تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: گیم و کارهای گرافیکی

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام

ممنون از لطف شما دوستان خوبم

ولی شرایط من جوری نیست که بتونم چند ماه بعدش عوض کنم

میخوام این سیستمو واسه تقریبا 3 سال داشته باشم

موفق باشید
    ..........................

این قطعات رو جمع کن تا 3 سال کارت رو راحت راه می اندازه ............البته من فقط 4 قطعا اصلی رو می گم .... بقیه قطعات بجز پاور که باید بالا باشه تا برق قطعات زیر رو تامین کنه سلیقه ای هستن . زیاد تاثیر چندانی رویکارایی سیستم ندارند........
    .................................................. .............................................
    CPU

Core i7 Extreme Edition 965 Nehalem 3.2GHz 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1366 130W Quad-Core
    1100.000
    or
    Intel Core 2 Quad Q9650 - 3.0GHz - 45 nm 12MB L2 Cache LGA 775 95W - FSB 1333MHz - Quad-Core
    360.000

( not support DDR3 ram )

.................................................. .................................................. .......................

mother board
    ASUS - Rampage II GENE
    Intel X58 chipset - LGA1366 ( i-7 ) - Triple channel DDR3 2000MHZ - 2 X PCI Express - SOUND 8.1 + Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 2xIEEE 1394 + Supports SLI Technology + Supports ATI CrossFireX Technology

285.000 T
    or
    ASUS - Rampage II Extreme
    Intel X58 chipset - LGA1366 ( i-7 ) - Triple channel DDR3 2000MHZ - 3 X PCI Express - SOUND Creative + 2xGigabit LAN + 6xSATA 2 + 2xIEEE 1394

450.000 T

.................................................. ..................................................

ram:

Kingston Hyper X T1 Series 6GB (3 x 2GB) DDR3 2000 (PC3 16000) Triple Channel Kit - High Performance or Gaming Memory
    460.000 T or
    CORSAIR XMS3 6GB (3 x 2GB) DDR3 1333 (PC3 10666) Triple Channel Kit
    170.000 T
    ..
    در مورد رم هم بگم که اینهایی که گفتم ِDDR 3 هستند و با سی پی یو های نصل جدید کار می کنن اگه سی پی یو دومی رو گرفتی رم رو باید DDR2 بندازی .................................................. ..................
    ................................................ .................................................. ......................

VGA :
    2 x MSI - ATI RADEON R4870 - X2 - 2GB
    MSI R4870X2-T2D2G-OC Radeon HD 4870 X2 2GB 512-bit (256-bit x 2) GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported
    610.000 T
    or
    2x SPARKLE - GeForce GTX285 - 2GB

GPU: NVIDIA GeForce GTX285 , Memory: 2GB , GDDR3, 512 BIT , HDTV OUT+DVI+HDMI(Via Adapter)+HDCP+SPDIF IN

490.000 T
    .......................................
    اگه خیلی پولش برات مهم نیست از کارت های گرافیکی از هر کدم دوتا بگیر و از تکنولوژی کراس فایر یا SLI استفاده کن تا بترکونی ........ این تکنولوژی ها رو هم باید مادر بورد ساپورت کنه هم کارت گرافیک........
    خوش باشی

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

این سیستم که شما دارید میگید اصلا متناسب نیست!

3. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این سیستم که شما دارید میگید اصلا متناسب نیست!
    .................................................. ...........................................
    از چه لحاظ مناسب نیست؟؟؟ ........قیمت یا قطعات؟؟؟ ..........خوب این سیستمی هست که تا چند سال کاررو راه می اندازه!؟!؟!؟!؟!؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

چه لحاظ مناسب نیست؟؟؟ ........قیمت یا قطعات؟؟؟ ..........خوب این سیستمی هست که تا چند سال کاررو راه می اندازه!؟!؟!؟!؟!؟
    به قیمت نمی ارزه و با هزینه خیلی کمتر از این میشه به کارایی و پرفرمنس نزدیک به این سیستم رسید!!!
    کلا این قطعات ارزش خرید آنچنانی برای استفاده معمول و خانگی نداره!

6. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

به قیمت نمی ارزه و با هزینه خیلی کمتر از این میشه به کارایی و پرفرمنس نزدیک به این سیستم رسید!!!
    کلا این قطعات ارزش خرید آنچنانی برای استفاده معمول و خانگی نداره!
    .................................................. .................................................. ..
    ممنون ......شما درست میگید .من این سیستم رو به یکی از دوستان که مشکل مالی در زمینه خرید رایانه نداشت برای بازی پیشنهاد کردم .ولی همون موقع هم گفتم اگه می خوای فقط بازی کنی برو یه کنسول بگیر....کارت رو راه می اندازه ..........الان یه کنسول داره با سیستم در حدود 800 - 900 تومنی .....قیمت بالا به خاط نوع LCD هست که گرفته ( فکر کنم ازین 1 به چند هزار ها باشه چون کنسول PS3 رو هم به اون وصل می کنه ) من هم از هر قطعه تو لیست دو مارک گذاشتم که هر کدوم تو زمینه خودشون بهترین هستن !!!!!!!!!!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •