سلام
فعلا گوشیتو تنظیم کن که موقعی که فیلمبرداری می کنی تو حافظه داخلی ذخیره بشه تا این مشکل برطرف بشه
سلام
فعلا گوشیتو تنظیم کن که موقعی که فیلمبرداری می کنی تو حافظه داخلی ذخیره بشه تا این مشکل برطرف بشه
سلام گوشی من وقتی میخواد برنامه اجرا کنه میزنه جاوا متوقف شد و میندازه بیرون گوشیمم kp320 هست یه گوشی shine هم داریم که همین مشکل رو داره
باید چیکار کنم
ممنون
در تنظیمات و در بخش مدیر برنامه ها، برو ببین تنظیمات نصب برنامه ات روی چی هست. بهم بگو
منظوراون این قسمت بود آخه تو قسمت تنظیمات مدیر برنامه ها نداره ولی در قسمت برنامه و بازی تنظیمات داره !
تو قسمت اطلاعات نوشته
نسخه جاوا aplix jblend
سخه c l d c 1.1
نسخه midp
midp 2.0
ممنون
آقا داریوش مطمئنی از رمه؟ اگه مطمئنی من برم یه رم جدید بخرم.زحمت اینکه چه مارکی و چه مدلی رو هم بگیرم می دم به خودت.خدا سایه ی تورو از سر این فروم کم نکنه !!!
خواهش می کنم...اختیار دارین!
ببینید؛ در دنیای تعمیرات هیچ چیز قطعی نیست و همش بر پایه احتمالات و آزمون و خطاست!!! مگر این که یه چیزی خیلی تابلو باشه ( مثل ترکیدن بورد اصلی! )
شما برای این که از این مطمئن بشی که مشکل از رم هست، می باس با یکی از بچه های کلوپ رنوار یا ویوتی که رم جداگانه انداختن روی گوشیشون قرار بگذارین و رم اون ها رو روی گوشیتون امتحان کنین. اگر مشکل برطرف شد که بله؛ از جانب رم هست. اگر نشد باس بگردیم دنبال احتمالات دیگه... ( ولی معمولا در این مواقع ثابت می شه که از رم هست )
وایسا می رم ویوتی داداش دوستم رو خفت می کنم بگردم ببینم چیزی گیرم میاد!
آقا داریوش شما رم خوب رو به من معرفی کن (واسه ویوتی) .مارک و،مدل....من برم ببینم چی کار میشه کرد
آقا یکی جواب من رو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)