تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 78

نام تاپيک: Dell or Macbook Pro

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من که به راحتی با یک Sync ساده رو آیپاد حتی آیفون همه چی رو منتقل میکنم!
    قضیه اش چیه ؟؟ به منم بگو توروخدا ، خسته شدم ... حتما باید از یک کامپیوتر آهنگ جابه جا کنم !! اگه بزنم تو یه کامپیوتر دیگه همه آهنگارو اول پاک میکنه !!!

اگه می خوای کار گرافیکی بکنی با 13 اینچا حتماً باید یه مانیتور بزرگ هم بگیری که لپ تاپ رو بهش وصل کنی. آخه توی 13 اینچ که نمی شه گرافیک کار کرد! مثلاً فتوشاپ رو اگه توش باز کنی کل صفحه رو همون Toolbar هاش پر می کنن!!
    منم هدف اصلیم همینه دیگه !!!

حالا اجازه بدید من برم از نزدیک این اپل رو ببنیم !! (البته میدونم ببینم میخرمش ) ولی کلا یکم باش کار کنم !!

یک توصیه : اگه خواستی اپل نگیری ، حتما دل بگیر ! (بلاخره دیگه! شاید اینطوری بهتر باشه!)
    اینکه مشخصه اگه اپل نگیرم ، حتما دل آخرین گزینه اس !!

راستی شما که اپل داری باش ابزی هم میکنی ؟؟؟ فقط میخوام بدونم چه بازی هایی رو تونستی تقریبا روون اجرا کنی؟؟ اجرا شدنه بازی هم خودش یه تسته !!

فعلا ممنون از همگی !

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قضیه اش چیه ؟؟ به منم بگو توروخدا ، خسته شدم ... حتما باید از یک کامپیوتر آهنگ جابه جا کنم !! اگه بزنم تو یه کامپیوتر دیگه همه آهنگارو اول پاک میکنه !!!

اینکه مشخصه اگه اپل نگیرم ، حتما دل آخرین گزینه اس !!

راستی شما که اپل داری باش ابزی هم میکنی ؟؟؟ فقط میخوام بدونم چه بازی هایی رو تونستی تقریبا روون اجرا کنی؟؟ اجرا شدنه بازی هم خودش یه تسته !!

فعلا ممنون از همگی !
    ببین دوست من ، شما از دو روش می تونید ایپاد یا ایفون رو از طریق ایتیونز Sync کنید!

(1)-به صورت Auto (که پیشفرض هست) که از طریق Tab های بالای صفحه (مثل Music ,...) انتخاب کنی که چه آهنگ هایی باشه در اینصورت تمام آهنگ های قبلی شما پاک خواهد شد!

(2)- به صورت دستی ، کافی تو صفحه ی اول (یعنی همون صفحه ای که عکس ومشخصات آیپاد یا آیفون شما هست) از گزینهای موجود Manually Manege Music & Video رو تیک بزن! بعد یک Playlist رو آیپاد (یا آیفون) درست کن! ، بعدش هر آهنگی که خواستی اول بیار تو Library آیتیونز ، روش کلیلک راست ، کپی ، حالا
    توی Playlist ی که ساختین Paste کنید!(گزینه ی Paste توی کلیک راست نیست! از بالای صفحه ، Edit>Paste)

اینطوری میتونی از چند کامپیوتر آهنگ یا ... بریزی!!(البته به صورت درست وقانونی)

اینکه گفتم قانونی ، منظورم اینکه از نرم افزار هایی مانند Ipod Music Maneger استفاده نکنی ! چون باعث ایجاد حفره در مک کیشه!

من تحت مک بازی های زیادی کردم ، آخریش The sims 3 بود ، تحت ویندوز هم همینطور آخریش Call of Juarez: Bound in Blood بود (البته منظورم ویندوزی که رو مک بوکم دارم !)
    کلا مشکل گرافیک ندارم !

3. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خب حالا یه سوال پیش میاد.
    شما میگی بهترین گزینه برای کار گرافیکی Apple هست و گرافیکش خیلی قویه.
    حتما اینو قبول داری که گرافیک 9600 دارن دیگه؟ خب این گرافیک یه گرافیک کاملا متوسطه. اگه شک دارین یه سر بزنین به notebookcheck تا مطمئن شین. وقتی کارت گرافیک اینه و میگین از نظر گرافیک عالیه دو تا حالت میتونه داشته باشه:
    یا این که واقعا این کارت گرافیک خیلی قوی باشه (که نیست!)
    و یا این که این کارت گرافیک 9600 که روی این لپ تاپ ها نصبه با اون 9600ی که روی لپ تاپ های دیگه هست فرق میکنه.
    کدومش؟

یک نکته ی دیگه این که شما گفتید من بالاترین کانفیگ 1340 رو با پایین ترین کانفیگ مک بوک مقایسه کردم. حالا خودتون اگه ممکنه بالاترین کانفیگ مک بوک 13 اینچی رو همراه با مشخصات و قیمت به ما معرفی کنید. شاید هم من اشتباه میکنم.

5. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

5 RE

خب حالا یه سوال پیش میاد.
    شما میگی بهترین گزینه برای کار گرافیکی Apple هست و گرافیکش خیلی قویه.
    حتما اینو قبول داری که گرافیک 9600 دارن دیگه؟ خب این گرافیک یه گرافیک کاملا متوسطه. اگه شک دارین یه سر بزنین به notebookcheck تا مطمئن شین. وقتی کارت گرافیک اینه و میگین از نظر گرافیک عالیه دو تا حالت میتونه داشته باشه:
    یا این که واقعا این کارت گرافیک خیلی قوی باشه (که نیست!)
    و یا این که این کارت گرافیک 9600 که روی این لپ تاپ ها نصبه با اون 9600ی که روی لپ تاپ های دیگه هست فرق میکنه.
    کدومش؟

یک نکته ی دیگه این که شما گفتید من بالاترین کانفیگ 1340 رو با پایین ترین کانفیگ مک بوک مقایسه کردم. حالا خودتون اگه ممکنه بالاترین کانفیگ مک بوک 13 اینچی رو همراه با مشخصات و قیمت به ما معرفی کنید. شاید هم من اشتباه میکنم.
    حرف اولتون رو قبول دارم ، اما...
    من گفتم اپل برای کارهای گرافیکی مناسبه نگفتم مک بوک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا هر کی میگه اپل همه فکر می کنن مک بوک ، رو نمی دونم !
    در ضمن مک بوک پرو از دو چیپست 9400 و 9600 به طور هم زمان استفاده می کنه! (حالا شما میگی کمه مشکل شماست ، چون به نظر من برای لپ تاب منطقی هست!)

شما چرا GF9400 و GF9600 رو در نظر می گیرین ! چرا GeForce GT 120 و GeForce GT 130 رو در نظر نمی گیرین! (البته در iMac و Mac Pro)

13" با کانفیگ متوسط روبه بالا:
    Apple MacBook Pro MB991LL/A

Part Number: MB991LL/A
    Processor: Intel® Centrino2 P8700 2.53 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
    Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
    Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
    Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
    Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
    Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
    LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
    Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
    Speaker: Built in stereo speakers
    BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
    I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
    Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
    Precision aluminum unibody,SD card slot
    Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
    Weight: 2.04 Kg
    Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
    Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
    Country of Origin: Made in China

این مدل تا 8Gb رم رو ساپرت میکنه!
    قیمت هم 1800 هست!
    Last edited by Microsoft24; 16-08-2009 at 19:45.

7. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حتما اینو قبول داری که گرافیک 9600 دارن دیگه؟ خب این گرافیک یه گرافیک کاملا متوسطه.
    اینکه کاملا مشخصه که نسبت به گرافیک های الان باید بره بوق بزنه !! ولی بالاخره هر چی باشه 9600 هستش و برای کار های گرافیک در حد کار با فتوشاپ عالیه و بیشتر بازها رو رو حالت medium بدون افت فریم میاره (شایدم high آخه دوستم 9500 داره و fallout 3 رو high بازی میکنه )

در ضمن مک بوک پرو از دو چیپست 9400 و 9600 به طور هم زمان استفاده می کنه
    منظورتون از این جمله چیه ؟؟ ینی دوتا گرافیک داره ؟؟ پس قدرتش چند برابر میشه ؟؟

قیمت هم 1800 هست!
    wow ... من اگه بخوام رمش 8 گیگی بشه چقدر در میاد ؟ میدونید ؟؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

حرف اولتون رو قبول دارم ، اما...
    من گفتم اپل برای کارهای گرافیکی مناسبه نگفتم مک بوک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا هر کی میگه اپل همه فکر می کنن مک بوک ، رو نمی دونم !
    در ضمن مک بوک پرو از دو چیپست 9400 و 9600 به طور هم زمان استفاده می کنه! (حالا شما میگی کمه مشکل شماست ، چون به نظر من برای لپ تاب منطقی هست!)

شما چرا GF9400 و GF9600 رو در نظر می گیرین ! چرا GeForce GT 120 و GeForce GT 130 رو در نظر نمی گیرین! (البته در iMac و Mac Pro)

13" با کانفیگ متوسط روبه بالا:
    Apple MacBook Pro MB991LL/A

Part Number: MB991LL/A
    Processor: Intel® Centrino2 P8700 2.53 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
    Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
    Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
    Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
    Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
    Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
    LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
    Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
    Speaker: Built in stereo speakers
    BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
    I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
    Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
    Precision aluminum unibody,SD card slot
    Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
    Weight: 2.04 Kg
    Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
    Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
    Country of Origin: Made in China

این مدل تا 8Gb رم رو ساپرت میکنه!
    قیمت هم 1800 هست!
    من خب به نسبت بقیه ی برندها در نظر میگیرم. اگه شما با این بودجه بخوای یه لپ تاپ از HP یا ASUS یا... بخری مسلما قدرت گرافیکش چندین برابر بهتره. صحبت ما هم سر لپ تاپ هست. اگه دسکتاپ رو در نظر بگیریم که وارد یه بحث دیگه میشیم.
    من دقیقا حرفم اینه که این مدل 13 اینچی که قیمتش 1800 هست از نظر گرافیک و هارد و پروسسور (و حتی پورت های خروجی) پایین تر از 1340 که ارزون تره قرار میگیره. حالا شما میگی بالاترین مدل رو با پایین ترین مدل مقایسه کردی. البته اگه بالاترین مدل رو هم در نظر بگیریم باز مک بوک کم داره ولی یک فاکتور بسیار مهم به نام قیمت هم وجود داره که نمیشه نادیده گرفته بشه.
    Last edited by prowler88; 16-08-2009 at 22:17.

10. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phenomenon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اصلا قابل مقایسه نیستن.
    اپل برای بازی نیست.مخصوصا که 13 اینچ هست.

12. این کاربر از Phenomenon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

9 RE

منظورتون از این جمله چیه ؟؟ ینی دوتا گرافیک داره ؟؟ پس قدرتش چند برابر میشه ؟؟
    مک بوک پرو های جدید 15" و 17" از دوکارت گرافیک مجزا استفاده میکنند ! طوری که می تونید بین این دو سویچ کنید! یعنی هر وقت شما دارین با دسکتاپ و اینترنت و... کار میکنید ، در حقیقت دارین با چیپست 9400 کار می کنید!
    اما هر وقت دارین با نرم افزار های گرافیکی مانند Photoshop و Final Cut Studio کار می کنید یا در حال بازی هستید ، از چیپست 9600 استفاده میشه!

که این امر به طور چشم گیری باعث افزایش عمر باطری میشه!
    یک پیشنهاد : سایت اپل رو مطالع کنید!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من اگه بخوام رمش 8 گیگی بشه چقدر در میاد ؟ میدونید ؟؟
    اگر بخواین ارتقا بدین ، حتما باید از MAC Memory استفاده کنید!(یعنی از برند اپل)

به نظر من ارزش نداره!(نمی صرفه!!!) چون بدنه به صورت یک پارچه هست ! باز کردنش یه خورده مشکله!
    قیمت این یک رو ندارم!(اما قیمت هر چی دیگه بود از Apple keyboard تا Apple Tv بهت می گفتم!)

14. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

13 RE

من خب به نسبت بقیه ی برندها در نظر میگیرم. اگه شما با این بودجه بخوای یه لپ تاپ از HP یا ASUS یا... بخری مسلما قدرت گرافیکش چندین برابر بهتره. صحبت ما هم سر لپ تاپ هست. اگه دسکتاپ رو در نظر بگیریم که وارد یه بحث دیگه میشیم.
    من دقیقا حرفم اینه که این مدل 13 اینچی که قیمتش 1800 هست از نظر گرافیک و هارد و پروسسور (و حتی پورت های خروجی) پایین تر از 1340 که ارزون تره قرار میگیره. حالا شما میگی بالاترین مدل رو با پایین ترین مدل مقایسه کردی. البته اگه بالاترین مدل رو هم در نظر بگیریم باز مک بوک کم داره ولی یک فاکتور بسیار مهم به نام قیمت هم وجود داره که نمیشه نادیده گرفته بشه.
    حرف شما درسته!

شما می تونی 2 ملیون پول بدی به (دل وسونی و...) برات 2 سال کار کنه ، می تونی بدی به اپل بیشتر کار کنه!با کیفیت بهتر!

در ضمن :من هیچ وقت قیمت رو در نظر نمی گیرم!

نظر شخصی من هم اینه ، کسی که با محصولات اپل (از ایپاد و ایفون تا مک پرو) کار کنه ! دیگه با هیچ برنیدی نمی تونه کار کنه!(اینو رو هر کی تست کردم همین نتیجه رو داده!)

موفق باشید!
    Last edited by Microsoft24; 16-08-2009 at 23:27.

16. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

13 RE

اصلا قابل مقایسه نیستن.
    اپل برای بازی نیست.مخصوصا که 13 اینچ هست.
    ببین دوست من ، اگه یک حرفی رو می زنی ، باید ثابت کنی!!!!!!!!!

اگه شما 2 سال پیش اینو می گفتی درست بود ! (13" با چیپست 9400 می تونه بازی اجرا کنه!)

18. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •