من سون ای که چند روز پیش نصب کردم حالا داره آپیدیت میشه درست شبیه زمانی که ویستام اصلی بود
شما یه مشکل دیگه داره
من سون ای که چند روز پیش نصب کردم حالا داره آپیدیت میشه درست شبیه زمانی که ویستام اصلی بود
شما یه مشکل دیگه داره
من حدود 1 ماه با مشکلی داشتم ور رفتم و حل شد . اما باورتون نمیشه بگم مشکل چی بود . من سرویسهای درایور گرافیک رو disable میکردم مشکل حل میشد . ولی بعد از 2 روز دوباره همون آش و همون کاسه ! بعد سرویسهای گرافیک رو enable میکردم سرویسهای درایور های کارت صدا رو disable میکردم با 2 روز و بعد ....
خلاصه حسابی گیج شده بودم . تا اینه تصمیم گرفتم رو سرویس ها رو دونه دونه کار کنم ببینم مشکل از چیه !!!
مشکل از ورژن nod32 من بود . سرویسهای نود رو که disable کردم دیگه این مشکل پیش نیومد (نزدیک به 1 ماهه) بهد nod32 ورژن 4 ریختم دیگه اصلا مشکلی نداشتم ! (حالا چرا وقتی سرویسهای گرافیک یا کارت صدا یا .... رو disable میکردم 2 3 روزی خوب بود دوباره به هم میریخت ، اینش دیگه برام غیر قابل حل مونده)
ویندوز اکس پی در درایو سی و ویندوز ویستا در درایو دی الان که ویندوز سون را نصب و اکتیو کردم وینوز ویستام از اکتیو خارج شد چکار کنم تا هم وینوز ویستا وهم سون هردو اکتیو باشه
شما 7 نصب کن کرک قانونی کردنشم که تو نت پره. با این کرکا هیچ فرقی با نسخه اصل نداره و عالیم هست
تاپیک قدیمی رو بالا آوردن خلاف قوانین هست
بسته شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)