تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 136

نام تاپيک: سریال نردبام آسمان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تا اینجاش که خوب بود مبارزه هاشم پسندیدم! نکنه دوس داشتید مثل مبارزات تخیلی راهبان معبد شائولین شمشیر بزنن؟؟؟؟؟؟؟ اون قضیه زنده شدن جمشید و هم چیز عجیبی نیست گاهی اتفاق می افته
    غیاث الدین جمشید کاشانی
    ---------------------------------

من قسمت دیشبشو ندیدم یه نفرخلاصشو بگه چی شد؟

2. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

بچه ها من همش فکر می کردم نقش اول سریال همون بچه ی پهلوانه ست که توی قتل عام مردم اصفهان نجات پیدا کرد
    راستی بچه ها اون بچه چی شد؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظرم خوبه تازه قسمت های اولش شروع شده
    اما از بعضی نظارت خوبه
    دوستان کمی بی انصافی میکنن در رابطه با فیلم
    مگه همین جومونگتون ایراد نداره
    در ضمن انقدر تفکر بد نسبت به فیلم ایرانی دارید که کمی در نظراتتون تاثیر گذاشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-a-88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا

پيش فرض

بچه ها من همش فکر می کردم نقش اول سریال همون بچه ی پهلوانه ست که توی قتل عام مردم اصفهان نجات پیدا کرد
    راستی بچه ها اون بچه چی شد؟؟؟؟
    همون دختربچه هست كه ديشب براي جمشيد دعا ميكرد

فكر كنم باباشم داماد مسعود شده

اون يكي پسره كه پسر خواهر جمشيده.

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

آقا من فقط قسمت اولشو دیدم
    ارزش داره ببینم؟یا هنوز مثه قسمت اولش مسخرس؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

منم همون قسمت اولو دیدم بعد بی خیال شدم !!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دقیقا منم قسمت اولو دیدم دیگه نمیخواستم دنبال کنم،ولی الان بخاطر این شیطونیهای پسره فیلم خیلی جالب شده...من که خوشم اومد...

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

صمدي: سريال «شهرآشوب» ادامه منطقي «نردبام آسمان» است

خبرگزاري فارس: «يدالله صمدي» گفت: سريال تلويزيوني «شهرآشوب» ادامه منطقي سريال «نردبام آسمان» است و قرار است در ده قسمت روي آنتن برود.

«يدلله صمدي» در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس اظهار داشت: اين روزها به‌شدت درگير ادامه توليد سريال تلويزيوني «شوق پرواز» درباره شهيد بابايي هستم و به همين دليل سريال «نردبام آسمان» را نديده‌ام اما طبق شنيده‌هايم قصه‌هاي «نردبام آسمان» و «شهرآشوب» ربطي به هم ندارند. البته از ابتدا هم قرار بود كه «شهر آشوب» دنباله «نردبام آسمان» باشد و در حقيقت ما دنباله اين سريال را ساخته‌ايم اما آغاز ماجراها با «نردبام آسمان» كه ظاهرا سه قسمت آن پخش شده و «شهر آشوب» بعد از اتفاقاتي كه در «نردبام آسمان» مي‌افتد، قرار مي‌گيرد.
    وي ادامه داد: ظاهرا سريال ده قسمتي «شهر آشوب» كه نسخه سينمايي آن در جشنواره چند سال پيش فيلم فجر اكران شد و سي دي آن هم به بازار آمده، بعد از «نردبام آسمان» بايد به روي آنتن برود اما زمان آن مشخص نيست.
    وي درمورد استقبال از آخرين فيلم‌اش «كلانتري غيرانتقاعي» با مضمون كودكان در جشنواره همدان گفت: متأسفانه به خاطر ساخت سريال «شوق پرواز» به همدان نرفتم اما در گزارش كوتاهي خوانده بودم كه فيلم با استقبال مخاطبان روبرو شده است.
    كارگردان فيلم‌هايي همچون «اتوبوس»، «ساوالان»، «دمرل»، «ساراي»، «معجزه خنده»، «مردي كه زياد مي‌دانست» و «بانوي من» درمورد ادامه فعاليت در سينما، گفت: همه چيز به اتمام توليد سريال «شوق پرواز» بستگي دارد و فعلا كه درگير ساخت اين سريال هستم.
    «شهر آشوب» ساخته يدالله صمدي با بازي حسين ياري، جعفر دهقان، محمود پاك‌نيت ، سام درخشاني، رويا تيموريان، الهام حميدي و سعيد نيك‌پور، حال و هوايي تاريخي، ديني و علمي دارد و روايت زندگي پر فراز و نشيب غياث‌الدين جمشيد كاشاني، رياضيدان و منجم شهير ايراني و معين الدين كاشاني، يار و همكار ديرينه اوست. اين دو به دعوت الغ بيگ حاكم سمرقند راهي سفر مي شوند، تا در آنجا رصدخانه‌اي عظيم بنا كنند، رصدخانه ساخته مي شود، اما سازندگان مغضوب حاسدان و بدخواهان واقع مي‌شوند. كشف و محاسبه عدد پي و سينوس زاويه يك درجه، گنجينه اي گرانبهاست و بسياري مي خواهند آن را به خود نسبت دهند، معين به هرات مي‌گريزد تا با عرضه رساله‌اي از غياث الدين، حقيقت را افشا نمايد، اما در آخرين لحظه رساله ربوده مي‌شود و ...
    به گزارش فارس، فروردين سال 86، با انصراف «يدالله صمدي» از كارگرداني بخش ابتدايي «شهرآشوب»، «محمدحسين لطيفي»‌
    براي كارگرداني «نردبام آسمان» با «محسن علي‌اكبري» قرارداد بست.
    علي‌اكبري در اين زمينه به فارس گفته بود: تغييراتي در فيلمنامه اين مجموعه صورت گرفت كه يدالله صمدي به عنوان كارگردان خيلي با آنها موافق نبود و به همين دليل از ادامه كار انصراف داد و جدا شدن صمدي از گروه كاملا در صلح و صفا و بدون ايجاد هيچ گونه كدورتي صورت گرفت.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اين نحوه ي حرف زنيشون که مال گذشته و حال هست باحاله : سريال جالبيست ، البته به نظر بنده

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

این پسره عجب زلزه ای بوده ها! حالا دیگه بزرگ شده ولی!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •