این مشکلاتی که دوستان در مورد تاچ امنیا عرض کردند مربوط به رام های ناجور برای گوشی هستش
همه چیز بستگی به رام گوشی داره
حتی خود گوشی های htc هم زمان آپدیت اگر رام وبی انتخاب نکنید دچرا مشکل با تاچ گوشی خواهید شد
این مشکلاتی که دوستان در مورد تاچ امنیا عرض کردند مربوط به رام های ناجور برای گوشی هستش
همه چیز بستگی به رام گوشی داره
حتی خود گوشی های htc هم زمان آپدیت اگر رام وبی انتخاب نکنید دچرا مشکل با تاچ گوشی خواهید شد
بنده تفاوتهاي اين دو گوشي را كامل ميدونم
نكاتي كه به امنيا اي 900 اشاره كردم به موضوع تاپيك مربوط ميشد
باطري 8910 در كل نسبت به بقيه گوشيها قويتره
و هنوزم نميتونم باور كنم سامسونگ چنين چيزي زده
بنده هم بخاطر اينكه شارژ گوشي برام مهمه نميتوتم با سامسونگ كنار بيام
اگه اوني كه روي 8910نوشته درست باشه خوبه
بد نيست بدوني باطري 8910 با اينكه جديدتره ولي از xperia ضعيفتره
تاك تايم هر دو 10 ساعت هستند
و استند باي 8910 ميشه 430 ساعت كه مال x1 833 ساعت هست كه ميشه 34 روز
كه مال xperia نزديك 2 برابر از 8910 قويتره ...
من xperia را دقيقا تست كردم و در 24 ساعت استند باي 3 تا 5 درصد شارژ كم ميكنه كه تقريبا 1 ماه ميشه
و تاك تايمش هم دقيقا 10 ساعت ميشه اينم تست كردم و شايد بيشتر از اين هم باشه ولي كم نيست
اما اصل كار موقع كار كردن با گوشي هست كه هر گوشي باشه اگه مدام كار كني باهاش زير 10 ساعت خالي ميشه
شايد درست ميگين
چون رام اصلي امنيا اي 900 ظاهرا پر از مشكله
و هركسي بخره از همون لحظه اول بايد به فكر رام ريختن باشه ...
نقل قول از golmohammadi
باطري 8910 در كل نسبت به بقيه گوشيها قويتره
و هنوزم نميتونم باور كنم سامسونگ چنين چيزي زده
بنده هم بخاطر اينكه شارژ گوشي برام مهمه نميتوتم با سامسونگ كنار بيام
اگه اوني كه روي 8910نوشته درست باشه خوبه
بد نيست بدوني باطري 8910 با اينكه جديدتره ولي از xperia ضعيفتره
تاك تايم هر دو 10 ساعت هستند
و استند باي 8910 ميشه 430 ساعت كه مال x1 833 ساعت هست كه ميشه 34 روز
كه مال xperia نزديك 2 برابر از 8910 قويتره ...
من xperia را دقيقا تست كردم و در 24 ساعت استند باي 3 تا 5 درصد شارژ كم ميكنه كه تقريبا 1 ماه ميشه
و تاك تايمش هم دقيقا 10 ساعت ميشه اينم تست كردم و شايد بيشتر از اين هم باشه ولي كم نيست
اما اصل كار موقع كار كردن با گوشي هست كه هر گوشي باشه اگه مدام كار كني باهاش زير 10 ساعت خالي ميشه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اتفاقا صحبتی در مورد باتری های سونی اریکسوون نکردم چون قطعا این باور رو دارم که بهترین باتریها متعلق به سونی اریکسون هستش و اینکه میبنید باتری hd انقدر دوام میاره باید بگم بیشتر بخاطر استفاده از تکنو لوژی amoled هستش که واقعا مصرف باتری رو خیلی کم میکنه و اینو در 8300 میشه مثال زد که باتری به ظاهر ضعیفی داره 880 امپر و همینطور کوچک با ال سی دی 2.8 اینچ و کنتراست بالا و کیفیت عالی براحتی 5 ساعت شما میتونید فیلم اونم با کیفیت بالا دایویکس نگاه کنید
و اینکه اشاره کردید باتری xperia قویتره بله درسته شاید قویتر باشه در حالت استند بای و نیمه خاموش اما زمانی که از ال سی دی بهره زیادی میبرید قطعا بدلیل مصرف بالای ال سی دی xperia نسبت به hd ..باتری xperia در مقابل این مصرف بالا زودتر خالی میشه !
Last edited by pulp_152; 12-08-2009 at 13:13.
بله اين حرفتون هم منطقي هست
چون x1 رزوليشن بالايي داره و مصرف صفحه اش بيشتره
در هر حال بايد 8910 هم بياد تا معلوم بشه چيه
الان چند نفر خریدن ازش راضین
میگن باتریش از ان95 8گیگ خیلی بهتره
برگرفته از تایپک 8910 مربوط به قسمت سامسونگ اثر هم نوشته شده که از چه شخصی میباشد !
همانطوری که میبینید برگ برنده ماله I8910 HD هست.
---------------------
دوست من xperia از نظر ال سی دی در مقابل 8910 هیچ حرفی واسه گفتن چون از تکنولوژی tft استفاده کرده و tft مصرف بیشتر و کیفیت پایینتری داره ولی amoled که 8910 داره هم کیفیت بالاتری رو ارائه میده و هم اینکه مصرف باتریش نصف هستش ...
بعضی وقتا که صحبتی میکنم دوستان فکر میکنند که بنده دارم بزرگ نمایی میکنم و یا تعصبی صحبت میکنم واقعا هم حق دارن چون باور کردنی نیست که سامسونگ انقدر پیشرفت کرده باشه ! .. این که وارد بازار شده ! اونایی که تا 4 یا 5 ماه دیگه میاد که ...
خدا كنه اينطوري باشه
من چندين بار انتخابم در گوشي سامسونگ بوده
و بخاطر پائين بودن مدتش شارژ باطري، نتونستم انتخاب كنم
8910 اگه باطريش از ان95 8 گيگ قويتر باشه پس در مجموع خوبه
از بابت عكسها ممنون
ولي اينجا عكسي از xperia نيست
در ضمن يه نگاهي هم به ppi گوشيها بد نيست بندازي
ppi گوشي xperia بيشترين هست
مشخصلت صفحه 8910 اينه: 640*360 و 3.7 اينچ
كه عدد ppi بازم كمتر از xperia ميشه
واسه خاطر همين شك دارم كه كيفيتش بيشتر از xperia باشه
راستي به نظر ميرسه كيفيت صفحه ان97 در اين عكسها از بقيه كمتر باشه درسته ؟
من كه اينطوري ميبينم
اگه اينطوري باشه كه بازم نوكيا مايوس كرد مارو
Last edited by golmohammadi; 13-08-2009 at 00:05.
دوست من وقتی 2g کنار hd کم بیاره یعنی دیگه گوشی و مارکی نمیتونه در مقابلش مقاومت کنه و شما مطمئن باشید که xperia قابل مقایسه نیست ! و نوکیا n97 هم در حد و اندازه های xperia هستش
و 8920 پیکسون فکر کنم اگه عددهارو اشتباه نکنم (انقدر ماشاالله زیاد شده که بعضی وقتا قاطی میکنم) با کنتراست بالاتر از hd هم عملکرد بهتری داشته که هنوز وارد بازار نشده
البته عکسش تو تاپیک قبلا دیده بودم که کنار xperia گذاشته شده .. و اگه پیدا کنم براتون میارم
اینو ببینید یکم حال کنید
برای کوچک کردن تصویر اینجا رو کلیک کنید
برای کوچک کردن تصویر اینجا رو کلیک کنید
![]()
Last edited by pulp_152; 13-08-2009 at 00:15.
نینجا جان میگه کیفیت ال سی دی x1 در برابر touch pro 2 مثل.... بعد اینجا i8910 از همشون بهتره با اینکه ppi ش از بقیه بجز ipod کمتره
کلاً صفحه های oled کیفیت بالاتری دارن و فقط ppi مهم نیست
جالبه با black berry هم مقایسه شده
![]()