تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: 12 ولت کردن فنهای Xbox 360 به 2 روش بیرونی و درونی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر برد جاسپر داری بی خیال شو همین جوری صدای درایو و فن زیاده اگه 12 ولته کنی بد می شه .

چون صداش مثل اگزوز کامیون می شه .

ولی اگه فالکون داری ضرر نداره انجام بده .
    فالکون دارم . منم شنیدم صداش خیلی زیاده ولی مثلا چقدر ؟ راستی 9 ولت صداش چه جوری هست ؟
    اگر این کار رو بکنم شکل ظاهری کنسول تغییر میکنه ؟ یعنی قطعه ایی بهش اضافه میکنن ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

فالکون دارم . منم شنیدم صداش خیلی زیاده ولی مثلا چقدر ؟ راستی 9 ولت صداش چه جوری هست ؟
    اگر این کار رو بکنم شکل ظاهری کنسول تغییر میکنه ؟ یعنی قطعه ایی بهش اضافه میکنن ؟
    به نظره من اگه هنوز کنسول رو باز نکردین ببرین و با یه jasper طاخت بزنید چون در هر صورت jasper چیزه دیگه ای هست. اما نه اینکه falcon هم بد باشه خیلی ها تو این تاپیک چند ساله falcon دارن و اخ نگفته منم قبلا داشتم و تا زمانی که داشتم مثله تانک کار میکرد. ولی یه مثل هست که میگه نو که اومد به بازار کهنه میشه دل و قلوه !

اما برای کولینگ بهترین و موثر ترین (واقعا موثر) راه 12ولت کردن فنهای کنسول هست که هیچ تغییری هم در شکله ظاهری کنسول ایجاد نمیشه. صداش هم همون طور که دوستمون گفتن کمی زیاده ولی ارزششو داره.

3. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظره من اگه هنوز کنسول رو باز نکردین ببرین و با یه jasper طاخت بزنید چون در هر صورت jasper چیزه دیگه ای هست. اما نه اینکه falcon هم بد باشه خیلی ها تو این تاپیک چند ساله falcon دارن و اخ نگفته منم قبلا داشتم و تا زمانی که داشتم مثله تانک کار میکرد. ولی یه مثل هست که میگه نو که اومد به بازار کهنه میشه دل و قلوه !

اما برای کولینگ بهترین و موثر ترین (واقعا موثر) راه 12ولت کردن فنهای کنسول هست که هیچ تغییری هم در شکله ظاهری کنسول ایجاد نمیشه. صداش هم همون طور که دوستمون گفتن کمی زیاده ولی ارزششو داره.
    کنسول را برام از اونور آوردن منم اینقدر حول بودم که بازش کردم و ده روزی هم میشه که دارم بازی میکنم . کپی خورشم کردم .
    پس باید ببرم 12 ولت کنم ولی آخه یکی میگفن 9 ولت هم خوبه و صدای خیلی کمتری داره .

داره خودمونی میشه H-E-S-A-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    يه سوال:
    منطقه اي ما خيلي نواسانات برق داره! واسه اينكه دستگاه من نسوزه تو اين اخلالات چه بايد بكنم؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان
    يه سوال:
    منطقه اي ما خيلي نواسانات برق داره! واسه اينكه دستگاه من نسوزه تو اين اخلالات چه بايد بكنم؟
    شما نیار به یک ترانس مرکزی دارید که یا باید سره برق وردی به ساختمان این دستگاه رو نصب کنید یا اینکه سره برق ورودی به خونه.

که هرچی این کار کلی تر انجام بشه نیاز به دستگاه بزرگ تر و هزینه ی بیشتر هست.

اگرم برای اتاق میخواین میتونید از یک UPS کوچک استفاده کنید.

7. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام آقا من تو يه فروشگاه دستگاه خنك كننده xbox رو ديدم كه وصل ميشه پايين دستگاه (سمت خلاف هارد) هم از usb ميتوني برق بگيري هم از اداپتور خودش

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام آقا من تو يه فروشگاه دستگاه خنك كننده xbox رو ديدم كه وصل ميشه پايين دستگاه (سمت خلاف هارد) هم از usb ميتوني برق بگيري هم از اداپتور خودش
    مفتش گرونه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکی عکس های پست2 رو دوباره آپ کنه میدونم تاپیک خیلی قدیمیه اما بدجور گیر کردم خیلی دونباله این روش گشتم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یکی عکس های پست2 رو دوباره آپ کنه میدونم تاپیک خیلی قدیمیه اما بدجور گیر کردم خیلی دونباله این روش گشتم
    حتما سعید جان در اولین فرصت.

12. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس منتظرم دوسته عزیز
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •