لطفا در مورد قيافه بحث نكنيد چون قيافه يه بحث سليقه ايه !!!
لطفا در مورد قيافه بحث نكنيد چون قيافه يه بحث سليقه ايه !!!
چرا اتفاقا خیلی تو امنیت با هم فرق دارند علاوه بر بدنه سمند abs هم است که پرشیا نیست اینو حساب نکردند که خیلی مهمه
البته پارس سال ABS هم است اما نمیدونم قیمتش چنده...
اما در کل سمند خوبه از هر لحاز
خیلی ببخشید میشه بدونم این خیلی که گفتین رو اسناد و مدارکش هم رو کنین
ماله سمند که فقط یه دونه تست کرش هست
ماله پرشیا رو هم دارین شما؟؟![]()
امير جان كرش تست پارس ؟؟؟ من اصلا نديدم . درباره 406 هم كه زدم چيزي نيومد !!!ماله سمند که فقط یه دونه تست کرش هست
ماله پرشیا رو هم دارین شما؟؟![]()
منظورت از يه دونه كرش تست چيه ؟؟![]()
سلام دوست عزیز لطفا دلیلتون هم بگین![]()
میدونم ندیدی
چون منم ندیدم
برای این پرسیدم ازشون که چرا اینقدر با قاطعیت میگن که ایمنی سمند خیلی بیشتر از پارس هست
به این کاری ندارم که هست یا نه
ولی چرا اینقدر با قاطعیت؟؟
من تا الان اصلا ایمنی سمند رو با پارس یا 405 مقایسه نکردم
چون سند معتبری ندارم که ایمنی کدومشون بیشتر هست
در مورد یه دونه کرش تست هم منظورم اینه که یه دونه فیلم هست که یه سمند با سرعت نا معلوم با آدمک توش به دیوار برخورد میکنه و 5 ستاره ایمنی(این کلیپی که من دارم نوشته 5 ستاره) رو بدونه air bag و ... میگیره
الان که دارم اینو مینوسیم یکم گشتم یه کرش تست دیگه گیر آوردم که یه سمنده هویجی رنگ هست
که گفته شده 4 ستاره گرفته با air bag و نمیدونم استاندار
حالا این یکی یکم با عقل جور در میاد
ولی بدون air bag چی؟؟
حالا باز نمیخوام باز طوری حرف بزنم که بگن این روی 405 تعصب داره
مثلا این عکس هارو نگاه کنین
حتما قبلا دیدینشون
پراید خیلی خوب در مقابل سمند مقاومت کرده
حالا میشه من بیام و بگم که پراید ایمنی داره؟؟(که البته از تصادف روبرو زیادم وضعیتش بد نیست)
![]()
نحوه ی تصادف خودش مهم هستش درسته نمیشه گفت سمند از پرشیا یا از 405 100% ایمن تره اما با وجود ترمز abs حداقل 20 % ایمن تره و طبق مدارک اگه ستاره بدیم من میگم دو ستاره سمند از پرشیا از ایمنی بیشتره البته فرمان سورن تلسکوپی هستش ولی lx اینطور نیست.در ضمن کمربند های ایمنی پیش کشنده و بعضی چیزا سمند سورن داره البته نمیدونم مدل سفارشی lx داره یا نه که اینها خودش تو ایمنیش اضافه میشه که پرشیا نداره.
البته امير جان پرايد هم اون چنان چيزي ازش نمونده ولي خوب ...
در مورد اون سمند نارنجيه منم ديدمش . يه جايي توشته بود توي مؤسسه MIRA در انگلستان تمامي تست هارو با موفقيت گذرونده !!!
ولي من خودم به شخصه ايمني سمند رو بيشتر از 405 و پارس قبول دارم ( ممكنه اشتباه هم باشه )
خدا شاهده توي انديشمك يه سمند زد به پژو پارس و از وسط نصفش كرد . ( قسم ميخورم ) عكسشو پسر عموم كه انديمشك كار ميكنه داره . اگه ديدمش ازش ميگيرمش !!
بحث ترمز گیری یه چیز هست و بحث ایمنی چیز دیگر!!!!!
از نظر کرش تست میگم
abs هم که گفتم 405 با 14 تومن مجهز به abs هست و مطمئنا به دلیل سبک بودنش ترمز گیری بهتری نسبت به سمند خواهد داشت
چون سیستم ترمز یکی هست(abs)
یکی از بچه ها پارس گرفته
17 میلیون و 600 هزار
داخلش کاملا شبیه به 405 slx هست که به نظرم خیلی خوشگله و لوکس(حتما عکس هاش رو میذارم)
شیشه های عقب هم که برقی هست
abs و سنسور دنده عقب هم که داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)