تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: تفاوت قیمت لپ تاپ در مالزی و تهران-خیلی اضطراری-

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من خودم از مالزی لپ تاپ آوردم میدونی فک کنم تنها خوبیش اینه که 1-تو ایران مدلی که من دارم اون موقع نبود (من کامپک گرفتم خیلی سبک و کوچیک بود اون موقع نسبت به لپتاپ های توی ایران) 2- کلی بند و بساط باهاش بهم دادند که تو ایران نمیدند. از کیف لپ تاپ گرفته تا چیزای مختلف.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من خودم از مالزی لپ تاپ آوردم میدونی فک کنم تنها خوبیش اینه که 1-تو ایران مدلی که من دارم اون موقع نبود (من کامپک گرفتم خیلی سبک و کوچیک بود اون موقع نسبت به لپتاپ های توی ایران) 2- کلی بند و بساط باهاش بهم دادند که تو ایران نمیدند. از کیف لپ تاپ گرفته تا چیزای مختلف.

دوست عزيز ميشه بگيد اين بند و بساط چه چيزهايی بوده کيف رو که تهران هم ميدن 7 سال پيش هم ميدادن الان نميدونم شايد غير از کيف موس هم بدن
    مالزی يک کيف يک موس و پد همين .
    حالا ممکنه مغازه آی که خريد کردين مثلاً روکش کيبورد داشته باشه پد نداشته باشه و غيره

قيمت هم من 5،6 تا لپ تاپ خريد کردم از مالزی تفاوت فاحشی نداره نسبت به ايران
    فقط ميشه گفت مدل جديدی که من ميخريدم بعد 1 ماه يا 20 روز مييومد ايران
    کلاً مالزی نسبت به ايران گرونتر هستش چيزی که خيلی ها فکرشم نميکردن مثلاً گوشی هيچ 100% گرونتر هستش هارد خواستم بگيرم ديدم مدلی که ميخواستم بگيرم 130،145 بود اونجا در حالی که دوست خودم 1 سال پيش ايران با گرانتی خريده 130
    مسواک خواستم بگيرم مدلی که ميخواستم اصلاً نداشتن ولی يک مدل پاينتر رو ميدادن 189 که ايران هستش 150 با گارانتی

دوستان يک سوال داشتم اين لپ تاپ هايی که تو ايران هستش رو کيبوردشون فارسی نوشته شده يک نفر گفت که سفارش عرب هستش يکی هم گفته که به سفارش ايران هستش خوب اگه اينجور هستش ممکنه که از نظر کيفيت ساخت هم پاينتر باشن ؟

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

مسواک خواستم بگيرم مدلی که ميخواستم اصلاً نداشتن ولی يک مدل پاينتر رو ميدادن 189 که ايران هستش 150 با گارانتی
    قصدم اسپم دادن نیست ولی مسواک 150 تومنی داریم مگه؟!!! اونم با گارانتی!؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

قصدم اسپم دادن نیست ولی مسواک 150 تومنی داریم مگه؟!!! اونم با گارانتی!؟؟؟؟

ميتونيد به اين تاپيک بريد ببينيد اين مدل هم يک مدل از اين مدل که گفتم 150 جديدتر هستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از sabzefosfori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به همگی.من پسر عموم در مالزی هستش می خوام ببینم واسه گرفتن لپ تاپ اپل (مک بوک ایر) تفاوتی با اینجا داره یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام.من می خوام لپ تاپ اپل بخرم .می خواستم ببینم تفاوت قیمتی با مالزی داره یا نه که از اونجا برام بیارن.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز فک میکنم واسه اپل همون مالزی بهتر باشه.البته اینو هم در نظر بگیرید ک ایران اپل رو با گارانتی و بیمه میفروشه

داره خودمونی میشه ehsan7156's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم مدل های لپ تاب گیمینگ ایسوس تو مالزی چه جوری هست سری g74 پیدا میشه قیمتش خوب هست ارزش داره که بری بخری توی تایلند که قیمتها افتظاح بود مالزی چه طوره خواهشا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه en-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.من می خوام لپ تاپ اپل بخرم .می خواستم ببینم تفاوت قیمتی با مالزی داره یا نه که از اونجا برام بیارن.
    سلام میخواستم بدونم مدل های لپ تاب گیمینگ ایسوس تو مالزی چه جوری هست سری g74 پیدا میشه قیمتش خوب هست ارزش داره که بری بخری توی تایلند که قیمتها افتظاح بود مالزی چه طوره خواهشا راهنمایی کنید

سلام
    اینجا به دلیل تعرفه بسیار بالای واردات قیمتهای لپتاپ از ایران بالاتره.... من خودم اچ پی از ایران هفته پیش دادم واسم گرفتن و فرستادن... اینجا لپتاپ با هارد 7200 خیلی به ندرت میشه پیدا کرد حتی تو مدلهای i7 که این خیلی واسه من که سر و کارم با سرعتهای یالا و گیمه محسوس هست

در کل به جز اپل که اینجا (مالزی) قیمتش پایین تره اکثر لپتاپهای دیگه خریدشون از اینجا به صرفه نیست....

موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اینجا به دلیل تعرفه بسیار بالای واردات قیمتهای لپتاپ از ایران بالاتره.... من خودم اچ پی از ایران هفته پیش دادم واسم گرفتن و فرستادن... اینجا لپتاپ با هارد 7200 خیلی به ندرت میشه پیدا کرد حتی تو مدلهای i7 که این خیلی واسه من که سر و کارم با سرعتهای یالا و گیمه محسوس هست

در کل به جز اپل که اینجا (مالزی) قیمتش پایین تره اکثر لپتاپهای دیگه خریدشون از اینجا به صرفه نیست....

موفق باشین
    بله در مورد لپ تاپای خاص و گرون قیمت خرید از خارج از کشور صرف میکنه ولی در بقیه موارد تفاوت فاحشی نداره مگه اینکه حراجی بزاره مثل سایت لنوو که هر هفته بعضی از مدلاشو حراج میکنه و تا 30% زیر قیمت حراج میکنه که اونم فقط امکان خریدش واسه امریکاییهاست تو مالزی تحویل نمیدن

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •