دوستان من 64 بیتش رو دانلود کردم ولی موقع اجرا ارور میده میگه این برنامه به فایل d3dx9_39.dll نیاز داره فایلشو دانلود کردم وتوی system32 ریختم ولی بازم این ارورو میده دوستان چیکار باید کنم
دوستان من 64 بیتش رو دانلود کردم ولی موقع اجرا ارور میده میگه این برنامه به فایل d3dx9_39.dll نیاز داره فایلشو دانلود کردم وتوی system32 ریختم ولی بازم این ارورو میده دوستان چیکار باید کنم
خوب تو اکسترکت دوم همه فایلا رو انتخاب کردم با هم بعد کلیک راست کردم زدم همشون تو یه فولدر اکسترکت بشن.
بعد امین این فایلای 6 و 26 :
سایزش : 9,766 KB (10,000,115 bytes)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری لینک دیگه یافتیده شد توسط من:
Download:
32 Bit:
Mirrors:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم 64 بیتیش:
64 Bit:
Mirrors:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ئه ئه ئه
یه تشکرهم نزدن
بازم به ساری
تا من باشم دیگه چیزی یافتیدم نذارم
خوب یه آموزش کرک مایا در قالب یه عکس گذاشتم
چیزه اون عدد 226-19791979 مال مکس 2.5 هست
یعنی مال چند قرن پیش
تو همه مکسای دیگه میزنم همیشه کار میکنه اینبار تو مایا هم زدم دیدم کار کرد
فقط این خطا رو دنبال کنید یهو گم نشید
![]()
شهاب جان خیلی ممنون پسرم ...
منم همینجوری اکسترکت میکنم ، عجیبه ...
راستی این چرا کرکش این جوری شده ...؟ همون قبلیش راحت تر بود
بازم ممنون به خاطر آپلود کردن فایلا گلم ، ممنون
♥
سلام خدمت دوستان
لینک های دانلود اوردم!
==================================
این یکی از خود سایت اتو دسک هست!(تریال)
================================================== =کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AUTODESK MAYA V2010 WIN32-Xforce
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Autodesk Maya 2010 X86 Full Pack (Additional materials and applications)
800 مگابایت!!!!
================================================== ===============
hotfile
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید================================================== =============کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
megaupload
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Autodesk Maya 2010
300 مگابایت
================================================== ===========
Letitbit
================================================== ==============کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HotFile
64bit رو کسی نصب کرده؟
برای من اواخر نصب یک پیغام خطا میده و نصب نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)