من دیروز adsl گرفتم ولی از اینترنت ویروس اومده دس کانکت میشه چی کار کن ممنون مشم راهنمایی کنین
من دیروز adsl گرفتم ولی از اینترنت ویروس اومده دس کانکت میشه چی کار کن ممنون مشم راهنمایی کنین
سلام دوستان
من هم چند روزی به این مشکل مبتلا بودم و از شما چه پنهون حسابی هم اعصابم رو خورد کرده بود. مشکل از اینجا شروع میشه که یکسری ویروس با اسم هایی که هر دفعه تغییر می کنن وارد سیستم میشن و منشا اصلیشون هم نامشخصه یعنی با فرمت شدن درایو ویندوز ممکنه (فقط ممکنه) باز هم سر و کله شون پیدا بشه، البته این ویروسها همیشه در پوشه task manager قابل مشاهده هستن.
به هر حال راهی رو که من رفتم و مشکل سیستمم موقتا حل شد این بود که آخرین ورژن آنتی ویروس Nod32 رو نصب کردم و با استفاده از اون درایو ویندوزم رو اسکن کردم که مشکل حل شد البته ناگفته نمونه که منشا اصلی نشر این ویروس هنوز توی سیستمم هست و کافیه آنتی ویروس برای چند ثانیه disable بشه تا دوباره خودشون رو نشون بدن.
وارد فولدر آپشن بشید و تیک شو هیدن رو بزنید ، تیک هاید پروتکت سیستم رو بردارید.
به ریشه همه ی درایو ها برید و فایلی به نام autorun.inf و یک فایل اجرای با فرمت exe را پیدا و پاک کنید.
این کار رو زمانی بکنید که سیستم رو ریست کرده باشید و روی هیچ درایوی دبل کلیک نکرده بودید.
اگر تونستید فایل اجرایی ویروس رو اینجا بذارید بهترین برنامه برای پاکسازی کامل این بدافزار براتون ارئه میکنم.
روزانه انواع زیادی از این نوع بدافزار ساخته میشه نمیشه گفت فلان آنتی ویروس خاص به طور کامل این مخرب رو پاک میکنه.
موفق باشید.
من یه مدته وقتی با مودمم وصل میشم به نت(ADSL) بعد چند دقیقه ارتباطم قطع میشه اما مودمم connect میزنه و دیگه disconnect نمیشه اما قطعه و تا ریست نکنم درست نمیشه و دوباره همین ماجرا ...
یعنی ماله چی میتونه باشه؟؟
با سلام
من دقیق همین مشکلو دارم.کسی میتونه کمک کنه؟؟
سلام shbe_saketخیلی ممنون از راهنمایتون خیلی به من کمک کرد
سلام
منم رو لپتاپ توشیبام که ویندوز 7 نصب است الان چند روز بعد از 10 دقیقه یا بیشتر علامت زرد رنگ روی علامت وایرلسم پیدا می شه و وقتی روی شمایل وایرلس کلیک سمت راست می کنم تا مشکل را شروع به پیدا کردن کنه سریع کانکن میشه و پیغام میده هیچ مشکلی هم پیدا نشد.با کاسپر 2010 هم چک کردم ویروسی نشان نداد.
در صورتی که هم اتاقیم که لپ تاپ دل و ویتدوز 7 داره و ویروس کشش هم کاسپر است این مشکل را نداره.
لطفاً راهنماییم کنید.
با تشکر
سلام به همگی...
یک بار با avira هم اسکن کنید ببنین ویروس هست یا نه:
ازین سایت هم خودش و هم آپدیتش رو میگیرین و طبق راهش برنامه رو نصب و اکتیو میکنین:
از برنامه های :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dr web
spy ware doctor
super anti spy ware
MBAM
یکیشون استفاده کنین حتما و آپدیت هم باشه.
موفق وموئید باشین
سلام
مال منم اینطوری بود بعد از چند دقیقه اینترنتم قطع میشد و حدود 10 دقیقه دیگه درست میشد ولی اخطار generic host 32 رو میاورد با برنامه worm cleaner درست شد فقط کافیه همه تیک ها رو بزنی تا درست شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)