اگه میخوای گوشی بگیری که دوربین نداشته باشه و امکانات جانبیش کم باشه در عوض برای گوش دادن به موسیقی خوب باشه پیشنهاد میدم این کارو نکنی بری یک گوشی 30 یا 40 هزاری بگیری بدون امکانات و یک player هم بغلش بگیری که برای گوش دادن به موسیقی ساخته شده ... هم به صرف هستش و هم اینکه از کیفیت بیشتر لذت بیشتری میبری ...
اما اگه میخوای یک گوشی باشه که هم دوربین داشته باشه و هم امکانات جانبیش خوب باشه و از همه مهتر گوش دادن به موسیقی با اون لذت بخش باشه m3510 رو میشه معرفی کرد که این امکانات رو به شما میده و 2 خروجی هدفون هم داره

جواب بصورت نقل قول

.gif)
.gif)

تقریبا دو هفته میشه که m3510 را دارم من 130 خریدم با گارانتی پارس مایکرو تل.gif)
وزن 68 گرم ابعاد 109 × 49 × 9.9 ميليمتر
دوربین 2 مگا داره با کیفیت خوب که میتونه عکس با حجم بیشتر از 500 کیلو بایت بندازه فکر کنم کیفیتشو متوجه شدید فقط فوکوس و فلش نداره
یه بار عصبانی شدم محکم زدم زمین ولی چیزی نشد 3 روز پیش هم از دستم افتاد تو دستشوی و 3 ساعت موند اونجا (همراه مدفوع) ولی هنوز چیزیش نشده.
خوب حالا بیایم اصل مطلب.gif)
بعضی هاش هست که نوشته made by samsung قیمتش کمتره که تو خود شرکت سامسونگ ساخته نمیشه ولی تحت نظر سامسونگ ساخته میشه وکیفیتش فرقی نداره و با گارانتی پارس مایکروتل مییاد
تشکر یادت نره.