حالا نمیدوم چه کار کنم؟!!
اول مهر میخوام برم یه شهر دیگه دانشگاه ،گفتم یه دونه از اینا بگیرم اونجا به راه خلاف کشیده نشم
حالا نمیدونم ایپاد بگیرم ،ایفون یا پی اس پی...
حالا نمیدوم چه کار کنم؟!!
اول مهر میخوام برم یه شهر دیگه دانشگاه ،گفتم یه دونه از اینا بگیرم اونجا به راه خلاف کشیده نشم
حالا نمیدونم ایپاد بگیرم ،ایفون یا پی اس پی...
در کل بستگی داره به خودت مهدی جان
اگه دنبال برنامه ها متنوعی که آیفون خیلی بهتره و تنوعش بیشتره از PSP
اما اگه دنبال بازی ها بسیار جالب+گوش کردن تعدادی آهنگ در کنارش و ... هستی PSP بهترینه![]()
ممنون یحیی جان
نمیدونم دکمه تشکر چرا کار نمیکنه؟!!!!!!!!
این فریمور جدید پی اس پی چیه که میگن دیگه نمیتونه بازی های کپی رو بخونه؟
آیپاد م این همه دنگ وفنگ داره؟![]()
Last edited by mehdi_360; 16-08-2009 at 23:35.
یکی 2 تا بازی جدید اومده که رو هیچ فریم ور هک شده ای اجرا نمیشه..البته تا حالا ...شاید هکر ها بتونن یه کاری کنن.. معلومم نیست بازی های آینده که همشون عنوان های خیلی خوبی هم هستن این جوری باشن یا نه!! البته امیدوارم نباشن..
![]()
من نداشتم ! ولي خب هك كردن محصولات Apple همجين كار اسوني هم نيست ... يكم حوصله مي خواد ولي ميشه ! بقيه كردن و شده ! ما هم مي كنيم و ميشه ايشالله !آیپاد م این همه دنگ وفنگ داره؟![]()
عزيز ايفون با آیپاد فرق مي كنه ها !!! iPhone !! و iPod touch !!! تازه سه تا iPod ديكه هم داريم ! كه اين iPod touch هس !
مهم ترين فرق هاش ايناست :
iPhone قابليت تماس و زنك زدن و اس ام اس فرستادن رو داره كه iPod نداره
iPhone دوربين داره كه iPod نداره !
جفتشون Bluetooth دارن ولي توي iPod هنوز نميشه براي فرستادن يا دريافت ويديو استفاده كرد! و فقط ميشه ازش براي اين جور هدفون ها و هندز فري هاي بلوتوت استفاده كرد !
iPhone با توجه به خاصيت هاي بالا (دوربين و تماس كرفتن و اين صوبتا !) CPU قوي تري نسبت به iPod داره !!!
iPhone 3GS هم كه ديكه هيجي !!! البته نسبت به قيمتش iPod خيلي خيلي بهتره تا iPhone![]()
Last edited by bersam; 17-08-2009 at 01:12.
فکر کنم اگه تو تاپیک راهنمایی بود بهتر بود.
هر 2 تا قابلیت هایی دارن.
ipod touch با نرم افزاری که قراره بیاد بلوتوثشم راه می فته-صفحه تاچ داره-یک پلیره قدرتمند داره-ماله apple هست.
psp هم یک کنسول حسابیه.
خودم ميدونم فرق داره حواسم نبود قيمت آيفون رو گفتم !
ضمنا الان با اومدن يه نرم افزار مشكل بلوتوث حل شده
خوب اینطور که من متوجه شدم، ایشون یه دستگاه میخوان تا سرگرم بشن و بیشتر به سمت بازی کردن تمایل دارن... بنابر این آیپاد وسیله ی مناسب شما نیست؛ این وسیله در وهله ی اول برای موزیک گوش دادن استفاده میشه و در مرحله ی بعدی به عنوان یه پلتفرم بازی میشه بهش نگاه کرد... اما به نظرم psp به کار شما بیشتر میاد... دلیلم هم اینه که این یه پلتفرم بازی هست در وهله ی اول؛ یعنی اول شما میری سراغ دستگاه برای بازی کردن، در حالیکه با این وسیله هم میشه فیلم تماشا کرد و هم موزیک گوش داد... با آیپاد بیشتر از یک ساعت نمیتونید بازی کنید.. باتری دشتگاه سریعاً تمام میشه و قسمت عقب دستگاه به شدت داغ میکنه... بنابریان منطق میگه خرید پی.اس.پی به صرفه تره.
موفق باشی
Last edited by p3yman_xl; 17-08-2009 at 21:07.
بابا قیمت iphone رو میدونی؟؟؟
زیر 700 تومن نیست ولی psp و ipod touch تا 250 قیمتش بیشتر نیست.
راحت تر میگم.
psp کلا برا بازی طراحی شده!اگه هدف اصلیت بازی هست اینو بخر ارزونتر هم هست.
ولی اگه اهل موزیک هم هستی و نیم نگاهی به بازی داری یک ipod بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)