نمیدونم چرا، ولی من که اصلا نمیتونستم حس کنم داستان در دو دهه قبل میگذره.
نمیدونم چرا، ولی من که اصلا نمیتونستم حس کنم داستان در دو دهه قبل میگذره.
باز از بقیه ی سریال ها بهتر به نظر میرسه خدا رو شکر .. من که فقط سریال ها ی شبکه III رو می بینم ...
حالا با یه قسمت نمیشه قضاوت کرد ولی من که خوشم نیومد!
فکر نکنم این سریال بحرفی برای گفتن داشته باشه..........مخصوصا با بازیحمید گودرزی
..........البته با یه قسمت نمیشه قضاوت کرد....باید دید..
منم خوشم نیومد ولی هر چی بریم جلوتر شاید خوبتر بشد
موفق باشید
معمولا قسمت های اول مشخص نمی کنه سریال قشنگ هست یا نه. به هر حال قسمت اولش که مسخره بود. از مظمون طنز هم خبری نبود.فکر کنم امسال باید بعد افطار هم بشینم دکستر ببینم.
گل گفتی...منم دقیقا همین حس و داشتم ولی هرچی خواستم بفهمم چه چیزی باعث به وجود اومدن این حس شده، نشد اون عامل رو پیدا کنم!!!
نفرمایید... فکر کنم اگه یه دلیل برای تماشای سریال وجود داشته باشه همین حمید گودرزیه... اگه بتونه یه بازی در حد فیلم ....ام... مثلا... انعکاس ارائه بده (که البته خودمم شک دارم!) اون موقع است که میشه رو این سریال حساب باز کرد.
مقدمه ی این سریال ، یعنی همین قسمت اولش ، بدک نبود ... ولی طنز هم نبود ... به جز دیالوگ های او دو تا دوست !
راستی دوستان ، چرا کیفیت فیلم برداری این قسمت اولش این جوری بود ... یعنی قدیمی میزد ..
نه ولی این سریال باید خوب پیش بره ... چون از دو سه تا بازیگر گرون قیمت و توپ ( نه توپ بازی ! ) استفاده کردن ×
سلام یه چیزی بگم احتمالا این دو تا فائدی و گودرزی میرن طلا های این پیره زنه که گفتند میدزدن بعد تا آخر فیلم هیچکس نمیفهمه البته حاج خانوم میدونه منتظره این دو تا پشیمون بشن که آخر فیلم میشه.
اما هنوز زوده نظر دادن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)