منم همینطور !واسه من به ترتیب : هیجان و لذت بازی ، گرافیک ، داستان ، گیم پلی ، موسیقی ، ژانر
منم همینطور !واسه من به ترتیب : هیجان و لذت بازی ، گرافیک ، داستان ، گیم پلی ، موسیقی ، ژانر
سلام.اگه هر 5تاشون باشن خوبه.مثل devil may cry 4.
گیم پلیش خیلی خوبه.گرافیکش هم نسبتا خوبه.داستان رومانتیکی هم داره.ژانرش رو هم که نگم.صداگذاری عالی ای هم داره.
ولی از همه مهمتر گرافیک بازیه به نظر من.مثلا کرایسیس که خیلی بازی چرتی میشد بدون اون گرافیکش.ولی به خاطر گرافیک خیلی بالاش انقدر معروف شد.
محيط بازي از همه بيشتر تاثير گذاره
گرافیک و داستان.همین
واقعا در جواب یه همچین سوالی آدم بین گرافیک و گیم پلی تردید می کنه، ولی خوب به هر حال گیم هایی که گرافیک ندارند، ولی گیم پلی جالب دارند خیلی بیشتر از برعکس شون به آدم می چسبند.![]()
کلا گرافیک و داستان بازی خیلی میتونه در روند بازی تاثیر بذاره ولی اگه همشون باشن که یه بازی عالی شاهد میشیم.
من فکر میکنم خلاقیت خیلی مهم برای جذابیت یک بازی
یعنی یه حرفی جدید برای گفتن داشته باشه ....
از این بازیهایی که تند تند بکش برو جلو نباشه
مثل : mercenaries 2 اصلا یک لحظه نمیشه به چیزی فکر کرد .....
فقط باید بکشی... just kill and go go....!
به نظرم اینجور بازیها مفت هم نمی ارزه....فقط برای سطل آشغال خوبه...
یعنی از انشای امروز این نتیجه رو میگیرم که هر چقدر رو بازی فکر شده باشه
گیم پلی و داستانش عمیق باشه گیمرهاش هم زیاد میشه ....
سناتریوش هم خوب نباشه
یه نمه کارای تاکتیکی هیتمنی توش باشه
یه چند تا جلوه ی تکنیک مکس پینی داشته باشه ...
چند تا معمای رزیدنت اویلی و ....
اینا توش گنجوننده شده باشه
(سازنده حداقل یک ذره برای شعور گیمر بازی احترام قائل شده باشه)
وسلام علیکم و رحمت الله و برکات علی ارواح العجمعین
اول داستان بعد گرافیک . گرافیک خیلی مهمه . باید آدم رو به بازی تشویق کنه . مثل far cry 2 و Assassin's Creed II
واقعا تمام مواردی که توی نظر سنجی گفته شده مهم و ضروری هستن
من چون فقط 1انتخاب داشتم به داستان رای دادم اما واقعا فقط داستان یا فقط گیم پلی یا گرافیک و ....... اگه به تنهای باشه هیچ جذابیتی نداره
مثلا بازی Terminator Salvation گرافیک خیلی خوبی داره اما به خاطر گیم پلی ضعیف و نبود داستان درست حسابی اصلا موفق نبود
یا مثلا Prototype گیم پلی خیلی خوبی داره اما گرافیک و داستان درستی و منطقی نداره
به نظر من همه این موارد باید کنار هم باشن تا بازی جذابیت داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)