گفتم که جت ترکیبی از خازنی و مقاومتی هستش ... یعنی هم با انگشت کار میکنه هم با قلم ولی حساسیت خازنی رو داره و تکنولوژی بالاتری هم ننسبت به جفتشون داره ...
wm هم نیست ... و جاواست ...
گفتم که جت ترکیبی از خازنی و مقاومتی هستش ... یعنی هم با انگشت کار میکنه هم با قلم ولی حساسیت خازنی رو داره و تکنولوژی بالاتری هم ننسبت به جفتشون داره ...
wm هم نیست ... و جاواست ...
جاوا ؟!بی خیال بابا ... نا امید شدم .
چرا تا اسم جاوا میاد همه فرار میکنن!
بابا این جاوا از سیمبین های قدیمی بهتره والا .. برنامه خوریشم ملسه
من نه از سیمبین های قدیمی خبر دارم ، نه از جاواهای جدید ؛ ولی خودم قبلا گوشیم جاوا بود هیچ کاری نمیشد باهاش کرد![]()
برادر تاچش نه خازنیه نه یه چیزی بین خازنی و مقاومتی! خود مقاومتیه، فقط سامسونگ روی حساسیت این یکی خیلی کار کرده (جی اس ام هم گفته).بالاخره تاچش خازنی شد یا مقاومتی یا هیچکدام ؟!
خوب اره ... جاواهای قبلی با دردسر همراه بود باید هفت خان رستم رو رد میکردی ...تازه اگر میگرفت
ولی الان خودم تا 5 مگابایت رو براحتی روش نصب میکنم و اصلا هم دردسر نداره .. فایلو میگیری میریزی روش خودش install میکنه بعدشم اجرا ! تمام فایلها ججاوا و برنامه هارو هم میگیره ...
بازیهای جاوا رو هم با این cpu فکر نکنم هیچ کدومش رو با مشکل همراه باشه ....
در ضمن fifa 09 که الان دارم رو گوشیم بازیم میکنم و تحت جاواست گرافیک خوبی داره و از سیمبین کم نمیاره ! مال من 8300 هست که cpu 500 داره و jet s8000 که cpu 800 و قدرت اجرای بالاتری هم داره با توجه به پردازشگرش ... البته تا اونجایی که میدونم رم 1 گیگا بایت داره .. که الان رو کامپیوترت نصبه![]()
Last edited by pulp_152; 28-08-2009 at 14:24.
صفحه نمایشگرش
مقایسه صفحه S8000 Jet با Nokia 5800
![]()
تو سایت زیر یک چیزای در مورد ترکیب تکنولوژی مقاومتی و خازنی نوشته . و اخرش نوشته که s8000 از این تکنولوژی استفاده می کنه.
http://www.phonearena.com/htmls/RIM-applies-for-patent-on-combination-capacitiveresistive-touchscreen-article-a_6319.html
من در مورد جاواهای جدید که شما میگید اطلاعاتی ندارم ، ولی واقعا جاوا میتونه با سیمبیان یا ویندوز موبایل رقابت کنه ؟!
این جت هم همه چیزش خوبه الا همین سیستم عاملش ، من دیگه راضی شده بودم اون مقدار پولی که از بودجه من بالاتر بود رو هم جور کنم و یه جت بخرم ولی ...
امنیا چطوره ؟
شاید با انگیج 2 بازیهاش برابری نکنه ولی با انگیج 1 زیاد فرقی نمیکنه ...
و اینکه برنامه خوریش نه فرقی نمیکنه .. ولی به وین موبایل و سیمبین نسخه های جدید نمیرسه ... اما اگه استفادت در حد یک برنامه باشه و یک بازی برای سرگرمی .. نیازهاتو براورده میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)