تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 16 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 158

نام تاپيک: NOKIA E52 CLUB

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از لحاظ سرعت واقعا عاليه!! از سامسونگ جت كه اين همه تبليغ سرعتش رو ميكنن بهتره.دو سه هفته اي ميشه گرفتم يكبار هم هنگ نداشته.تنها بديش كيفيت هندزفري بود كه چون جك 3.5 داره هندزفري 5530 خريدم براش. باطريش خيلي دوام داره. بعضي وقتها 5 روز هم ميشه تا خالي بشه. اگر كمي صفحه اش بزرگتر بود ديگه حرف نداشت. صفحه كليدش هم براي تايپ خيلي راحته. بخري پشيموني نداره

2. 2 کاربر از patybor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا من ميخام E52 بگيرم ولي قبلش چند تا سوال داشتم :
    1- آيا همه برنامه‌ها و نرم افزارهاي سيمبين روي اين گوشي نصب ميشه ؟
    2- آيا GPS اش خوب جواب ميده؟
    3- فلاش دوربينش امكان چراغ قوه شدن داره؟
    4- سيمبينش چنده ؟
    باتشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمامي نرم افزارهاي Symbian S60 3.2 روش نصب ميشه.در مورد جي پي اس بايد بگم از گوشي 5800 كه قبلا داشتم كمي ديرتر وصل شد اما از لحاظ نقشه و جزئيات رو دست نوكيا هيچي نيست. در مورد فلاش هم چيزي نصب نكردم

5. این کاربر از patybor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه drs_mehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

كليد مربع بين حالت الفبا و اعداد جابجا ميكنه.ميخوام بين فارسي و انگليسي سوئيچ كنم. البته از راه writing Language ميشه ولي طولانيه. احساس ميكنم يك گوشي از سري E كه مخصوص پيام و ايميله يك راه ميانبر بايد داشته باشه
    منم این مشکل و دارم .چون این گوشی حالت انتخای زبان دوم را داره پس باید دکمه میانبری هم برای سویچ بین دو زبان وجود داشته باشه .کسی هنوز راه حلی پیدا نکرده ؟
    ...
    ....
    ......
    ظاهرا با ورژن جدید فریمور این مشکل حل شده (firmware 031.012 solved the problem for me)
    Last edited by drs_mehry; 21-06-2010 at 21:33.

داره خودمونی میشه mg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من به فریمور 34اپدیت کردم درست نشد چجوری می توانم زبان فارسی را گوشی بزارم منظور اس ام اس فارسی.صدای دوربین چجوری قطع می شه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به فریمور 34اپدیت کردم درست نشد چجوری می توانم زبان فارسی را گوشی بزارم منظور اس ام اس فارسی.صدای دوربین چجوری قطع می شه.
    باید قبل از آپدیت کردن فریمویر , Product code گوشیت را عوض می کردی و بعد آپدیت می کردی البته اگر پروداکت کد فارسی برای این گوشی موجود باشه!
    جستجو کنید اگر پروداکت کد فارسی پیدا کردی دوباره فریمویر گوشیت را آپدیت کن زبان فارسی اضافه می شه و مشکلت رفع می شه
    موفق باشی

9. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعجب ميكنم گوشي به اين خوبي و سريعي كه واقعا نقاط ضعفش نسبت به نقاط قوتش خيلي خيلي كمه همچين تاپيك بي رمقي داره!!!!! واقعا تو ايران چه چيزي باعث ميشه يك گوشي اينقدر مهجور بمونه و يك گوشي كلي خاطرخواه داشته باشه؟؟؟ اگر فهميديد مارو هم در جريان بگذاريد

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خدا می دونه.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من گوشی نوکیا E52دارم تا حالا از برنامه Paragon Handy Guard v1.01.440 برای قفل گذاری روی برنامه ها وفایل ها وفولدرها استفاده می کردم ولی حالا وقتی دوباره می خوام نصب کنم ارور File corrupted می ده برنامه رابدون ساین وبا ساین نصب کردم درست نشد حتی گوشی را با کد 7370 فرمت کردم درست نشد من قبلا از همین فایل استفاده می کردم نصب می شد ولی تازه برای اطمینان من دوباره از جای دیگه دانلود کردم باز همین جوری شد. من به این برنامه احتیاج دارم لطف کنید کمک کنید ضمنا برنامه مشابه سراغ ندارید ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو مجله جيبي خوندم اين گوشي جزو 10 گوشي پرفروش اروپا بوده.ايا تو ايران هم زياد اين گوشي رو ميخرن؟بعيد ميدونم. تو ايران كسي دنبال سوسول بازي نيست. همه يك گوشي مرد ميخوان!!!! خداييش بياين بخرينش خيلي گوشي خوبيه. دلم براش ميسوزه غريب مونده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •