آفرین رفیق
خوبه اما علاوه بر نور که طبیعی و کنترل شده نیست کیفیت کارت هم باید ببری بالاتر
یکم با تنظیمات FG و GI به علاوه exposure control کار کن exposure رو رو mr photogrphic ... تنظیم کن و باهاش ور برو
آفرین رفیق
خوبه اما علاوه بر نور که طبیعی و کنترل شده نیست کیفیت کارت هم باید ببری بالاتر
یکم با تنظیمات FG و GI به علاوه exposure control کار کن exposure رو رو mr photogrphic ... تنظیم کن و باهاش ور برو
خیلی ممنون دوست مناسمتم نمیدونم
دارم یه کم vray کار میکنم میخوام با vray رندر کنم
ممنون ته کار ذرستش میکنمکارت خیلی جالبه دوست عزیز
ولی چرا اینقدر کابینت ها نویز داره. به نظرم بامپش خیلی زیاد شده و انگار به کابینت ها با چکش ضربه زدی و همین انعکاس روی کاشیهات هم افتاده.
اگه به طرحت لطمه وارد نمیکنه هم بامپ رو بردار و هم حالت نقطه نقطه ای رنگش رو. بعد اونوقت کابینتت بیشتر به طرح فلز نزدیک میشه
موفق باشی![]()
قبل اینکه بری سراغ وی ری با منتال بیشتر کار کن.. برای اینکه نویز کابینت رو از بین ببری از مسیر زیر ماکزیمم و مینیمم رو رو چیزی مثل 16 و 4 بذار.. با تنظیمات اکسپشور کنترل (حال ندارم انگلیس بنویسم!) حتما کار کن.. مرد حسابی تو که با فتوشاپ اون فیلتر لنز فلیر رو رو کارت می ندازی با نور و رنگش هم یه کم کار کن.. با curve یا Variations یا هر کوفته زهرمار دیگه ای!
Rendering menu > Render > Render Scene dialog > Renderer panel > Sampling Quality rollout
موفق باشی..
اقا ما چاکریم
من نور کارامو بافوتو شاپ فیکس میکنم کی حال داره یک ساعت و نیم رندر تست کنه
خیلی ممنون دستت طلاRendering menu > Render > Render Scene dialog > Renderer panel > Sampling Quality rollout
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)