سعید جون گل گفتی
دقیقا همینه
ما که داریم میریم صنعتی اصفهان
این صنعتی داره تک تک دانشگاههای تهران رو زیر پاهاش له میکنه
شک نکنید تا چند سال اینده دیگه همه بعد از شریف صنعتی رو میزنن
سعید جون گل گفتی
دقیقا همینه
ما که داریم میریم صنعتی اصفهان
این صنعتی داره تک تک دانشگاههای تهران رو زیر پاهاش له میکنه
شک نکنید تا چند سال اینده دیگه همه بعد از شریف صنعتی رو میزنن
باز خوبه نگفتی شریفو له می کنه![]()
چی میگی حاجیییییییییییییییی : دیسلام
بچه ها یه سوال فنی دارم ازتون
شما به عنوان یه کنکوری بگین
کسی که رتبه 36 ریاضی رو آورده میتونه مهندسی پزشکی امیر کبیر قبول شه؟؟؟
مهلومه که میتونه
من شايان فر رو مي گم ها!!كه و ناصح كار مي كنه خيلي شوت مي زنه
مشكل من دقيقا رشته ايه اگر كسي بتونه براي من معماري اين دانشگاهها رو مرتب كنه بزرگترين لطف رو كرده: اروميه _ ايلام _ بجنورد _ جندي شاپور دزفول _ بوعلي همدان _ بين المللي امام قزوين _ تبريز _ تهران _ خليج فارس بوشهر _ رازي كرمانشاه _ زابل _ زنجان _ سمنان _ سيستان بلوچستان زاهدان _ با هنر كرمان _ شهيد بهشتي تهران _ چمران اهواز _ شيراز _ هنر تهران _ صنعتي شاهرود _ كاشان _ علم و صنعت ايران تهران _ فردوسي مشهد _ كردستان سنندج _ رشت _ بابلسر ملاير _ يزد _ هنر اسلامي تبريز _ هنر اصفهان _ دوستان فقط معماري دقيق مرسي
Last edited by maziar92142; 05-08-2009 at 17:28.
آره اگه میشه معماری و عمران این دانشگاه ها رو رتبه بندی کنید :
سمنان - زنجان - رشت - بابلسر - شاهرود - کاشان - قزوین
من خود ناصح رو میگم.البته اینم همچین کم شوت نمیزنه
اینو بر اساس انتخاب رشته مجازی سنجش میگم:مشكل من دقيقا رشته ايه اگر كسي بتونه براي من معماري اين دانشگاهها رو مرتب كنه بزرگترين لطف رو كرده: اروميه _ ايلام _ بجنورد _ جندي شاپور دزفول _ بوعلي همدان _ بين المللي امام قزوين _ تبريز _ تهران _ خليج فارس بوشهر _ رازي كرمانشاه _ زابل _ زنجان _ سمنان _ سيستان بلوچستان زاهدان _ با هنر كرمان _ شهيد بهشتي تهران _ چمران اهواز _ شيراز _ هنر تهران _ صنعتي شاهرود _ كاشان _ علم و صنعت ايران تهران _ فردوسي مشهد _ كردستان سنندج _ رشت _ بابلسر ملاير _ يزد _ هنر اسلامي تبريز _ هنر اصفهان _ دوستان فقط معماري دقيق مرسي
Last edited by John Doe; 05-08-2009 at 20:40.
شریف - امیر کبیر - تهران - صنعتی اصفهان - شیراز - علم و صنعت - خواجه نصیرتایید
من هم اولش که مشاورمون اینو گفت گفتم برو بابا بی سواد بعداً رفتم تحقیق کردم دیدم وووووووووش صنعتی اصفهان و دانشگاه شیراز خیلی جیگر تر هستنچی چرا علم و صنعت بعد از صنعتی اصفهان و شیرازه؟!فحش دادیا.
![]()
سلام دوستان
خواهشا این دانشگاه ها رو هم برای من دسته بندی کنید....
دانشگاه رازی کرمانشاه---دانشگاه زنجان---دانشگاه ارومیه---دانشگاه سمنان---دانشگاه کاشان---دانشگاه قم---دانشگاه سنندج---
ممنون میشم
تو سایت خود دانشگاه شریف زده ، از 100 نفر اول 96-95 نفر میرن شریف !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)