تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 27 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 266

نام تاپيک: کلوپ E72

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله هست من اروز گرفتم 390

داره خودمونی میشه ali_ir_bsd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

سلام دوستان

چندتا مساله هستش دوستاني كه E72 دارن خواهشن جواب بدن ممنون دوستان عزيز هم هستم .

گفته مي شه E72

1 : صداي بسيار ضعيف و اسپيكرهاي بي كيفيتي داره ؟

2 : سرعتش همانطوري كه مي گن قوي نيست و هنگ مي كنه ؟

3 : كليداش درست كار نمي كنن و بعضا گير دارن ؟ ( اين قسمت خيلي مهمه لطفا دوستان امتحان كنن ببينيد واقعا اينطوريه )

4 : كيفيت ساخت پايني داره و مرغوب نيست ؟

و در نهايت اصلا فنلاند داره يا خير ؟

من قصد دارم يه دونه بخرم خدا كنه چيزايي كه شنيدم و گفتن درست نباشه .

راستي با گارانتي اصل بخرم يا فرقي نمي كنه ؟

منتظر جواب دوستان هستم موفق و سبز باشيد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

1- دوست عزیز صداش تو هدفون عالیه ولی ت اسپیکر ضعیفه حداقل نسبت به ای71
    2- اینکه هنگ میکنه یا نه بستگی به شانس شما داره واسه بعضیا هنگ نمیکنه و بعضیا که کمترا هنگ میکنه ولی چون تازه اومده با اپدیت و اومدن سریهای بعدی حل میشه.همیشه سری اول یکممشکل داره
    3- کلیداش خوبه و من مشکلی ندیدم ولی چون کوچیکه دستهای بزرگ مشکل دارن.فقط پدش به اندازه کافی در بعضی مواقع حساس نیست.
    4- کیفیت ساختش خوبه ولی به ای 71 نمیرسه چون اون بسیار محکم و عالی بود و فلز بیشتری در گوشی بکار رفته بود.
    5- قبلا فقط چینیش تو بازار بود که اونم اصله و برای سایت نوکیا تو اسیاست ولی الان کره ای شم اومده.اگه فنلاندشم بیاد که وجود داره ولی تو بازار اروپا باید قاچاق بیاد که فعلا نیومده
    .در کل گوشی خوبیه ولی تفاوت زیادی با ای 71 نداره. و اختلاف قیمتشون همون 50 60 می ارزه
    چون فنلاندش تو بازار نیست و اختلاف گارانتی اصلی با بدون گارانتی زیاد نیس با گارانتی اصلی بخرین حتما ،بخصوص که کر ه ای شم اومده و تفاوت زیادی با فنلاندیش نداره حداقل از لحاظ باطری هندسفری و رم 4گیگ گوشی خیالتون راحته
    Last edited by yee_pesare; 16-01-2010 at 19:55.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

دوست عزيز جناب yee_pesare ممنون از توضيحاتتون متشكرم .

اون سري اشكالات جزيي كه فرموديد در رابطه با هنگ خوب اين سري كره ايش بهتر شده يا مثل همون چينيا است يعني ممكنه مشكل حل شده باشه ؟

خوب دوست عزيز من قصد دارم با گارانتي اصل نوكيا بخرم ولي از كجا مي شه فهميد مثلا گوشي كره اي هستش يا خير ؟

اين فلانديش اگر به طور قاچاق وارد بشه كيبوردش فارسي داره يا فقط انگليسيه ؟

باز هم ممنونم از لطفتون اميدوارم پيروز و سر بلند باشيد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سپاس از دوستان عزیز،

میشه لطفا بفرمائید که در تهران از کجا میشه مدل فنلاندی و یا حداقل کره ای این گوشی را تهیه کرد ؟ در ضمن راه تشخیص اون چی است؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان با ضمانت اصلی کره ایش اومده و تو بازار هست پشتش نوشته ساخت کره،یا چین.چون گوشیهای با گارانتی اصلی از سایت نوکیا تو اسیا وارد میشن اصلا فنلاندی نیست.کره یا چین،این گوشی چون تازه وارد بازار شده هنوز فنلاندیش که به صورت قاچاقه نیومده که معمولا از روسیه رومانی المان.....وارد میشه.
    فنلاندیش کیبورد فارسی نخواهد داشت.
    پاساژ علاالدین وسطاش فروشگاه نوکیا کره ایشو داشت،ولی عصرم ممکنه پیدا بشه ،سایت گوشی شاپ هم داره هم چینی هم کره ای که قیمتش مناسبه،قبل خرید بپرسین ساخت کجاست.
    ببینید مشکل هنگ خیلی محدوده و تکو توک اینطوری در میاد،بله با اومد سری جدید کره ای ممکنه مشکل حل شده باشه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

ممنون دوست عزيز از لطفتون .

