تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: داغ شدن بيش از اندازه Dell XPS 1640

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه جایم هست که می تونی لپت رو ببری و بصورت 100% سفارشی برای کول پد بسازی
    چون لپ تاپ من 16.4 هست بدم نمیاد همچین کاری بکنم البته این مدل کولرمستر فکر کنم لپ تاپ من خوب روش بشینه کوچیک نباشه براش

من چون فقط دمای خروچ هواش سمت چپ لپتاپ گرم میکنه اگه یه چیزی بشه ساخت براش که خوشگل باشه قدرتشم اون قسمت زیاد باشه خوبه
    چقدر میگیره؟
    تهرانه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست من شما فراموش نکن که َVAIO داری و کلا VAIO خیلی نسبت به دل دیرتر و کتر داغ میشه من خودم وقتی با لپ تا خودم که دل هست PES2009 بازی می کنم خیلی بیشتر از لپ تاپ برادرم که VAIO هست داغ می کنه
    اخه اینجوری که این دوستمون میگه خیلی داغ میکنه!
    اگه طبیعی باشه این جریان!!!خوشحالم که 1640 نخریدم اونم تازه با گرافیک 4670!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز
    نه من 1640 ندارم مشخصات لپ تاپم تو امضام هست
    اونیکه میشناختم داره اسکورپیون عزیز هست که خودش امد
    من بر اساس لپ تاپ خودم میگم چون لپ تاپی که من دارم هم cpu قوی تره هم گرافیکش ولی اصلا انقدر گرم نمیکنه موقع بازی کردن پوستشو میکنم فقط سمت چپ لپ تاپ خروجی هواش گرم میشه اونم خیلی راحت دستم رو روش میزارم!بقیه سمت ها هم خنکه میشه گفت!
    ولی این چیزی که شما میگی خیلی غیر طبیعیه چون اگه دما انقدر بالا باشه خیلی مشکل ساز میشه در اینده عمر قطعات میاد پایین
    بهتره اول مطمئن بشی بعد بری گارانتی امیدوارم گارانتی خوبی داشته باشی که پشت گوش نندازن
    راستی روی پات نمیزاری که!جلوی خروج هواش رو بیگیری شدیدا گرم میشه ها!

نه روي پا نمي گذارم. اتفاقا خيلي هم مراقبم كه خروجي هوا گرفته نشه. حتي به همون موضوع LCD كه به نظر من مانع خروج هواست (و البته بعضي دوستان قبول ندارند) حواسم هست و LCِD رو با زاويه زياد باز نمي كنم. ولي كلا هيچ فرقي نمي كنه گرما همون گرماست !
    من با بخش فروش تماس گرفتم مي گه دماي داخل نوت بوك تا 150 درجه هم مي ره . جل الخالق! ما نونوايي خريديم جاي نوت بوك. قرار شده بازم از بخش فني سوال كنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه روي پا نمي گذارم. اتفاقا خيلي هم مراقبم كه خروجي هوا گرفته نشه. حتي به همون موضوع LCD كه به نظر من مانع خروج هواست (و البته بعضي دوستان قبول ندارند) حواسم هست و LCِD رو با زاويه زياد باز نمي كنم. ولي كلا هيچ فرقي نمي كنه گرما همون گرماست !
    من با بخش فروش تماس گرفتم مي گه دماي داخل نوت بوك تا 150 درجه هم مي ره . جل الخالق! ما نونوايي خريديم جاي نوت بوك. قرار شده بازم از بخش فني سوال كنند.
    150 درجه!!!!!!!!!!!!!!!!!اینجوری که کل قطعات از روی برد جدا میشه که!!!!!!!!

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مهرشاد عزیز سلام

اکثر کل پدهای حرفه ای برای لپ تاپهای 14 تا 17 اینچ ساخته میشن

شما که 16 اینچ داری هم میتونی ازش استفاده کنی اما کول پد سفارشی تنها تفاوتی که با عادی داره اینکه سازنده تمامی درگاهها خروجی گرما رو نگاه می کونه و بر حسب اون فن یا درگاه خروج گرما می گزاره

اگر می خوای کول پد آماده بخری فقط از این دو برند انتخاب کن
    DEEP COOL, COOLER MASTER

7. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

علیرضا جان تو یکمی بی خودی حساس شدی نترش هیچ چیزی نیست اما کول پد حتما بخر

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مهرشاد عزیز سلام

اکثر کل پدهای حرفه ای برای لپ تاپهای 14 تا 17 اینچ ساخته میشن

شما که 16 اینچ داری هم میتونی ازش استفاده کنی اما کول پد سفارشی تنها تفاوتی که با عادی داره اینکه سازنده تمامی درگاهها خروجی گرما رو نگاه می کونه و بر حسب اون فن یا درگاه خروج گرما می گزاره

اگر می خوای کول پد آماده بخری فقط از این دو برند انتخاب کن
    DEEP COOL, COOLER MASTER
    علیک سلام
    این مدل کول پدی که شما داری هم خودش سینی فلزی داره که دیگه زیاد مهم نیست به جای خروج هوا!
    میدونی کجا تو تهران موجود دارن این مدلو؟ همون 30 تومنی چون اون مدلی که خودت داری زیادی گرونه

راستی این مدلی که سفارشی میگیرن میسازن هم قیمتی چیزی دربارش داری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

علیرضا جان تو یکمی بی خودی حساس شدی نترش هیچ چیزی نیست اما کول پد حتما بخر
    مرسی از توجهت،

یکی از دوستای من یه xps 13xx داره، از آمریکا هم خودش خریده می گه به همین اندازه ای که من می گم زیر بار زیاد داغ می کنه، بیش تر از 1 سال هم هست که باهاش کار می کنه و مشکلی باهاش نداشته . منم روی همین حساب دل رو زدم به دریا و فرض می کنم که این گرما طبیعیه (گرچه هنوز توی کتم نمیره)

1- کول پدی هست که به سایز این غول 16 اینچ داغ بخوره؟ از کدوم مارک؟ کجا می تونم پیداش کنم؟

2- این جایی که می گی سفارشی می سازه: الف) همراه با هاب می سازه؟ قیمتش چه جوره؟ می شه توضیح بدی؟

3- کول پدی هست که یه جوری زیر نوت بوک بند بشه؟ یعنی تا نوت بوک رو جابجا می کنی اون هم باهاش جابجا بشه؟ مثلا چسب بخوره یا بند داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

علیک سلام
    این مدل کول پدی که شما داری هم خودش سینی فلزی داره که دیگه زیاد مهم نیست به جای خروج هوا!
    میدونی کجا تو تهران موجود دارن این مدلو؟ همون 30 تومنی چون اون مدلی که خودت داری زیادی گرونه

راستی این مدلی که سفارشی میگیرن میسازن هم قیمتی چیزی دربارش داری؟
    مهرشاد جان اونم که میسازن همون حول حش در میاد من برات شماره تماس جایی که داره رو پیغام خصوصی می کنم

12. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •