این چند برابر ظرفیت چیه؟؟؟
این چند برابر ظرفیت چیه؟؟؟
دانشگاه هاي داراي شرايط خاص قبولي رو در يه مرحله اعلام نمي كنن
ابتدا با توجه به رتبه ,چند برابر ظرفیت مورد نياز رو دانشجو دعوت مي كند سپس طي مصاحبه از اين تعداد ,تعداد مورد نياز رو انتخاب مي كنند
ok ممنون متنبه شدم ولی آخه صحبتی از تعهد خدمتی نشده؟؟؟؟؟؟؟
لازم نیست متنبه بشی...فقط یه ذره مودب باش!!!!!!!!!!!
بعد اینو شما از کجات در آوردی: افرادی که عضویت بسیجشون به صورت فعال باقی بمونه و شرایطیو که سپاه مدنظرشه به صورت کامل داشته باشه استخدام رسمی میشن...یعنی چی؟! یعنی بقیه هم باید هرطور شده دوره تعهد خدمتی رو بگذرونن ولی حتماً به استخدام سپاه در نمیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوباره .................. خوب من رفتم مصاحبه و دیدم که تمام بیانات این آقایی که باهاش کل کل داشتیم اشتباس:
1. اولا مشخص شد که این دانشگاه به صورت غیر بورس است ...... چون ما یه سری فرم هایی رو امضا میکردیم که تو همشون قید شده بود : دانشجوی بسیجی غیر بورس
2. هیچ تعهدی بعد از خدمت در کار نیست ........... پرسیدم اینو از مسولاش
3. دقیقا عین سایر دانشگاه های دولتی ولی سپاه آدماشو گزینش میکنه. اینا عین مطالبی بود که اونجا به ما گفتن.
.................................................. .................................................. ...........
Last edited by Rainy eye; 13-08-2009 at 17:56.
رفتي!!منو پشيمون كردم برم اگه نمي خواست تو 10 اول بزنمش مي حتما مي رفتم
حالا چي پرسيدن?
كدوم حرف من اشتباه بود من فقط برداشت خودم رو از حرف هاي ريني اي رو اعلام كردم
سلام
می خواستم بپرسم ایا تمام این صحبتها در مورد لیسانس این دانشگاه یا در مورد فوق لیسانس و دکتری هم هست
من پرستاری مراقبتهای ویژه فوق لیسانس این دانشگا ه قبول شدم ایا باز هم گزینش داره
خوب حلا دعوا نکنید یکی به ما بگه حالا کسی که انجا درس می خونه و حقوق می گیره باید خدمت کنه یا نه؟؟ راستی مصاحبه چطوریه؟؟ کسی مصاحبه شده؟؟لطفا سولاتشون رو بذارین که ما هم بونیم جریان کار از چه قراره........![]()
خوب دعوا نکنین....حالا کسی که دانشجو میشه باید خدمت کنه یا نه؟؟؟؟ دانشجوها ممنوع الخروج می شن؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)