غیاث الدین جمشید کاشانی
---------------------------------
من قسمت دیشبشو ندیدم یه نفرخلاصشو بگه چی شد؟
غیاث الدین جمشید کاشانی
---------------------------------
من قسمت دیشبشو ندیدم یه نفرخلاصشو بگه چی شد؟
بچه ها من همش فکر می کردم نقش اول سریال همون بچه ی پهلوانه ست که توی قتل عام مردم اصفهان نجات پیدا کرد
راستی بچه ها اون بچه چی شد؟؟؟؟
به نظرم خوبه تازه قسمت های اولش شروع شده
اما از بعضی نظارت خوبه
دوستان کمی بی انصافی میکنن در رابطه با فیلم
مگه همین جومونگتون ایراد نداره
در ضمن انقدر تفکر بد نسبت به فیلم ایرانی دارید که کمی در نظراتتون تاثیر گذاشته
همون دختربچه هست كه ديشب براي جمشيد دعا ميكرد
فكر كنم باباشم داماد مسعود شده
اون يكي پسره كه پسر خواهر جمشيده.
آقا من فقط قسمت اولشو دیدم
ارزش داره ببینم؟یا هنوز مثه قسمت اولش مسخرس؟![]()
منم همون قسمت اولو دیدم بعد بی خیال شدم !!!
دقیقا منم قسمت اولو دیدم دیگه نمیخواستم دنبال کنم،ولی الان بخاطر این شیطونیهای پسره فیلم خیلی جالب شده...من که خوشم اومد...
صمدي: سريال «شهرآشوب» ادامه منطقي «نردبام آسمان» است
خبرگزاري فارس: «يدالله صمدي» گفت: سريال تلويزيوني «شهرآشوب» ادامه منطقي سريال «نردبام آسمان» است و قرار است در ده قسمت روي آنتن برود.
«يدلله صمدي» در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس اظهار داشت: اين روزها بهشدت درگير ادامه توليد سريال تلويزيوني «شوق پرواز» درباره شهيد بابايي هستم و به همين دليل سريال «نردبام آسمان» را نديدهام اما طبق شنيدههايم قصههاي «نردبام آسمان» و «شهرآشوب» ربطي به هم ندارند. البته از ابتدا هم قرار بود كه «شهر آشوب» دنباله «نردبام آسمان» باشد و در حقيقت ما دنباله اين سريال را ساختهايم اما آغاز ماجراها با «نردبام آسمان» كه ظاهرا سه قسمت آن پخش شده و «شهر آشوب» بعد از اتفاقاتي كه در «نردبام آسمان» ميافتد، قرار ميگيرد.
وي ادامه داد: ظاهرا سريال ده قسمتي «شهر آشوب» كه نسخه سينمايي آن در جشنواره چند سال پيش فيلم فجر اكران شد و سي دي آن هم به بازار آمده، بعد از «نردبام آسمان» بايد به روي آنتن برود اما زمان آن مشخص نيست.
وي درمورد استقبال از آخرين فيلماش «كلانتري غيرانتقاعي» با مضمون كودكان در جشنواره همدان گفت: متأسفانه به خاطر ساخت سريال «شوق پرواز» به همدان نرفتم اما در گزارش كوتاهي خوانده بودم كه فيلم با استقبال مخاطبان روبرو شده است.
كارگردان فيلمهايي همچون «اتوبوس»، «ساوالان»، «دمرل»، «ساراي»، «معجزه خنده»، «مردي كه زياد ميدانست» و «بانوي من» درمورد ادامه فعاليت در سينما، گفت: همه چيز به اتمام توليد سريال «شوق پرواز» بستگي دارد و فعلا كه درگير ساخت اين سريال هستم.
«شهر آشوب» ساخته يدالله صمدي با بازي حسين ياري، جعفر دهقان، محمود پاكنيت ، سام درخشاني، رويا تيموريان، الهام حميدي و سعيد نيكپور، حال و هوايي تاريخي، ديني و علمي دارد و روايت زندگي پر فراز و نشيب غياثالدين جمشيد كاشاني، رياضيدان و منجم شهير ايراني و معين الدين كاشاني، يار و همكار ديرينه اوست. اين دو به دعوت الغ بيگ حاكم سمرقند راهي سفر مي شوند، تا در آنجا رصدخانهاي عظيم بنا كنند، رصدخانه ساخته مي شود، اما سازندگان مغضوب حاسدان و بدخواهان واقع ميشوند. كشف و محاسبه عدد پي و سينوس زاويه يك درجه، گنجينه اي گرانبهاست و بسياري مي خواهند آن را به خود نسبت دهند، معين به هرات ميگريزد تا با عرضه رسالهاي از غياث الدين، حقيقت را افشا نمايد، اما در آخرين لحظه رساله ربوده ميشود و ...
به گزارش فارس، فروردين سال 86، با انصراف «يدالله صمدي» از كارگرداني بخش ابتدايي «شهرآشوب»، «محمدحسين لطيفي»
براي كارگرداني «نردبام آسمان» با «محسن علياكبري» قرارداد بست.
علياكبري در اين زمينه به فارس گفته بود: تغييراتي در فيلمنامه اين مجموعه صورت گرفت كه يدالله صمدي به عنوان كارگردان خيلي با آنها موافق نبود و به همين دليل از ادامه كار انصراف داد و جدا شدن صمدي از گروه كاملا در صلح و صفا و بدون ايجاد هيچ گونه كدورتي صورت گرفت.
اين نحوه ي حرف زنيشون که مال گذشته و حال هست باحاله : سريال جالبيست ، البته به نظر بنده
این پسره عجب زلزه ای بوده ها! حالا دیگه بزرگ شده ولی!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)