لینک که سالمه!
ولی من دوباره برای شما آپلود کردم :
البته شما رنگشو به سلیقه خودتون آبی کنید بعد PSd رو بزارید برای بقیه کاربرای فعال تا طبق رنگ شما درست کنند!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک که سالمه!
ولی من دوباره برای شما آپلود کردم :
البته شما رنگشو به سلیقه خودتون آبی کنید بعد PSd رو بزارید برای بقیه کاربرای فعال تا طبق رنگ شما درست کنند!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب ، منم اجالتا عوض کردم
باسلام
ایده یونیفورم سازی یا همون متحداشکل کردن اعضا بیشتر برای محیط هایی که می خوان اعمال نظارت دقیق داشته باشن رخ می ده
مثل مدارس کارخونه ها ارگان های نظامی
راستش می خوایدمن خودم معلم هستم همکارا برای حضور در کلاس از روپوش های پزشکی استفاده می کنن اما من با همون لباس های عادی خودم می رم سر کلاس بچه ها هم اینجوری بیشتر ارتباط برقرار می کنن
خلاصه کلا آدما دوست دارن آزادباشن یک حدیث معروف هم هست که به همی نکته اشاره می کنه
الانسان حریص علی ما مُنع
انسان حریص می شه به ان چیزی که منع می شه از اون
ببخشین این همه توضیح دادم
به هرحال ایده تون ستودنیه
موفق باشین
جالبه
ولی آواتار نماد هر شخصیه و به نظر من باید هر کی خودش هر چی صلاح دونست رو به عنوان آواتارش انتخاب کنه
مگه ما چی گفتیم ؟
نماد شخصیتت رو بزار تو یه مستطیل رنگی!!!!!![]()
اساتید فتوشاپ میشه سفارش یه آواتار بدم؟
خیلی قشنگه.............
از Hitman-Group عزیز ممنونم...........
سلام
من که الان اگر داخل پرو فایلم و پیغام خصوصی هایی که برام میاد میگن برامون اواتار درست کن شما بگید اگر خودم وقت کردم براتون درست میکنم نکردم هم دوستان دیگه هستند!
با تشکر از تمامی دوستان که نظر دادند!!![]()
والا من نظر خاصی ندارم
دوست داشتیدید آواتار منو عوض کنید دوستم نداشتید عوض کنید
سلام اقا سعید!
مثل این که داخل انجمن یک خبرایی شده؟!
میخواستم بدونم ما چه جوری باید اواتار شما رو عوض کنیم؟!
نکنه ادمین ها بعضی از کاربرا رو به طور نا محسوس کردن مدیر که هر کاری دلشون خواست بکنند(عوض کردن اواتار)
عجیبه!
شما حرفه ای تر از ما هستید
کاربر فعال هم که هستید
خوب اواتارتون رو بکنید مثل
huti_421
خیلی جالبه نیست!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)