آخه اگه سایت جدا براش درست کنم . اونوقت میگن داری برای سایت خودت تبلیغات میکنی !
اتفاقا یکی از دوستام این گفت . منم بهش گفتم که نمیشه ! چون تو فروم ها نمیتونم قرارش بدم میگن تبلیغ ؟
درست نمیگم ؟ اینتور نیست ؟
آخه اگه سایت جدا براش درست کنم . اونوقت میگن داری برای سایت خودت تبلیغات میکنی !
اتفاقا یکی از دوستام این گفت . منم بهش گفتم که نمیشه ! چون تو فروم ها نمیتونم قرارش بدم میگن تبلیغ ؟
درست نمیگم ؟ اینتور نیست ؟
سایت نه ... یک بلاگ
بهتره به نظرم ... ببین کلا یه بلاگ توی پرشین گیگ که خود هم فضا داره برای معرفی بهتره ..
هیچ وقت اونقدر به پی سی ورلد اعتماد نکن که تمام زحماتت رو اینجا بزاری ... پی سی اونقدرها هم ارزشش رو نداره !
خوب اگه یه سایت یا یه وبلاگ درست کنم آیا میتونم تو پی سی قرارش بدم ؟
اگه نشه که کسی سایت من نمیشناسه تا مجلم رو ببینه .
شما می تونی سورس و معرفی رو اونجا قرار بدی
سپس معرفی و راهنمای دانلودش رو نه در اینجا ، بلکه همه فروم های معتبر قرار بدی ... اینطوری نمی گویند فقط برای پی سی ورلد ساخته شده
()
من تا حالا همچین مجله ای ندیدم که ویدیو هاش همراهش باشه .
باید چیز توپی باشه .
به نظر من اصلا چند تا تبلیغم تو مجلت بزار که یه سودی هم برا خودت داشته باشه اینهمه زحمت کشیدی .
به نظر من اوپن سورسشم نکن . اینجا ایرانه .![]()
چرا تو رپید؟؟؟؟؟؟
خواهشا هر جا می خواهید آپ کنید ، فقط تو رپید نذارین
اگه می شه اینجا آپ کنین که لینک مستقیم بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون گفتن یه اکانت رپید میدن به هر کسی که بخواد دانلود کنه . یعنی نه از سرعت پایین رپید خبری هست نه از قطع شدن و نداشتن resume حتی بهتر از سایتهای آپلود رایگان دیگه .
همچنین تو این سایتی که شما دادین سقف آپلود برای هر فایل 20 مگه . اگه دو تا فیلم 10 دقیقه ای با کیفیت خوب بخوای آپلود کنی که نمیتونی.
Last edited by black.assassin; 28-08-2009 at 23:37.
سلام
راستی ماکسیمم حجمی که میتونید دانلود کنید رو بگید تا من با توان دانلود دوستان کیفیت فیلم ها رو تغییر بدم .
ممنون .
Last edited by iload; 28-08-2009 at 23:50.
آقا یه چیز دیگه فکر کنم این جور بحث ها جاش این جا نیست اگه مدیران تاپیک رو تغییر نام داده و به جای مناسب تری انتقال بدن بهتره . یا این که یه تاپیک ایجاد کنم . من نمیدونم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)