تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 74

نام تاپيک: یه گوشی با مالتی مدیای بالا و تا 600 تومن

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

واقعا که! من چی میپرسم،شماچی جواب میدی!
    گفتم قیمت 8510 و iPhone 3G 8GB !!!
    آخه نمیدونم چی شد یه دفه رسیدی به 8510 قبلش بحث 8910 بود گفتم شاید اشتباهی زدی

آیفونم که قیمتش متفاوته تا 620 تومنم پیدا میشه
    Last edited by hasanmotori; 25-08-2009 at 11:46.

2. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اگه بین ان86 و 8510 میخای هون 8510 رو بگیر بهتره

ولی در کل به نظرم 8910 بگیری بهتر از بقیه باشه

4. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولا من N86 سفید گفتم , نه سیاه (در مورد تفاوت رنگ سیاه و رنگ سفید یه گوشی همینقدر بسه که بدونید N97 سفید از N97 سیاه تا همین چند وقت پیش 60 هزار تومن قرونتر بود الان نمی دونم چقدر قرونتره)

دوما من گفتم شما میگی 8910 قیافه ی خوشگلی داره ( می تونی بری پستت رو توو مقایسه ی قیافه ی 8910 با iPhone 3GS دوباره بخونی مطمعن شی) من حرفی از قیافه ی 8510 اینجا نزدم !

سوما من نگفتم 8910 ارزشش اندازه ی ارزش یه دوربین هفتاد هشتاد هزار تومنیه ! گفتم قیافه ی پشت این گوشی عین قیافه ی پشت اون دوربین هاست ! که هنوزم همینو میگم !

پ . ن : پست ها رو با دقت بیشتری بخون عزیز دل برادر

بابا جون یعنی یک رنگ انقدر تفاوت داره ؟استایل و جنس بکار رفته در گوشی مهم نیست ؟یا شکل ظاهری خود گوشی ؟

مثل این میمونه که بگی پراید خاکستری از مزدا 3 سیاه خوشگلتره ... پراید قیافش پرایده حالا رنگ خاکستریش شاید گرونتر و خوشگلتر باشه ولی در اصل ماجرا که تفاوتی ایجاد نمیکنه ... هی باید متوسل شیم به مثال !

اقا بازم سلیقه ای هستش .. به نظرم پشت 8910 خیلی هم زیباست ...مخصوصا کیفیت خوب بکار برده شده در اطراف لنزش و قابش .. حالا هی شما بگو دوربین 60 یا 70 هزاری ... خوب بالافرض که باشه مگه بده ؟ هر کی میبینه با این همه امکانات چنین دوربینی هم روش سواره حالی میکنه ! ... ایفون اگه میتونست اون دوربینرو سوار میکرد ...

همون دوربینو ایفون اگه بزاره ... همون گوشیو 1.500 ازت مایه میگیره

6. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بابا جون یعنی یک رنگ انقدر تفاوت داره ؟
    یه عزیزی وقتی کوچیک بودم بهم میگفت وقتی می خوای لباس تایین کنی برا پوشیدن اول از همه به رنگ لباس نیگاه کن برا زیبا دیده شدنت بعد جنسش فک کنم همین جمله کافی باشه برا بحث زیبایی گوشی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا اینجا حتما N86 سفید میشه پراید خاکستری , 8910 سیاه مزدا 3 سیاه؟ دوست عزیز من نگفتم N86 سفید خوشگل ترین گوشی بازاره ! یه محدوده بود توو انتخاب بین ظاهر گوشی ها , محدوده بین N86 سفید , 8510 و 8910 (که هر دو فقط رنگ سیاه دارن) بین این سه تا گوشی اگه هر سه رو با این رنگایی که گفتم دستتون بگیرید متوجه میشید اختلاف ظاهری این سه گوشی رو ! مگه اینکه دیگه سلیقه تون خاص ه خاص باشه ! با عکس هاشونم خیلی راحت میشه تفاوتشون رو فهمید چون اونقدر دیگه عکس هست ازشون توو نت !

بحث اینجا سر ظاهر این سه گوشی هست (با این سه رنگی که گفتم) نه سخت افزار و امکانات , اون یه بحث دیگه ست قاطی این نکن اون رو , بحث در مورد ظاهر گوشی هم چندان عیبی نداره به نظر من , خیلی ها هستن ظاهر گوشی یکی از مهمترین فاکتورهاشونه برا انتخاب گوشی , درسته سلیقه ای هستش ولی سلیقه هم یه محدودیتی داره یعنی نمیان بگن انتخاب بین قیافه ی ژیان و BMW M6 سلیقه ایه ! دسته دسته ست تقریبا !

به نظرم پشت 8910 خیلی هم زیباست
    والا من که هیچ زیبایی وقتی توو آینه نیگاه کردم و 8910 رو گرفتم روی گوشم ندیدم !!!! از لحاظ ظاهری احساس میکردم یه دوربین عکاسی رو گرفتم روی گوشم !!!!

---------------------
    حالا از ظاهر گوشی ها میایم بیرون

ایفون اگه میتونست اون دوربینرو سوار میکرد
    اپل دوربین عکاسی نزده که کارهای گوشی رو هم در کنارش بکنه , گوشی زده که کارهای دوربین عکاسی رو هم در کنارش بکنه فک کنم جمله ام واضح بود

8. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا شما فکر کن N86 3 هستش , 8910 پراید ... منظور حرفم اینه که با یک رنگ عوض کردن که جنس و استایلش عوض نمیشه .. متاسفانه نمیدونم چرا به جای اینکه کامل متنو برداری یک تیکرو جدا میکنی و جواب میدی ...

