راستش فقط میخوام درون فارس بنزم
مثلا غیرانتفاعی چیه که خارج از شهرش هم بزنی.
بهترین کار اینه که شما اول همه دولتی ها کل کشور حتی ایلام در رشته مورد علا قه یعنی مدیریت بزنی
اگه مایه داری بعد غیر انتفایی ها 10 تای اول مدیریت رو بزن که 3 تاش تو مشهده و. انصافا مشهد واسه زندگی شهر خوبیه
بعد کل مکانیک ها و به همین ترتیب
نه دوست عزیز
من نمیخوام از فارس بیرون بزنم
پس نتیجه این شد
اول کارشناسی داخل فارس رو میزنم
بر اساس علائق و اینده کاریشون
سپس بر همین معیار کاردانی ها رو زیر میزنم
درسته دوستان؟![]()
امکان رفتنش هم برام نیست.
نه اینجوری نگو غیر انتفایی چیه
برق سجاد 6 کشوره
بعدشم شما همه رو بزن فکر نمی کنم در هر صورت از فارس خارج بشی چون رشته شما جزو 8 تای برتر نیست
رفیق یعنی چی 8 تای برتر؟
من همه کارشناسی و کاردانی ها بزنم 100 تاش رو فارس تمام میشه؟ و راحت میشم؟![]()
سلام
ببخشید من این مطلبو جایی خوندم ولی نمیفهمم منظورش از این
"اما دیگر پایین این رشته برق دانشگاه تهران را قرار ندهید"
چیه؟
اینم متن کامل.
ممنون میشم راهنمایی کنیددر هنگام انتخاب رشته به این نکته خوب توجه داشته باشید که با یک مثال به شما عرض می نمایم و آن اینکه فرض کنیم که شما به فیزیک دانشگاه تهران بیشتر از رشته ی مهندسی برق همین دانشگاه علاقه دارید، بنابراین باید فیزیک دانشگاه تهران را در اولویت بالاتری قرار دهید. اما دیگر پایین این رشته برق دانشگاه تهران را قرار ندهید، زیرا در صورتی رشته دوم خوانده می شود که شما در رشته ی اول قبول نشده باشید وپر واضح است، وقتی نمره قبولی شما به فیزیک تهران نمی رسد، بنابراین قطعاً در قبولی برق تهران نیز توفیقی حاصل نمی شود و یک انتخاب شما بی جهت از بین خواهد رفت.
خیلی واضحه که!!!!!!!!!!! برق تهران که از فیزیک بالاتره... اگه برقو بیاری مطمئناً فیزیکم میاری ولی اگه فیزیکو نیاری پس برقم نمیتونی بیاری...
اصلاً کار اشتباهیه اگه بخوای یه رشته بالاترو مثل برق بعد از یه رشته پایین تر مثه فیزیک بزنی...
ولی بستگی به علاقه داره!! چون دانشگاه سراسری که به ترتیب اولویت کاری نداره.تا وقتی رتبه ی 99 رو هر 100 تا انتخابشو بررسی نکرده نمیره سراغ رتبه 100.
پس اگه هم برق هم فیزیک رو دوست داشته باشی باید اولویت رو به اون رشته ای که بیشتر علاقه داری بدی.
حتی اگه بگن براش کار نیست یا هر چی دیگه اگه اونقدر به رشتت علاقه داشته باشی میتونی ادامش بدی .اونوقت با اون مدرکت کارم برات پیدا میشه![]()
ببخشید این دفترچه شماره 1 چی هست؟ لازم هست دانلودش کنیم؟ کجا هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)