چه خبره ه ه ه ه
من ترم 2 کارشناسی کامپیوترم و 1 سال برنامه نویسی رو بصورت حرفه ای کار کردم اون زمون هم این حرفا رو به من میزدند .
برنامه نویس میگه برو تو گرافیک . گرافیک میگه برو سخت افزار . سخت افزار میگه برو نرم افزار و ...خلاصه بیشتر افراد از کارشون مینالن و فکر میکنن اون یکی بهتره به قول معروف (نوای نی از دور خوش است ) اگه بخوایی به حرف این و اون باشی نمی تونی یه جا دوام بیاری .
من1 سال و 6 ماهه مکس رو شروع کردم و تقریبا حرفه ای شدم و سخت کار کردم ، میکنم و خواهم کرد به حرف این و اون بها نمیدم و اون چیزی رو که خودم صلاح میدونم میکنم ( انیمیشن تازه تو ایران استارت خورده به نظر من بازار کارش خیلی خوب می شه )
بیشتر کسایی که میرن کلاس 90% فقط واسه خاطر گرفتن یه مدرکه که توی انیمیشن مدرک مهم نیست کار مهمه .
انیمیشن رو باید طوری یاد بگیرین که بتونین کارهای تبلیغاتی خوبی رو ارائه بدین مثلا در کنار تری دی مکس افتر افکت رو هم حرفه ای کار کنین- شکر خدا DVD های آموزش حرفه ای تصویری و سایت های آموزشی فراوانی از این نرم افزار ها داخل اینترنت موجوده که مشکل منبع رو حل کرده.
البته اینو هم اضاف کنم : یاد گیری انیمیشن کار تقریبا سختیه به نظر من اگه نمیخواین تو این هنر بهترین باشین اونو شروع نکنین چون بعید میدونم موفق بشین . اگه واقعان میتونین و وقت شو دارین بسم الله بگین و گرنه وقت تلف کنیه (یادگیری انیمیشن اول علاقه و استعداد میخواد بعد اون وقت و بعدش حوصله ) .