اگه هم از نظر زیبایی عام نظرتون هستش .. اکثرا رو این قضیه تاکید دارن که نوکیا در ساخت N86 هیچ کار جدیدی نکرده و تکنولوژی بکار رفته در ساختش مربوط به همون 2 یا 3 سال پیشه ... و ظاهر جذابی نداره ... حالا ممکنه یک عده خوششون بیاد و ظاهرشو بپسندن که معمولا طرفدار برند نوکیا هستند که بنده هم نمیگم شما چرا پسندید چون امری هستش سلیقه ی ...

مجبورم بازم مثال بزنم ... این فورد یا پونتیاکای قدیمی رو یکی از دوستام با کمری عوض نمیکنه خوب علاقه داره به قیافش ! منم شاید بگم این چیه بگه سلیقه ای هستش ... حالا نمیشه نظر داد .. هر کسی یک سلیقه ای داره ولی سلیقه کل همونیه که گفتم !

در مورد دوربین هم اشتباه متوجه شدید ! و بد برداشت کردید ... اگه یک گوشی بتونه با حفظ کیفیتش دوربین خوبی رو ساپوریت کنه باعث راحتی کار کاربر و فروشش میشه ... و این یک ایراد نیست بلکه یک مزیت هستش

10. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

سیلام!
    چرا دعوا میگیرین؟!
    - دوربین عالی
    - صدای عالی
    - GPS
    - بشه بهش تم اضافه کرد
    - دوام باتری
    - قیمت تا 600 تومن
    اگه صدا برات مهمه فکر کنم تو این شکی نباشه که ارینا از همشون قویتره(گفتم همه تعصب رو برند دارین منم بیام وسط!)
    در مورد دوربین هم اشتباه متوجه شدید ! و بد برداشت کردید ... اگه یک گوشی بتونه با حفظ کیفیتش دوربین خوبی رو ساپوریت کنه باعث راحتی کار کاربر و فروشش میشه ... و این یک ایراد نیست بلکه یک مزیت هستش
    چه دوربینی اخه؟!
    اخه یک مین فیلمش بشه 70 مگ چه فایده ایداره؟!
    در حالی که عمرا کیفیتش به یه دوربین عکاسی برسه!

12. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه دوربینی اخه؟!
    در حالی که عمرا کیفیتش به یه دوربین عکاسی برسه![/quote]

خوبی؟ چه عجب .. دیدیمت

خوب اینجا تاپیک برای خوب یا بد بودن دوربینش نیست ! تاپیک جدا بزنید میریم صحبت میکنیم

اما صحبت بنده اینه که ... داشتن دوربین با کیفیت حتی 18 مگاپیکسل مزیت هستش نه ایراد ...

چون انگاری دوستمون دوربین بالای 3 رو ایراد میدونن و میگن که گوشی نباید دوربین باشه ... یکم با دقتتر بخونید

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سیلام!
    چرا دعوا میگیرین؟!

اگه صدا برات مهمه فکر کنم تو این شکی نباشه که ارینا از همشون قویتره(گفتم همه تعصب رو برند دارین منم بیام وسط!)

چه دوربینی اخه؟!
    در حالی که عمرا کیفیتش به یه دوربین عکاسی برسه!
    علیک سیلام

آرینا که دوربین عالی نداره پس میره کنار

ولی 8910 صدای عالی داره شاید از آرینا یکم ضعیفتر باشه ولی بازم عالیه

خب فیلمش بشه 70 مگ مگه بده ؟ وقتی 16 گیگ مموری داره و تا 32 گیگ مموری ساپورت میکنه دیگه چه اشکایل داره بشه 70 مگ ؟
    اصلاً شما بزارش رو d1 .... یه موقعم هست میخای یه فیلم خیلی با کیفیت بگیری میزاریش روی hd
    ببین کم میاری هی مزیت گوشی رو به ایراد تبدیل میکنی

واسه این دوستمون بدون شک i8910 بهترین انتخابه
    دیگه هی گوشی جدید نیارید وسط تا بره بخره و کلی حال کنه باهاش

15. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

آرینا که دوربین عالی نداره پس میره کنار
    اتفاقا برعکس
    اشنایدر تو عکس خیلی کارش خوبه
    اینو نگاه کن!
    شاخ ترین دوربین عکاسی سامی هستش

جالب ترین چیزش چیه؟!
    اینه که اونم اشنایدر هستش
    پس خود سامی هم قبول داره که اشنایدر خیلی دوربین ها و لنزاش خوبن ولی نیدونم چرا باز خودش لنز هاش رو می زنه

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی من قصدم ابتدا چون ویندوز موبایل میپسندیدن امنیا 2 بود که چون شبیه JET هستش فکر کنم با JET اشتباه گرفتن ...

امنیا 2 ویندوز موبایل هستش ...

اینترفیسش شبیه HD هستش و یک اینترفیس 3 بعدی جدا هم داره ... که عکساشو براتون میزارم ...

دوربین هم5 هستش ...

CPU 800

, رم 512 با رام 256 فکر کنم

کلا گوشی فوق العاده ای هستش !

Samsung Omnia II TouchWiz 2.0 Graphical User Interface

18. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •