دوست من به نظر من سورن هم ارزش 17 تومن رو نداره !!! خودتون فكرشو كنيد فرقش با ال ايكس سال توي امكانات چيه ؟؟؟ ( به جز يه كيسه هوا )
من كه ميگم يا تندر فول بگير يا سمند ال ايكس سال !!!
دوست من به نظر من سورن هم ارزش 17 تومن رو نداره !!! خودتون فكرشو كنيد فرقش با ال ايكس سال توي امكانات چيه ؟؟؟ ( به جز يه كيسه هوا )
من كه ميگم يا تندر فول بگير يا سمند ال ايكس سال !!!
چرا؟!!!!!سمند بدرد فردی که خودش ریو داره نمیخوره
جدا!مشکل جا پا داره؟حالا اونقدر هم که فرمودین جادار نیستم کهدر مورد 206 sd هم که باید بگم برای شما خوب نیست چون فرمودین جاداری... عقبش فضای پای مناسبی نداره همانند نمونه هاچبک هستشفقط عادت دارم صندلی رو بکشم عقب.
اگه این تندره ظاهرش بهتر بود خیلی خوب میشد ولی حیف!!مثل اینکه رابطه شما با تندر خوب نیست اسمشو بد میکنید اتفاقا به قیافش عادت میکنن...!!!
در ضمن قابلیت های هدایتی و جاداری تندر جبران میکنه...
خودم هم گفتم که.فقط قیافه.همین!!دوست من به نظر من سورن هم ارزش 17 تومن رو نداره !!! خودتون فكرشو كنيد فرقش با ال ايكس سال توي امكانات چيه ؟؟؟ ( به جز يه كيسه هوا )
نمی تونی بری لوگانو اسپرت کنی؟؟؟؟؟؟
اسپرتم کنم چقدر مگه قیافش عوض میشه.وقتی ظاهرشو با 206 یا همین ریوی خودم مقایسه میکنم چندان به دلم نمیشه.به علاوه از نظر قیمت قطعات چجوریه.شنیدم گرونه آره؟
206 رو هر کاریش کنن جا کم داره
به نظر من هم به سمند ال ایکس و تندر فکر کن
سمند ال ایکس : فضای بیشتر - شتاب کمتر
تندر : فضای کمتر (نه خیلی کم ولی نسبت به سمند کمتره) - شتاب بیشتر
سمند ال ایکس با موتور tu5 هم هست
پروتون ویرا هم فکر کنم باشه
یک پیشنهاد بهت میکنم اونم اینکه دور محصولات ایران خودرو رو خط بکش.
من خودم سورن دارم، این ماشین از ال ایکس یک سرو گردن بالاتره، مخصوصاً ترمزهاش. شاید دوستان بگن ترمز دوتاشون یکی هست (ABS) اما در عمل با هم خیلی فرق دارن.
با این حال این ماشین رو توی این یک سال که دارم از پیکان بابام که 20 سال داشتش، بیشتر بردمش تعمیرگاه (نمایندگی).
کیفیت افتضاح...
ترمزش هم اگه راضی هستم چون کار خودشون نیست (وارداتی هستش).
دیروز که نمایندگی بودم یک بنده خدایی 206 SD داشت آورده بود تعمیر، باهاش که صحبت کردم اونم شدیداً ناراضی بود.
از من میشنوی برو ورنا بگیر، این ماشین هیچم کم جا نیست، میگی نه برو سوارش شو...
از روی چه اسنادی شما میگید که ترمز سورن از lx بهتره...؟؟؟
صاحب SD نگفت از چیش ناراضیه...؟؟؟
ما هم سمند LX داريم هم لوگان E2LP لوگان جاش بيشتره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)