاک بالا ، در حدود 500 مگاهرتز نیازه!
من چند تا سوال دیگه هم دارماون گزینه هایی که غیر فعال کردم، کارشون چی بوده؟میشه یه توضیحی بدید؟یه سوال دیگه هم اینکه، از وقتی اور کلاک کردم، موقعی که سیستمو روشن می کنم، یک لحظه صدای فنهای کامپیوتر میاد و بعد قطع میشه و دوباره روشن میشه!چرا اینجوری شده؟
سلام. اون گزینه باعث می شه که ضریب پردازندتون روی 7 ثابت بمونه و فرکنس در زمان بی کاری کم نشه ، همچنین ، در زمان گذشتن دما از حالت ستاندارد فرکانس کم نمی شه (البته در کل وقتی دمای پردازنده به 100 برسه سیستم رستارت می شه!)
می شه در مورد مشکلتون بیشتر توضیح بدین؟
دقیقا همونجوریه که گفتم دیگهمی شه در مورد مشکلتون بیشتر توضیح بدین؟
در حالت عادی وقتی دکمه روشن کردن کیس رو میزنیم، صدا ی فن های کامپیوتر همه در میاد و بعدش سیستم بالا میاد
ولی الان وقتی روشن میشه، یک لحظه صدای فن میاد، بعد قطع میشه و بعد دوباره شروع به کار میکنه
دوستان اینا مقادیری هست که الان گذاشتمببینید مشکل از اینا نیست؟Fsb frequency 429Dram frequency 859Cpu voltage 1.3375Fsb voltage 1.30Dram voltage 1.90Nb voltage 1.25همه اون گزینه هایی هم که تو تنظیمات cpu بود به جز cpu ratio غیر فعال کردمCpu spread spectrum هم غیر فعاله
Last edited by miladddd; 02-09-2009 at 13:30.
این حالت کاملأ طبیعیه ، کلأ سری q ایسوس در زمان اورکلاک همین جوری می شن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)