تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: گوشی ارزون برای گوش کردن به موسیقی

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه میخوای گوشی بگیری که دوربین نداشته باشه و امکانات جانبیش کم باشه در عوض برای گوش دادن به موسیقی خوب باشه پیشنهاد میدم این کارو نکنی بری یک گوشی 30 یا 40 هزاری بگیری بدون امکانات و یک player هم بغلش بگیری که برای گوش دادن به موسیقی ساخته شده ... هم به صرف هستش و هم اینکه از کیفیت بیشتر لذت بیشتری میبری ...

اما اگه میخوای یک گوشی باشه که هم دوربین داشته باشه و هم امکانات جانبیش خوب باشه و از همه مهتر گوش دادن به موسیقی با اون لذت بخش باشه m3510 رو میشه معرفی کرد که این امکانات رو به شما میده و 2 خروجی هدفون هم داره

2. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست بالا تایید میشه

4. این کاربر از aron110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم 3510 دارم از نظر موسیقی در هندزفر فوق العاده است مخصوصا هندزفرش خیلی نرم وراحته 12 نوع اکولایزر داره وسه بعدیش هم واقعیه هر کی تو دستم دیده فوری پسندیده بخصوص که خیلی سبک و نازک و....و 1 گیگ هم حافظه داره
    اما سوای اینا یه امکان فوق العاده داره و اونم اینه که با نرم افزار خودش از داخل پی سی میشه اس ام اس داد و همینطور متن ها رو از جاهای دیگه تو کادر متنش کپی و ارسال کرد فرض کنید یه سایت پر از اس ام اس گیر اوردین کافیه فقط کپی وپیست کنید و سند
    همینطور دسترسی به دفترچه تلفن واسه ویرایش اضافه کردن کپی پیست کردن و .. از طریق پی سی خیلی کار رو راحت میکنه
    حسن هندرفریشم به اینه که به پی سی هم میخوره
    فقط من نتونستم توش بازی و نرم افزار نصب کنم

6. 3 کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

منم 3510 دارم از نظر موسیقی در هندزفر فوق العاده است مخصوصا هندزفرش خیلی نرم وراحته 12 نوع اکولایزر داره وسه بعدیش هم واقعیه هر کی تو دستم دیده فوری پسندیده بخصوص که خیلی سبک و نازک و....و 1 گیگ هم حافظه داره
    اما سوای اینا یه امکان فوق العاده داره و اونم اینه که با نرم افزار خودش از داخل پی سی میشه اس ام اس داد و همینطور متن ها رو از جاهای دیگه تو کادر متنش کپی و ارسال کرد فرض کنید یه سایت پر از اس ام اس گیر اوردین کافیه فقط کپی وپیست کنید و سند
    همینطور دسترسی به دفترچه تلفن واسه ویرایش اضافه کردن کپی پیست کردن و .. از طریق پی سی خیلی کار رو راحت میکنه
    حسن هندرفریشم به اینه که به پی سی هم میخوره
    فقط من نتونستم توش بازی و نرم افزار نصب کنم
    سلام دوست عزیز. خوشحالم که از گوشیت راضی هستی.
    من برای ریختن برنامه و بازی از همون روشی که بهت گفتم استفاده میکنم البته در اون روش برنامه بدردبخوری خیلی پیدا نمیشه من فعلا فقط اپرا مینی رو بعنوان برنامه رو گوشیم دارم.

8. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز. خوشحالم که از گوشیت راضی هستی.
    من برای ریختن برنامه و بازی از همون روشی که بهت گفتم استفاده میکنم البته در اون روش برنامه بدردبخوری خیلی پیدا نمیشه من فعلا فقط اپرا مینی رو بعنوان برنامه رو گوشیم دارم.
    ممنون دوست عزیز
    فراموش کردم ممکنه یبار دیگه لطف کنید روش رو بزارین اینجا یا بهم پی ام بدیدن بر من مهمترین برنامه ها پی دی اف ریدر و کوئیک افیسه البته خودش پی دی اف ریدر داره ولی خیلی ریزه در حالی که 5230 نوکیا خیلی خوبه
    با تشکر

10. 2 کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بازم ممنون از نظراتتون
    مگه m3510 برنامه های جاوا روش نصب نمی شه؟؟
    این همه برنامه های خوب جاوا داریم چطور می گین برنامه خوبی براش پیدا نکردین؟
    90% از بازیها هم که جاوان، روی 3510 نصب نمی شن؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بازم ممنون از نظراتتون
    مگه m3510 برنامه های جاوا روش نصب نمی شه؟؟
    این همه برنامه های خوب جاوا داریم چطور می گین برنامه خوبی براش پیدا نکردین؟
    90% از بازیها هم که جاوان، روی 3510 نصب نمی شن؟؟
    جاوا روش نصب میشه ولی باید gprs داشته باشی بری از سایت getjar مستقیم دانلود و نصب کنی
    بدون gprs هم میشه ولی من بلد نیستم باید دوستانی که دارن جواب بدن

13. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا که شما هم میخواهید در مورد m3510 بیشتر بدونیدبا اجازه یکی از دوستان مطالبی رو که در کلوب مربوط به m3510 در بخش سامسونگ نوشتن رو اینجا میارم که فکر کنم بدرد شما هم بخوره ... بدون کم و کاستی

سلام بچه ها تقریبا دو هفته میشه که m3510 را دارم من 130 خریدم با گارانتی پارس مایکرو تل

اول این و بگم که سامسونگ یکی از بهترینهای الکترونیک هست و به کیفیت تولیدش خیلی اهمیت میده و نوکیا و سونی اریکسون نمیتونه حریفش بشه

وزن 68 گرم ابعاد 109 × 49 × 9.9 ميليمتر

صفحه نمایش16TFT میلیون رنگ میشناسه

دکمه هاش نرمه و از مواد عالی ساخته شده ولی یکمی کوچیکه کار باهاش سخته

بغل ها دکمه صدا و میانبر موزیک داره ولی دکمه عکس روی صفحه کلید هست

دوربین 2 مگا داره با کیفیت خوب که میتونه عکس با حجم بیشتر از 500 کیلو بایت بندازه فکر کنم کیفیتشو متوجه شدید فقط فوکوس و فلش نداره

طراحی خیلی ظریف ولی مقاوم داره من خودم امتحانش کردم یه بار عصبانی شدم محکم زدم زمین ولی چیزی نشد 3 روز پیش هم از دستم افتاد تو دستشوی و 3 ساعت موند اونجا (همراه مدفوع) ولی هنوز چیزیش نشده.

خوب حالا بیایم اصل مطلب

اگه گوشی برنامه خور میخای واسه تو نیست چون فقط Java و گیم های کم حجم نصب میکنه

ولی جلب توجه کنم که برنامه ریزیش عالیه همه چور امکانات داره مانند ویرایشگر تصویر که کاماتر از ویرایشگرای نوکیا و سونی هست که دارای انواع فیلتر هاست حتی میتونی خال صورت و هم پاک کنی
    میتونه مطالب متنی هم بخونه مثل فرمتtxt ولی به صورت انگلیسی
    اگه چند روز ازش استفاده کنی گوشی سورپ ریزت میکنه یه جوری که با خودت میگی آااا این امکانات رو هم داره مانند تقویم شمسی قمری و میلادی و حتی میتونی به تعداد زنگ اخباراش هم اضافه کنی
    تم هم داره و میتونی علاوش کنی
    یک کلام منوی فوق العاده ای داره

مهمترین نکته تو این گوشی موزیگش هست
    صدای 14 درجه ای داره و اندازش استاندارد هست به همین خاطر شاید فکر کنی که کم هست ولی میتونی با کدهاش بلندتر کنی ولی من توصیه نمیکنم صدای 3 بعدی داره و از نظر پرداخت صدا رتبه یک رو من بهش میدم
    یعنی تمام صداهایی که تو اهنگ هست میتونی بشنوی باس های قوی هم داره که بهتر از w های سونی هست
    از رادیو هم میتونید صدا ضبط کنید
    اگه هندز فری ها 10 رتبه داشته باشند میتونه رتبه 8 رو بیاره ولی اسپیکرش باس نمیده یهنی مسابقه ای نیست که بگی کدوم صداش بلندتره

دوام باطریش هم خوبه اگه مدام بخونه 8 تا 12 ساعت دوام میاره اما اگه استفادش نکنی فکر کنم یک هفته دوام بیاره

اخرش اینو بگم که خیلی فکرشو نکن
    چون هم قیمتش خوبه تو ردیفش هم کیفیتش
    گوشی با همین امکانات رو نوکیا داره 170 تومان

نکته: وقتی که میخوای بخری حتما و حتما دقت داشته باش که پشت گوشی نوشته باشه
    Made in Korea by Samsung

بعضی هاش هست که نوشته made by samsung قیمتش کمتره که تو خود شرکت سامسونگ ساخته نمیشه ولی تحت نظر سامسونگ ساخته میشه وکیفیتش فرقی نداره و با گارانتی پارس مایکروتل مییاد

15. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

گوشی w580 گزینه ی بسیار مناسبیه صفحه نمایش بسیار شفاف ,رم خور, با بلوتوث دوربین 2 که واقعا عالیه ,باطری عالی, سخت افزاریه عالی..دیگه چی می خوای 120هزارتومنه منم دارم اصلا آخ نگفتهتشکر یادت نره.

17. این کاربر از رسول خان زبل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

جاوا روش نصب میشه ولی باید gprs داشته باشی بری از سایت getjar مستقیم دانلود و نصب کنی
    بدون gprs هم میشه ولی من بلد نیستم باید دوستانی که دارن جواب بدن
    سلام دوباره
    مي خواستم اگه كسي اطلاعاتي در مورد اين موضوعي كه دوستمون در مورد گوشي m3105 گفتن داره برامون بگه
    اين مدلي برنامه نصب كردنو تا حالا نديدم كه بخواي از سايتش دانلود كني!!!!!
    يعني نمي شه با بلوتوث براش فرستاد و بلافاصله استفاده كرد روش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •