من خودم از مالزی لپ تاپ آوردم میدونی فک کنم تنها خوبیش اینه که 1-تو ایران مدلی که من دارم اون موقع نبود (من کامپک گرفتم خیلی سبک و کوچیک بود اون موقع نسبت به لپتاپ های توی ایران) 2- کلی بند و بساط باهاش بهم دادند که تو ایران نمیدند. از کیف لپ تاپ گرفته تا چیزای مختلف.
دوست عزيز ميشه بگيد اين بند و بساط چه چيزهايی بوده کيف رو که تهران هم ميدن 7 سال پيش هم ميدادن الان نميدونم شايد غير از کيف موس هم بدن
مالزی يک کيف يک موس و پد همين .
حالا ممکنه مغازه آی که خريد کردين مثلاً روکش کيبورد داشته باشه پد نداشته باشه و غيره
قيمت هم من 5،6 تا لپ تاپ خريد کردم از مالزی تفاوت فاحشی نداره نسبت به ايران
فقط ميشه گفت مدل جديدی که من ميخريدم بعد 1 ماه يا 20 روز مييومد ايران
کلاً مالزی نسبت به ايران گرونتر هستش چيزی که خيلی ها فکرشم نميکردن مثلاً گوشی هيچ 100% گرونتر هستش هارد خواستم بگيرم ديدم مدلی که ميخواستم بگيرم 130،145 بود اونجا در حالی که دوست خودم 1 سال پيش ايران با گرانتی خريده 130
مسواک خواستم بگيرم مدلی که ميخواستم اصلاً نداشتن ولی يک مدل پاينتر رو ميدادن 189 که ايران هستش 150 با گارانتی
دوستان يک سوال داشتم اين لپ تاپ هايی که تو ايران هستش رو کيبوردشون فارسی نوشته شده يک نفر گفت که سفارش عرب هستش يکی هم گفته که به سفارش ايران هستش خوب اگه اينجور هستش ممکنه که از نظر کيفيت ساخت هم پاينتر باشن ؟