آهان ! نوید
منو شناختی ؟ تو موداکو
Behdad
لینک لاک اسکرین بهم دادی ! یادت اومد ؟
عجب دنیای کوچیکی نه ؟![]()
آهان ! نوید
منو شناختی ؟ تو موداکو
Behdad
لینک لاک اسکرین بهم دادی ! یادت اومد ؟
عجب دنیای کوچیکی نه ؟![]()
چه جالب ! آره شناختم
باید زودتر میشناختی ، منکه هر دوتا فروم آی دیم همینه
-------------------------
برای اسپم نشدن،
به دوستانی که از رام های غیر رسمی 6.5 استفاده میکنن توصیه میکنم build جدید 6.5 که 23037 هست رو نصب نکنید ، یه سری مشکلات داره![]()
Last edited by navid_k; 30-08-2009 at 16:46.
دوست عزيز اين رامي كه معرفي شده 6.5 هست و تاچ ويزم داره؟؟ داشته باشه خيلي عاليه من يكي دنبالشم....
دوست عزیز ، تاپیکی که لینکش رو گذاشتم متعلق یه یکی از ارائه دهنده های خوش نام رامهای غیر رسمی برای امنیا هست که در اون تاپیک تمامی رامهای ایشون موجود هست که تعدادی از این رامها هم تاچ ویز+مانیلا+تیتانیوم هستند. اگر علاقه ی خاصی به تاچ ویز دارید میتونید آخرین رامی که اینشون به این صورت ارائه کردند رو استفاده کنید.
ولی در کل نمی دونم چرا دنبال تاچ ویز هستید ؟ حتی یک نکته ی مثبت هم نسبت به سایر رابط ها در تاچ ویز ندیدم![]()
بابا گند نرنین به تایپیک !
این چا رام معرفی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 34 دارم باگ ندارهبه دوستانی که از رام های غیر رسمی 6.5 استفاده میکنن توصیه میکنم build جدید 6.5 که 23037 هست رو نصب نکنید ، یه سری مشکلات داره
به نظره من خوب بود ولی عالی نبود.
البته ویندوز موبایل در حال حاظر سیستم عامل خوب و کاملی میباشد ولی من با توجه به پیشرفتی که نسبت به نسخه ی قبلی داشت میگم خوب بود چون اگه دقت کنید مثلن مک در ورژن جدید تغییرات خوب و بسیار مفیدی داشته همچنین سیمبین ورژن لمسی را معرفی کرده ولی ویندوز با انجام تغییرات کوچکی ورژن جدید را معرفی کرد..........
امیدوارم که ویندوز7عالی باشه.
(البته همان طور که گفتم ویندوز موبایل سیستم عامل بسیار عالی ای میباشد ولی من نسبت به پیشرفتی که به ورژن قبلی داشته و همچنین با توجه به پیشرفت دیگر سیستم عامل ها نظرمو گفتم)
آره خوب ، منم گفتم 37
البته آخرین ساختی که رسیده گمونم 40 یا 42 هست که باگ های 37 رو برطرف کرده.
اکتبر هم که طبق اعلام مایکروسافت نسخه ی نهایی عرضه میشه.
من هنوزم نظرم رو متوسط هست......
تغییر چندانی نکرده
مثله ویندوز ویستا و 7![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)