ولي ظاهرا E72 غير از چيني نداره و همين ساخت چين حتي براي اروپا و آمريكا نيز ساخته مي شه و اون كره ايش صرفا براي تبليغات و محدوده بعضي دوستان در دانمارك اين گفتن و نمي دونم چقدر درسته ؟

در ضمن شكايتهاي زيادي به شركت نوكيا از آسيا سرازير شده مبني بر عدم رضايت مشتريها از محصولات ساخت چين كه نوكيا اين فيلم رو ساخته تا نشون بده محصولات چيني نيز از كيفيت بالايي برخوردارن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من فيلما رو نديدم .

خودم به شخصه نظرم اينه كه محاله فرقي بين ساخت فنلاند و چين نباشه حتي كورايه ؟

به هر حال از تخصص شما و باقي دوستان در اين زمينه نهايت استفاده رو مي بريم .

موفق باشيد .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما میتونی بری سایت جی اس ام ارنا و تو بخش رویو گوشی عکسهائی هست ،یه عکس از پشت گوشی بدون باطری است که اگه دقت کنین نوشته ساخت فنلاند،در ضمن همونجا تو مشخصات ای 72 پائین نظرات مردم هست که نوشته مثلا من نوکیا ساخت فنلاند دارم یا چین و چطوره ،
    اکثر گوشیهای نوکیا تو اسیا ساخت چینن و لی سری ای همش تا حالا ساخت کره و فنلاند بوده: ای 71 ای 52 ای 66 .....
    جدیدا ای 75 و ای 72 رو دادن چین که مثل اینکه خوب در نیومد دوباره دادن کره.
    مطمئن باشین ساخت کره هم وجود داره ،لیبل اصل کاملا مشخصه و پشت گوشی زده ،فروشگاه اصلی نوکیا با گارانتی اصلی جدیدا اورده ،اره گوشیهائی مثل ان97 ، 5530 ، 5800، ان 86 ، و.......چینین و لی ان 900 و سری ای کره ایشم هست ،
    من یکی از دوستام گرفته و راضیه کره ای ولی خودم منتظرم ببینم فنلاندش میاد بگیرم حتی فارسیم نداشته باشه ایرادی نداره چون ای 71 ساخت فنلاند داشتم و خیلی راضی بودم

9. این کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما میتونی بری سایت جی اس ام ارنا و تو بخش رویو گوشی عکسهائی هست ،یه عکس از پشت گوشی بدون باطری است که اگه دقت کنین نوشته ساخت فنلاند،در ضمن همونجا تو مشخصات ای 72 پائین نظرات مردم هست که نوشته مثلا من نوکیا ساخت فنلاند دارم یا چین و چطوره ،
    اکثر گوشیهای نوکیا تو اسیا ساخت چینن و لی سری ای همش تا حالا ساخت کره و فنلاند بوده: ای 71 ای 52 ای 66 .....
    جدیدا ای 75 و ای 72 رو دادن چین که مثل اینکه خوب در نیومد دوباره دادن کره.
    مطمئن باشین ساخت کره هم وجود داره ،لیبل اصل کاملا مشخصه و پشت گوشی زده ،فروشگاه اصلی نوکیا با گارانتی اصلی جدیدا اورده ،اره گوشیهائی مثل ان97 ، 5530 ، 5800، ان 86 ، و.......چینین و لی ان 900 و سری ای کره ایشم هست ،
    من یکی از دوستام گرفته و راضیه کره ای ولی خودم منتظرم ببینم فنلاندش میاد بگیرم حتی فارسیم نداشته باشه ایرادی نداره چون ای 71 ساخت فنلاند داشتم و خیلی راضی بودم
    ممنون شما دوست عزيز .

مي دوني دوست عزيز من برام كيبورد فارسي مهمه خصوصا بعضي از نرم افزارها رو مي خوام نصب كنم كه كارم با زبان فارسي هستش بنابراين كيبورد فارسي لازمه كارم هست براي همينه مي پرسم چقدر تفاوت داره و گرنه كه قطعا فنلانديش بهتره حداقل يه سر و گردن و در نهايت چيكار كنم كره ايش الان فروشگاه اصلي نوكيا دارن يا نه ؟

راستي ممكنه فنلانديش بيات و كيبوردش حروف فارسي رو داشته باشه يا نه ؟

ان شاء الله تعالي بخريد و امكانات اين گوشي را شرح دهيد كه من و همه ما استفاده كنيم .

باز هم ممنون از لطفتون موفق باشيد .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسی لطف دارید ، نه فنلا ندیش کیبورد فارسی نداره مگر اینکه شاید عربی داشته باشه اونم شاید،
    وقتی خریدم میام به بچه ها مزایا و معایبشو جزئی تر میگم.
    بله فروشگاه نوکیا داره هفته پیش پرسیدم بپرسید ساخت کجا خودشون میگن چینیه یا کره چون شما با یه اس ام اس به خدمات نوکیا میتونین از اصل بودن گوشی مطمئن باشین امکان تقلب وجود نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •