وحید کاملا درست میگه، علی مشکلی نداری خیالت راحت باشه چون مکستورهای ۵٠٠ و بالای ۵٠٠ واقعا مسئله دارن و هیچ تضمینی نیست که یه روز صبح بری سیستم رو روشن کنی و اون مشکل نداشته باشه
من آبان ۸۷ اولین سری ۵٠٠ رو روی سیستم نو گذاشتم ،که ۱ ماه بعد مشکل دیتکت پیدا کرد و همه چیز باهاش از بین رفت
""ویستا پخش رایانه" هم ۳ ماه بعد که رفتم لطف کرد و
jHj ´¿M »n ·A p»oM n» ´ÄoÎ IM Ïk¶ ·¼µÀ pH
.gif)
امروز صبح ۲۹ مرداد این یکی هم خطای اسمارت مانیتور داد و بعد یک چک دیسک ساده به راحتی نابود شد
البته مشکلاتی که تو این ۵ ماه داشت: ۱- کندی بی دلیل در برخی مواقع ۲- بوت نشدن ویستا ۲ -۳ بار در ماه ۳- سرو صدای دل انگیز هاردهای سیگیت سالهای ۱۹۹۷
و البته حدود ۸٠ گیگ اطلاعاتم فعلا رفتن مرخصی و شرکت ویستا پخش رایانه هم مثل بار قبل حاضر نیست به َّای تعویض با مدل مشابه هاردی با برند دیگه یا مبلغ اون رو بده
پس اشتباه نکنید اگه هارد باظرفیت بالا می خواهد فقط وسترن یا سامسونگ ، سیگیت و مکستور پشیمونی ببار میاره
در ضمن از دوستان حرفهای کسی میدونه با این شرایط هارد چه میشه کرد و قابل احیا هست؟
با اولین بوت امروز این پیام در مرحله بوت ظاهر شد
pri master hard disk:S.M.A.R.T. Status Bad, backup and replace
و بعد در مرحله بازیابی بوت ویندوز ویستا و طی شدن چک دیسک پارتیشن سیستمی هارد کاملا غیر فعال شد
مشخصات کامل و ظرفیت در بایوس کاملا درست اعلام میشه ولی با هارد دیگه که سیستم رو بوت کردم فقط پارتیشن های این هارد دیده میشه ولی اطلاعاتشون در دسترس نیست. این هم مشخصات کامل هارد:
Diamond Max 22
Model No.: 5QM41MXH
Frimware: MX1A
System:
Intel E8400
Power: CoolerMaster 500Watt
MB: Asus P5Q-L Pro