وااای چقدر حرف میزنین!
همه گفتن بزار منم بگم:علاقه همیشه حرف اولو میزنه:-)
موفق باشی
وااای چقدر حرف میزنین!
همه گفتن بزار منم بگم:علاقه همیشه حرف اولو میزنه:-)
موفق باشی
سلام
به نظر من موسیقی رو در حاشیه واسه خودت و علاقه خودت نگه دار و بهش بپرداز..
اولا بسيار متشكرم از كمك رفقاي عزيزم !
راستش من الان سنتور ميزنم ! شده تو اين تابستون تا روزي 10 ساعت هم تمرين كنم !!! من ديوونه ي موسيقيم !
اونقدر علاقه دارم كه به درآمدش كمتر فكر ميكنم ! البته اينو ميدونم كه تو هركاري استعداد داشته باشم موفق هم ميشم !
ولي راستش شما منو بيشتر دو به شك كردين ! ميشه بازم راهنماييم كنيد ! يه ماه بيشتر وقت ندارما !
اگه اینقد علاقه داری برو موسیقیاونقدر علاقه دارم كه به درآمدش كمتر فكر ميكنم ! البته اينو ميدونم كه تو هركاري استعداد داشته باشم موفق هم ميشم !
اگه کسی به موسیقی خیلی علاقه داشته باشه خب حتما پیگیر میشه و موفق میشه اگه هم یه موزیسین خوب بشی درآمدتم
تامینه...
در ضمن اين رو هم اضافه كنم كه ميترسم وقتي رياضي بخونم و ديپلم بگيرم اونوقت اگه بخوام برم سر موسيقي گرفتاري هام
زياد شده باشه و يا وقتش رو ديگه نكنم و مثل دوران نوجواني ذهنم با موسيقي ارتباط برقرار نكنه !
نظرتون چيه دوستان ؟
ببين دوست عزيز
من امسال ميرم سوم و به شدت علاقه به تجربي دارم ولي با اين حال رفتم رياضي چون تجربي ريسكه
به نظر من موسيقي نرو رياضيم نرو يه رشته سبكتر انتخاب كن چون وقتي به سوم برسي حسابانش وقت برات نميزاره سرتو بخاروني ما كه تو دومش جونمون درومد
موفق باشي
اگه خیلی علاقه داری و به گفته خودت به درامدش هم خیلی فکر نمیکنی بدون شک موسیقی انتخاب اول هستش .
توی همین موسقی اگه علاقه داشته باشی و استعداد داشته باشی مطمئن باش درامد هم میکنی .
مطمئن هستم اگه بری دنبال یک رشته دیگه هیچ وقت توی اون رشته موفق نخواهی شد . به خاطر این که باز هم بیشترین وقتت را برای موسیقی خواهی گذاشت . چون دلت با موسیقی هستش .
پس اگه منطقی فکر کنی می بینی که باید بری دنبال علاقه ات .
موفق باشی![]()
دوست عزیز،
سرگذشت ما خیلی به هم شبیه هست. منم دیوانه وار عاشق موسیقی و ویولن بودم و الان هم هستم.
اما مسئله دیگه این بود که به رشته ریاضی و خصوصاً درس فیزیک هم بسیار علاقه داشتم. اول می خواستم
موسیقی رو ادامه بدم، اما دیدم خیلی از نوابغ موسیقی رو بدون دانشگاه و تحصیلات آکادمیک به جاهای بسیار
بالا رسوندن اما یک رشته ی مهندسی رو نمیشه خارج از دانشگاه خوند.
نتیجه این شد که رشته ریاضی رو ادامه دادم و الان هم مهندسی مکانیک می خونم، با این وجود، تو این چند سال
موسیقی رو ادامه دادم و الان هم نوازنده ی ویولن قابلی هستم اگه تعریف از خود نباشه و خیلی هم در زمینه ی
موسیقی فعالم و فعالیت می کنم و این فعالیت رو ادامه هم خواهم داد.
پس اگه می دونین به یکی از این رشته های دانشگاهی هم علاقه مندین، رشته ی ریاضی رو ادامه بدین و موسیقی
رو هم در کنارش خیلی محکم دنبال کنید و مطمئن باشید می تونید از پس این کار بر بیاید. من اول می گفتم نمیشه
اما شکر خدا تو هر دو زمینه خیلی موفق بودم.
به امید بهترین روزها برای شما
حرفهای شما کلا ضد و نقیض هستش
اینجا گفتید به تجربی علاقه دارم اما رفتم سراغ ریاضیمن امسال ميرم سوم و به شدت علاقه به تجربي دارم ولي با اين حال رفتم رياضي چون تجربي ريسكه
گفتید ریاضی نرو . در صورتی که خودتون رفتید ریاضی .به نظر من موسيقي نرو رياضيم نرو
خودتون که رشته سنگین انتخاب کردیديه رشته سبكتر انتخاب كن
عجب![]()
دوستان هنرستاني توي تهران هست كه از سال دوم دبيرستان هنرجو بپذيره ؟
كلا هنرستانهاي خوب توي تهران رو ميدونين كدومان ؟
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)