AMS رو از کجا دانلود یا تهیه کنیم؟
دوستان لطفا امکانات AMS و mediator را معرفی کنید.
دوستان مجموعه نرم افزاری لرد اتورانشو با چی کار کرده؟
با تشکر
AMS رو از کجا دانلود یا تهیه کنیم؟
دوستان لطفا امکانات AMS و mediator را معرفی کنید.
دوستان مجموعه نرم افزاری لرد اتورانشو با چی کار کرده؟
با تشکر
لرد رو با برنامه نویسی درست کردند.
البته با AMS، MMB و ... هم میشه مثله اون و حتی از اون حرفه ای ترو ساخت.
لرد چیز پیچیده ای نداره!![]()
شما لینک دانلود رو هم بزارین تا ما دانلود کنیم !![]()
سلام
من یک DVD برنامه اتخصاصی درست کردم برای شرکت خودم می خوام روش قفل بزارم و همچنین فایلهاش رو مخفی کنم برنامه های متداول همه یک جورایی مشکل دارند اگر کسی برنامه خاصی سراغ داره لینک دانلوش رو بزاره من دریافتش کنم .
پیشاپیش ممنون....
سلام برای مخفی کردن فایل ها به شکل حرفه ای بطوریکه فقط با نرم افزار iso buster دیده میشن از نرم افزار ultra iso استفاده کن
برای جلوگیری از کپی هم از نرم افزار tz copy protection استفاده کن
tz copy protection
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ultra iso
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر می کنم mmb خوب باشه
هميشه دنبال گل سرسبد برنامه ها باش به جاي اينكه بگردي دنبال برنام هاي ديگه من همه رو تست كردم بهترينش director هست برنامه اي ساده كه توش همه كار مي توني انجام بدي كه محصول كمپاني adobe است
موافق هستم البته نباید فراموش کرد که این برنامه به اون سادگی ها هم نیست و کد های اسرکیپتش یاد گرفتنش کمی زمان بر هست و به راحتی mmb و atms نیست
البته mmb یک برنامه قدمی هستش و دستورات script خیلی کمی داره در عوض نرم افزار autoplay media studio نرم افزار فوق العاده ای در زمینه ساخت اوتوران هست با صدها اکشن آماده و help بسیار قوی جهت استفاده از script ها و میشه گفت از همه نظر نسبت به mmb سر هست
فراموش نکنیم استفاده از فلش جلوه زیبایی و حرفه ای در ساخت اتوران میده به عنوان مثال اگر مجموعه نرم افزای کینگ جدید شرکت پرند رو دیده باشید که با فلش طراحی شده بسیار زیبا و شکلیل کار شده ،جهت کنترل خیلی دقیق اوتوران اگر چیزی فراتر از اینها بخواهیم باید از تلفیق چندین نرم افزار استفاده کنیم و کمی هم کد نویسی چاشنی کار کنیم به عنوان مثال محیط اوتوران را در visual studio برنامه نویسی کنیم بعد برای زیبا سازی از فلش بهره ببریم یا از نرم افزارهای director و adobe flash با هم استفاده نماییم و البته برای تازه کاران بهترین گزینه auto play media هست که به راحتی توسط آن میشه اوتوران های حرفه ای خلق کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)