تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: ویروسی که باعث قطع شدن اینترنت میشه !!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من دیروز adsl گرفتم ولی از اینترنت ویروس اومده دس کانکت میشه چی کار کن ممنون مشم راهنمایی کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم چند روزی به این مشکل مبتلا بودم و از شما چه پنهون حسابی هم اعصابم رو خورد کرده بود. مشکل از اینجا شروع میشه که یکسری ویروس با اسم هایی که هر دفعه تغییر می کنن وارد سیستم میشن و منشا اصلیشون هم نامشخصه یعنی با فرمت شدن درایو ویندوز ممکنه (فقط ممکنه) باز هم سر و کله شون پیدا بشه، البته این ویروسها همیشه در پوشه task manager قابل مشاهده هستن.
    به هر حال راهی رو که من رفتم و مشکل سیستمم موقتا حل شد این بود که آخرین ورژن آنتی ویروس Nod32 رو نصب کردم و با استفاده از اون درایو ویندوزم رو اسکن کردم که مشکل حل شد البته ناگفته نمونه که منشا اصلی نشر این ویروس هنوز توی سیستمم هست و کافیه آنتی ویروس برای چند ثانیه disable بشه تا دوباره خودشون رو نشون بدن.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم چند روزی به این مشکل مبتلا بودم و از شما چه پنهون حسابی هم اعصابم رو خورد کرده بود. مشکل از اینجا شروع میشه که یکسری ویروس با اسم هایی که هر دفعه تغییر می کنن وارد سیستم میشن و منشا اصلیشون هم نامشخصه یعنی با فرمت شدن درایو ویندوز ممکنه (فقط ممکنه) باز هم سر و کله شون پیدا بشه، البته این ویروسها همیشه در پوشه task manager قابل مشاهده هستن.
    به هر حال راهی رو که من رفتم و مشکل سیستمم موقتا حل شد این بود که آخرین ورژن آنتی ویروس Nod32 رو نصب کردم و با استفاده از اون درایو ویندوزم رو اسکن کردم که مشکل حل شد البته ناگفته نمونه که منشا اصلی نشر این ویروس هنوز توی سیستمم هست و کافیه آنتی ویروس برای چند ثانیه disable بشه تا دوباره خودشون رو نشون بدن.
    وارد فولدر آپشن بشید و تیک شو هیدن رو بزنید ، تیک هاید پروتکت سیستم رو بردارید.

به ریشه همه ی درایو ها برید و فایلی به نام autorun.inf و یک فایل اجرای با فرمت exe را پیدا و پاک کنید.

این کار رو زمانی بکنید که سیستم رو ریست کرده باشید و روی هیچ درایوی دبل کلیک نکرده بودید.

اگر تونستید فایل اجرایی ویروس رو اینجا بذارید بهترین برنامه برای پاکسازی کامل این بدافزار براتون ارئه میکنم.

روزانه انواع زیادی از این نوع بدافزار ساخته میشه نمیشه گفت فلان آنتی ویروس خاص به طور کامل این مخرب رو پاک میکنه.

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من یه مدته وقتی با مودمم وصل میشم به نت(ADSL) بعد چند دقیقه ارتباطم قطع میشه اما مودمم connect میزنه و دیگه disconnect نمیشه اما قطعه و تا ریست نکنم درست نمیشه و دوباره همین ماجرا ...
    یعنی ماله چی میتونه باشه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من یه مدته وقتی با مودمم وصل میشم به نت(ADSL) بعد چند دقیقه ارتباطم قطع میشه اما مودمم connect میزنه و دیگه disconnect نمیشه اما قطعه و تا ریست نکنم درست نمیشه و دوباره همین ماجرا ...
    یعنی ماله چی میتونه باشه؟؟
    با سلام
    من دقیق همین مشکلو دارم.کسی میتونه کمک کنه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

سلام shbe_saketخیلی ممنون از راهنمایتون خیلی به من کمک کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    منم رو لپتاپ توشیبام که ویندوز 7 نصب است الان چند روز بعد از 10 دقیقه یا بیشتر علامت زرد رنگ روی علامت وایرلسم پیدا می شه و وقتی روی شمایل وایرلس کلیک سمت راست می کنم تا مشکل را شروع به پیدا کردن کنه سریع کانکن میشه و پیغام میده هیچ مشکلی هم پیدا نشد.با کاسپر 2010 هم چک کردم ویروسی نشان نداد.
    در صورتی که هم اتاقیم که لپ تاپ دل و ویتدوز 7 داره و ویروس کشش هم کاسپر است این مشکل را نداره.
    لطفاً راهنماییم کنید.
    با تشکر

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام به همگی...
    یک بار با avira هم اسکن کنید ببنین ویروس هست یا نه:
    ازین سایت هم خودش و هم آپدیتش رو میگیرین و طبق راهش برنامه رو نصب و اکتیو میکنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از برنامه های :
    dr web
    spy ware doctor
    super anti spy ware
    MBAM
    یکیشون استفاده کنین حتما و آپدیت هم باشه.
    موفق و موئید باشین

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    مال منم اینطوری بود بعد از چند دقیقه اینترنتم قطع میشد و حدود 10 دقیقه دیگه درست میشد ولی اخطار generic host 32 رو میاورد با برنامه worm cleaner درست شد فقط کافیه همه تیک ها رو بزنی تا درست شه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه ایما اشاره's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چطور میشه فایلهای هیدن شده رو بصورت اول برگردوند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •