سلامکارت گرافیک هم احتمالا 4830 می خوام بگیرم . . موردی برای بازی و کارهای گرافیکی نداره . . ؟
خیر خوبه و موردی نداره
بله تقریبا فکر کنم حدود 600 تومن بشهفکر کنم سیستم با اینایی که من می خوام بگیرم حدود 600 در بیاد . . درسته ./ . ؟
سلامکارت گرافیک هم احتمالا 4830 می خوام بگیرم . . موردی برای بازی و کارهای گرافیکی نداره . . ؟
خیر خوبه و موردی نداره
بله تقریبا فکر کنم حدود 600 تومن بشهفکر کنم سیستم با اینایی که من می خوام بگیرم حدود 600 در بیاد . . درسته ./ . ؟
سلام . .
دوست عزیز Ultra_Black تشکر از راهنمایی شما . .
انشااله بزودی به عنوان همکار انجمن دوستان رو راهنمایی کنید . .
و تشکر از دیگر عزیزان . .
ممنون . .
موفق باشید . .
سلامسلام . .
دوست عزیز Ultra_Black تشکر از راهنمایی شما . .
انشااله بزودی به عنوان همکار انجمن دوستان رو راهنمایی کنید . .
و تشکر از دیگر عزیزان . .
ممنون . .
موفق باشید . .
متشکرم دوست من
امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کنم
ممنونم
شما هم موفق باشید
سلام . .
دوستان شرمنده . .
با این اوصاف به نظر شما این سیستم دیگه خوبه . . ؟
Cpu: AM3 - Phenom II X3 710 - 2.6GHz=135
M.B: GIGABYTE - MA770 = ??T
Ram: 2x2GB Patriot 800 =45
VGA: HD4830 512 =??T
Seagate 500Gb (7200.12)=55
DVD RW:Liteon 24X =30
Power:Green 535A=50
Case:Green Magnum Plus=30
خوب دوستان . . در مورد Cpu که همانطور Ultra_Black عزیز گفتند . . 3 هسته ای هست
من در تاپیک زیر خوندم که باید هسته سومش رو خود کاربر به راه بندازه . .
آیا درسته . . ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مادربرد به نظر شما مادربرد خوبی هست . . ؟ . . من توی لیست قیمت رایان صبا از این مدل مادربرد 3 تا دیدم . . کدومش به نظر شما خوبه . . و چه امکاناتی داره . . .
در مورد کارت گرافیک 4830 چه برندی خوبه که قیمتش هم حدود 130 باشه . .
در مورد DVD RW شاید بجای لیتون . . پایونر بگیرم . . توی یک تاپیک خوندم برند خوبیه . .
در مورد پاور هم نمیدونم . . 535A خوبه . . ؟
در ضمن فکر کنم اینجوری حدود 580 هزار تومان در بیاد . . که با عنوان تاپیک همخانی نداره . . چون یک مقدار دیگه جور کردم . . و گفتم یه چیز خوبی بشه . . شرمنده سرتون رو در آوردم . .
ممنون / / /
موفق باشید . .
خوبهسلام . .
دوستان شرمنده . .
با این اوصاف به نظر شما این سیستم دیگه خوبه . . ؟
Cpu: AM3 - Phenom II X3 710 - 2.6GHz=135
M.B: GIGABYTE - MA770 = ??T
Ram: 2x2GB Patriot 800 =45
VGA: HD4830 512 =??T
Seagate 500Gb (7200.12)=55
DVD RW:Liteon 24X =30
Power:Green 535A=50
Case:Green Magnum Plus=30
مدل دقیق مادربورد چیه؟
MA770-UD3 هست؟
نه دوست منخوب دوستان . . در مورد Cpu که همانطور Ultra_Black عزیز گفتند . . 3 هسته ای هست
من در تاپیک زیر خوندم که باید هسته سومش رو خود کاربر به راه بندازه . .
به حالت دیفالت 3 هسته داره
کاربر میتونه هسته چهرم رو فعال کنه
MA770-UD3 خوبهدر مورد مادربرد به نظر شما مادربرد خوبی هست . . ؟ . . من توی لیست قیمت رایان صبا از این مدل مادربرد 3 تا دیدم . . کدومش به نظر شما خوبه . . و چه امکاناتی داره . . .
تمام خازنهاش جامد هست
امکاناتش هم بد نیست
قیمت هم فکر کنم حدود 90-95 تومن باشه
Sapphire برند خوبیه فکر کنمدر مورد کارت گرافیک 4830 چه برندی خوبه که قیمتش هم حدود 130 باشه . .
قیمتهاشم مناسب هستند
بله Pioneer سری FX بهتر هست ولی یه 10 تومن گرونترهدر مورد DVD RW شاید بجای لیتون . . پایونر بگیرم . . توی یک تاپیک خوندم برند خوبیه . .
مدل دقیقش:
Pioneer S17FXV
خوب و کافیهدر مورد پاور هم نمیدونم . . 535A خوبه . . ؟
برای اورکلاک هم مناسبه
خواهش میکنمدر ضمن فکر کنم اینجوری حدود 580 هزار تومان در بیاد . . که با عنوان تاپیک همخانی نداره . . چون یک مقدار دیگه جور کردم . . و گفتم یه چیز خوبی بشه . . شرمنده سرتون رو در آوردم . .
ممنون / / /
موفق باشید . .
موفق باشید
سلام . . . حال شما. .
پس یعنی 3 هسته ای هست که میشه اون رو 4 هسته ای کرد . . حالت دیفالت یعنی چی . .؟به حالت دیفالت 3 هسته داره
کاربر میتونه هسته چهرم رو فعال کنه
پس همین OK . .MA770-UD3 خوبه
ممنون عزیز . .
موفق باشی .
سلام ممنونسلام . . . حال شما. .
بلهپس یعنی 3 هسته ای هست که میشه اون رو 4 هسته ای کرد . . حالت دیفالت یعنی چی . .؟
دیفالت یعنی حالت معمول
ولی 4 هسته ای کردنش به این آسونی ها نیست
کلا من پیشنهاد نمی کنم!
خواهش عزیزپس همین OK . .
ممنون عزیز . .
موفق باشی .
سلام . .
شرمنده باز من اومدم . .
راستش در مورد CPU . . رفتم پیش یکی از دوستای یکی از این فامیل هامون . . با تهران صحبت کرد . . و گفت که 710 و سری 7 این مدل های AMD یا نیست یا خیلی کمه . . سری 9 بگیر که 4 هسته ای و 20 تومن گرونتره . .
در مورد مادربرد هم گفت گیگا خوب نیست من چندتا آوردم خوب نبوده برگشت خورده . . به من MSI رو پیشنهاد کرد . .
در مورد گرافیک هم میگفت 9800 بهتره . . چون در اصل برای بازی . . و کارهای گرافیک رو هم بخوبی انجام میده . .
در مورد هارد گفت سامسونگ 16MB هست و سرعتش از سیگیت بهتره . .
در مورد DVD RW گفت پایونر خیلی عالیه . .
شرمنده وقت با ارزشتون رو میگیرم . .
ممنون . .
موفق باشی ..
سلام
اگه منظورشون 9550 و 9650 هست که من توصیه نمی کنمراستش در مورد CPU . . رفتم پیش یکی از دوستای یکی از این فامیل هامون . . با تهران صحبت کرد . . و گفت که 710 و سری 7 این مدل های AMD یا نیست یا خیلی کمه . . سری 9 بگیر که 4 هسته ای و 20 تومن گرونتره . .
اولین بار هست از یکی میشنوم میگه گیگا خوب نیست!در مورد مادربرد هم گفت گیگا خوب نیست من چندتا آوردم خوب نبوده برگشت خورده . . به من MSI رو پیشنهاد کرد . .
تقریبا 4830 در یک حد هستنددر مورد گرافیک هم میگفت 9800 بهتره . . چون در اصل برای بازی . . و کارهای گرافیک رو هم بخوبی انجام میده . .
خیر سیگیت سری 7200.12 پرسرعترین هارد بازار هستدر مورد هارد گفت سامسونگ 16MB هست و سرعتش از سیگیت بهتره . .
میتونید اینجا ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموافقم....در مورد DVD RW گفت پایونر خیلی عالیه . .
در آخر بهتون پیشنهاد میکنم که زیاد به حرف فروشنده ها توجه نکنید
فروشنده ها فقط و فقط به فکر سود خودشون هستند
سلام . .
دوستان . .
من رفتم برای خرید کامپیوتر . . یکی گیر آوردم آشنا . . قیمت تهران می خواد برام بگیره . .
Cpu رو گفت X4 720 چهر هسته ای برات می اندازم . . اما فکر میکنم 3 هسته ای باشه . . اگه با 152 بندازه بنظر شما خوبه یا برم سراغ Q8200
مادربرد هم گفت MSI می اندازم . . با گارانتی ماتریکس با قیمت 98 . . نمیدونم کدوم مدلش هست . .
رم رو هم گقت ترنست . . 800 دو تا 2 گیگ . . 66 با گارانتی IRG
هارد هم گفتم سیگیت . . ( مقایسه ها رو هم دیدم . . ) گفت سامسونگ با ضمانت سام سرویس با 3 سال گارانتی تعویض برات می اندازم . . که از سیگیت از نظر گارانتی بهتره . .
نظر شما چیه . .
ممنون . .
موفق باشید . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)