فکر نمیکنم تفاوتی با سمند lx معمولی داشته باشه تنها تفاوت ef7 تو موتوره دیگه وگرنه همون lx خودمونه ....![]()
فکر نمیکنم تفاوتی با سمند lx معمولی داشته باشه تنها تفاوت ef7 تو موتوره دیگه وگرنه همون lx خودمونه ....![]()
برای قطع صدا هم وقتی کاپوت ماشینو بالا میزنی همون جایی که دوستمون قبلا گفت ازیر رو پیدا کن کلید ازیر قطع کن رو بزن بچرخون بعد دزدگیرو امتحان کن اگه صداش دراومد که خب هیچی..... اگه با چرخوندن کلید صداش درنیومد میتونی سوکت برق ازیر وجدا کنی باید ازیرت صدا کنه یعنی ازیر سالمه اگه نکرد احتمالا ازیر مشکل داره ( احتمال قوی سوخته در اثر تماس زیاد با اب ) که باید عوش بشه .... حداقل این تجربه شخصیه منه نمیدونم درسته یا نه ....
ا
این سیستم کارش چیه دقیقا و چه امکاناتی داره ؟ آیا فقط برای استارت خوردن ماشین هست ؟
ضمنا آیا سمندهای SE مدل های 84 و 83 هم اینو دارن ؟
با سلام و احترام خدمت همه دوستان
روشهای بیصدا کردن دزدگیر سمند همین هست که عزیزان فرمودند
اما بنده با یک مشکلی مواجه شدم که اگر کسی اطلاعاتی داره لطفاً کمک کنه . ثواب داره ...!
ماشین را بردم کارواش و داخل موتور را شستم
از اون به بعد صدای بیپ بیپ باز و بسته کردن درها با ریموت ازکار افتاده اما آژیر ماشین سالمه و صدای دزدگیر در میاد و فقط همون صدایی که گفتم از کار افتاده حالا نمی دونم مشکل از دزدگیره یا از کامپیوتر ماشینه ؟
با تشکر
منتظر جواب![]()
سلام
دوستان من سمند مدل 84 دارم که آزیر دزدگیرش گم شده؛ الان براش یه نو خریدم اما کار نمیکنه
آزیر از نوع 4 سیم هست و 2-3 تا آزیر مختلف رو امتحان کردم
راهی برای تست خود آزیر هست؟
چون سیم های برقی که میان برق دارن و پالس هم میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)