سلام
بچه ها من هم میخوام برم بانه
چند سئوال
قیمت ای سیدی چقدر با قیمت نمایندگی ها تفاوت داره ( تقریبی؟)
چند تا جنس میشه آورد پلیس راه گیر میده؟ میگند فلش هم خیلی ارزونه مثلا میشه یه 200 تایی آورد ؟
در کل رفتن به بانه به صرفه هست؟
با تشکر از همگی
سلام
بچه ها من هم میخوام برم بانه
چند سئوال
قیمت ای سیدی چقدر با قیمت نمایندگی ها تفاوت داره ( تقریبی؟)
چند تا جنس میشه آورد پلیس راه گیر میده؟ میگند فلش هم خیلی ارزونه مثلا میشه یه 200 تایی آورد ؟
در کل رفتن به بانه به صرفه هست؟
با تشکر از همگی
فلش نگیر یکی از دوستان گرفته بود فلشهاش تقلبیه مثلا 16 گیگ و ... فقط یک گیگه
اورانوس جان اصلاً فلش مفت هم دادن نگير اولاً همشون با ظرفيتهايي فضايي كه دارند الكي است مثلاً 36،400،600,......گيگ كه همه مي دونند حرف مفته دوماً ممكنه به سيستمت آسيب برسونه و يا ويروسي شه.
يكي از دوستهام كه با هم رفتم بانه اون خريد ولي من نگرفتم نشون به همون نشون كه يك هفته كار كرد ازون به بعد هم هي لپ تاپه هنگ مي كنه
اگه فقط واسه خرید ال سی دی میری اول سوال کن ببین اختلاف قیمت چقدر هست اگه بالای 200 بود برو اگه خواستی g10 بگیری به نظر من از اونجا نگیر چون توی دفترچه g10 فقط حمل عمودی رو مجاز دونسته
موافقم
یکی از دوستام گرفته بود تا چیز روش کپی میکردی و درش میاوردی یه 300 تا فایل 1 کیلو بایتی نشون میدادولی 9 گیگ از 32 گیگش پر بود !!!!!
آقا کسی آشنا واسه خرید از بانه به طور غیر حضوری داره؟
دوست عریز به اندازه کافی جنس تقلبی تو بانه هست .حالا اگه بخواهی غیر حضوری از اونجا جنس بگیر دیگه بدتر . به نظر من هیچ وقت چنین کاری نکن ، اگر هم میخواهی از بانه خرید کنی خودت برو اونجا و خرید کن .ضمناً حواست هم باشه قبل از خرید از چند مغازه سئوال کنی و اطلاعات کافی در مورد جنسی که می خواهی بخری داشته باش
منظورم از خرید غیر حضوری یعنی اول جنس رو بفرسته اینجا بعد که تست شد همینجا پول رو میدم.البته یکیو سراغ دارم میخواستم ببینم کسه دیگه هست؟
دوست عزیز
بله من متوجه منظور شما شدم
ببین دوست عزیز اگه بخواهی این کار رو بکنی
اولا" : مطمئن باش قیمتی که اونا بهت مگه با قیمتی که خودت بری اونجا بگیری فرق میکنه
دوماً: حدود 100تومان هزبنه حمل ازت میگیرن
سوما": اگه به اون کسی که میخواهی برات بار بفرسته اعتماد داری با این مواردی که خدمتت عرض کردم .......بازم خود دانی
ضمن تشکر از دوستان
دو روز پیش z550 سونی رو غیر حضوری خریدم
1.840.000+125.000 هزینه حمل
من که راضیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)