خب حالا یه سوال پیش میاد.
شما میگی بهترین گزینه برای کار گرافیکی Apple هست و گرافیکش خیلی قویه.
حتما اینو قبول داری که گرافیک 9600 دارن دیگه؟ خب این گرافیک یه گرافیک کاملا متوسطه. اگه شک دارین یه سر بزنین به notebookcheck تا مطمئن شین. وقتی کارت گرافیک اینه و میگین از نظر گرافیک عالیه دو تا حالت میتونه داشته باشه:
یا این که واقعا این کارت گرافیک خیلی قوی باشه (که نیست!)
و یا این که این کارت گرافیک 9600 که روی این لپ تاپ ها نصبه با اون 9600ی که روی لپ تاپ های دیگه هست فرق میکنه.
کدومش؟
یک نکته ی دیگه این که شما گفتید من بالاترین کانفیگ 1340 رو با پایین ترین کانفیگ مک بوک مقایسه کردم. حالا خودتون اگه ممکنه بالاترین کانفیگ مک بوک 13 اینچی رو همراه با مشخصات و قیمت به ما معرفی کنید. شاید هم من اشتباه میکنم.
حرف اولتون رو قبول دارم ، اما...
من گفتم اپل برای کارهای گرافیکی مناسبه نگفتم مک بوک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا هر کی میگه اپل همه فکر می کنن مک بوک ، رو نمی دونم !
در ضمن مک بوک پرو از دو چیپست 9400 و 9600 به طور هم زمان استفاده می کنه! (حالا شما میگی کمه مشکل شماست ، چون به نظر من برای لپ تاب منطقی هست!)
شما چرا GF9400 و GF9600 رو در نظر می گیرین ! چرا GeForce GT 120 و GeForce GT 130 رو در نظر نمی گیرین! (البته در iMac و Mac Pro)
13" با کانفیگ متوسط روبه بالا:
Apple MacBook Pro MB991LL/A
Part Number: MB991LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8700 2.53 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
Speaker: Built in stereo speakers
BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
Precision aluminum unibody,SD card slot
Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
Weight: 2.04 Kg
Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
Country of Origin: Made in China
این مدل تا 8Gb رم رو ساپرت میکنه!
قیمت هم 1800 هست!