پس حتما اسم كاملش اين نيست!!
ميشه اسمشو كامل بنويسي؟
پس حتما اسم كاملش اين نيست!!
ميشه اسمشو كامل بنويسي؟
Asus M2V معروفه یه سرچ بکنی سریع متوجه میشی![]()
خوب از اول ميگفتي ام 2 وي من فكر ميكردم ام بيست و هفت نوشتي !!!
از اينجا آخرين درايورهاتو بگير نصب كن ببين توفيقي حاصل ميشه :
از همين جا كه گفتم آخرين ورژن بايوست رو هم آپديت كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این مشکل عجیب دست از سر سیستم ما بر نمیداره!!اون ویروس win32 رو با انتی ویروس از بین بردم و دیگه اون ارور نمیاد بالا ولی حالا خود به خود قفل میکنه!!قبلآ پیغام خطا میداد وقفل میکرد ولی الان که ویروسی نیست یکدفه قفل میکنه که حتمآ باید ریستش کنم..دیگه باید چیکار کنم؟
از همون جايي كه گفتم درايورهاي جديد سيستمت رو بگير و تست كن ببين چي ميشه
آقا بايوس مادربردت رو هم حتما آپديت كن!
يعني چي ارتقا ميدين قطعات جديد رو ولي بايوس رو تو نسخه ماقبل تاريخش نگه ميدارين!!![]()
اقا این نصب بایوس هم دردسریه نمیدونستیم!!ورژن جدیدشو دانلود کردم ولی حالا چطور نصبش کنم؟![]()
جاج رضا با فايلي كه دانلود كردي يه راهنماي نصب هم هست كه يه فايل متنيه اون راهنماييت مي كنهاقا این نصب بایوس هم دردسریه نمیدونستیم!!ورژن جدیدشو دانلود کردم ولی حالا چطور نصبش کنم؟
قبلا من با فلاپي موقعي كه مي خواي ويندوز بياد بالا آپديت كردم الان فكر كنم راه ديگه اي براش گذاشته باشن
آقا اينجا همه مدل مادربرد رو نوشته چطوري آپديت ميشه :
بازم اگه مشكلي بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه گوش شیطون کر بعد از اپدیت بایوس سیستم دیگه قفل نمیکنه...حالا یه مدت بگذره ببینم چی میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)