فالکون دارم . منم شنیدم صداش خیلی زیاده ولی مثلا چقدر ؟ راستی 9 ولت صداش چه جوری هست ؟
اگر این کار رو بکنم شکل ظاهری کنسول تغییر میکنه ؟ یعنی قطعه ایی بهش اضافه میکنن ؟
فالکون دارم . منم شنیدم صداش خیلی زیاده ولی مثلا چقدر ؟ راستی 9 ولت صداش چه جوری هست ؟
اگر این کار رو بکنم شکل ظاهری کنسول تغییر میکنه ؟ یعنی قطعه ایی بهش اضافه میکنن ؟
به نظره من اگه هنوز کنسول رو باز نکردین ببرین و با یه jasper طاخت بزنید چون در هر صورت jasper چیزه دیگه ای هست. اما نه اینکه falcon هم بد باشه خیلی ها تو این تاپیک چند ساله falcon دارن و اخ نگفته منم قبلا داشتم و تا زمانی که داشتم مثله تانک کار میکرد. ولی یه مثل هست که میگه نو که اومد به بازار کهنه میشه دل و قلوه !
اما برای کولینگ بهترین و موثر ترین (واقعا موثر) راه 12ولت کردن فنهای کنسول هست که هیچ تغییری هم در شکله ظاهری کنسول ایجاد نمیشه. صداش هم همون طور که دوستمون گفتن کمی زیاده ولی ارزششو داره.
کنسول را برام از اونور آوردن منم اینقدر حول بودم که بازش کردم و ده روزی هم میشه که دارم بازی میکنم . کپی خورشم کردم .
پس باید ببرم 12 ولت کنم ولی آخه یکی میگفن 9 ولت هم خوبه و صدای خیلی کمتری داره .
سلام دوستان
يه سوال:
منطقه اي ما خيلي نواسانات برق داره! واسه اينكه دستگاه من نسوزه تو اين اخلالات چه بايد بكنم؟
شما نیار به یک ترانس مرکزی دارید که یا باید سره برق وردی به ساختمان این دستگاه رو نصب کنید یا اینکه سره برق ورودی به خونه.
که هرچی این کار کلی تر انجام بشه نیاز به دستگاه بزرگ تر و هزینه ی بیشتر هست.
اگرم برای اتاق میخواین میتونید از یک UPS کوچک استفاده کنید.
سلام آقا من تو يه فروشگاه دستگاه خنك كننده xbox رو ديدم كه وصل ميشه پايين دستگاه (سمت خلاف هارد) هم از usb ميتوني برق بگيري هم از اداپتور خودش
مفتش گرونه !!
یکی عکس های پست2 رو دوباره آپ کنه میدونم تاپیک خیلی قدیمیه اما بدجور گیر کردم خیلی دونباله این روش گشتم
حتما سعید جان در اولین فرصت.
پس منتظرم دوسته عزیز
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)