تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: خرید مادربرد و سی پی یو

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کارت گرافیکم GeeforceFX 5200 ؛ دیگه قدیمی هم شده...
    یه کارت با قیمت متوسط فقط واسه سیستمی روان‌تر میشه معرفی کنید؛ گیمر نیستم...
    شما اگه اصلأ بازی نمی کنید ، می تونید یک کارت geforce 9400gt بگیرین با قیمت تقریبأ 75000 تومان ! که به درد بازی نمی خوره! البته من می تونم یک پیشنهاد بهتر هم بهتون بکنم ، شما به جای سیستم ایتل یک سیست مبتنی بر amd بگیرین ، اون وقت می تونید از مادربرد با چیپ های انبرد اون شرکت استفاده کنید که در هم در هزینه صرفه جویی می شه و هم از هر جهت (به جز بازی ها) کارایی بالاتری رو بهتون می ده!
    مادربرد مبتنی بر چیپ 790gx با چیپ رادئون 3200 که رمز گشای hd هم داره ، قیمتش حدود 140 تومان هست که 20 تومان از مادربرد انتخابی شما گرون تره!
    پردزانده ی amd phenom2 810 که قیمتش حدود 180 هزار تومان هست .(50000 تومان از پردازنده ی انتخابی شما گرون تر و خیلی خیلی قوی تر!!)
    برای رم هم 4 گیگ رم ddr3 در فرکانس 1333 ، که حدود 80 تومان هست ( حدود 20 تومان گرونت تر از ddr2 )
    پس می شه نتیجه گرفت که شما با 15 هزار تومان هزینه ی بیشتر می تونید یک سیستم کاملأ قوی تر (البته با کارت گرافیک آنبرد ) بگیرین ، در آینده هم هر وقت خواستین می تونید قوی ترین کارت های گرافیک رو روی سیستمتون بزارین و استفاده کنید!!
    البته این حالت دوم نظر شخصی من هست و انتخاب با خودتونه!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درخصوص main.cpu,graphic

Main: GIGA EP45 UD3R
    CPU : Intel C2Duo 7400 3M

گرافيك رو Geforce 9600 gt 512 Mb

مد نظرم هست ، اينها كه از نظر مچ شدن مشكلي ندارن
    من فعلا دو ماژول رم 2 گيگ باس 800 دارم و پاور سيستم هم 400 وات هست

لطفا اگه نهايي اوكي بدين اقدام كنم
    با تشكر از همه دوستاني كه منو راهنمايي كردن
    شاد باشيد
    سلام . قطعات کاملأ مچ هستن و مناسبند ، همین ها رو بگیر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kav3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما اگه اصلأ بازی نمی کنید ، می تونید یک کارت geforce 9400gt بگیرین با قیمت تقریبأ 75000 تومان ! که به درد بازی نمی خوره! البته من می تونم یک پیشنهاد بهتر هم بهتون بکنم ، شما به جای سیستم ایتل یک سیست مبتنی بر amd بگیرین ، اون وقت می تونید از مادربرد با چیپ های انبرد اون شرکت استفاده کنید که در هم در هزینه صرفه جویی می شه و هم از هر جهت (به جز بازی ها) کارایی بالاتری رو بهتون می ده!
    مادربرد مبتنی بر چیپ 790gx با چیپ رادئون 3200 که رمز گشای hd هم داره ، قیمتش حدود 140 تومان هست که 20 تومان از مادربرد انتخابی شما گرون تره!
    پردزانده ی amd phenom2 810 که قیمتش حدود 180 هزار تومان هست .(50000 تومان از پردازنده ی انتخابی شما گرون تر و خیلی خیلی قوی تر!!)
    برای رم هم 4 گیگ رم ddr3 در فرکانس 1333 ، که حدود 80 تومان هست ( حدود 20 تومان گرونت تر از ddr2 )
    پس می شه نتیجه گرفت که شما با 15 هزار تومان هزینه ی بیشتر می تونید یک سیستم کاملأ قوی تر (البته با کارت گرافیک آنبرد ) بگیرین ، در آینده هم هر وقت خواستین می تونید قوی ترین کارت های گرافیک رو روی سیستمتون بزارین و استفاده کنید!!
    البته این حالت دوم نظر شخصی من هست و انتخاب با خودتونه!!
    ممنون عزیز. نظر خیلی خوبی بود ولی ترجیح میدم یه کارت گرافیک بگیرم...

داره خودمونی میشه hamidyha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

يكي از دوستان ميگه :

MAIN GIGA EP45 UD3R و CPU E7400 CORE 2 DUO جمع قيمت حدود 260 تومن ارزششو نداره و من همون MAIN ABIT AX78 و CPU AMD PHENON X3 8650 رو بگيرم
    حالا اينكه اين مادربرد ABIT مارك خوبي هست براي من ساعت و گرافيك خيلي مهمه البته بودجه تا 250 ديگه بيشتر نمي شه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

يكي از دوستان ميگه :

MAIN GIGA EP45 UD3R و CPU E7400 CORE 2 DUO جمع قيمت حدود 260 تومن ارزششو نداره و من همون MAIN ABIT AX78 و CPU AMD PHENON X3 8650 رو بگيرم
    حالا اينكه اين مادربرد ABIT مارك خوبي هست براي من ساعت و گرافيك خيلي مهمه البته بودجه تا 250 ديگه بيشتر نمي شه
    این دوستتون کمی حق داره!! البته 8650 دیگه به درد نمی خوره و phenom2 710 از هر نظر خیلی بهتره! البته abit هم دیگه مادربرد نمی زنه و فکر نکنم که گیرتون بیاد ! ولی با 140 تومان یک مادربرد am3 خوب با چیپ 790gx میتونید تهیه کنید!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •