دوستان همه اسماشون رو نوشتم دقیق هم بررسی کردم نوشتن تا خدایی نکرده اشتباهی اطلاعات نداده باشم.
دوستان همه اسماشون رو نوشتم دقیق هم بررسی کردم نوشتن تا خدایی نکرده اشتباهی اطلاعات نداده باشم.
سلام به همه
اینم چندتا عکس تصادف:
crash tested ferrari 458
![]()
اگه خیلی تصادف دوست دارین اینا رو هم ببینید
![]()
این هم چند تا عکس:
Car:
Lamborghini Murcielago
![]()
Car:
2004 Ferrari 360 Spyder
Car:
2001 Ferrari 360 Spyder
Car:
2009 Lamborghini Murcielago LP-640
جدیدترین تصادف ها رو می تونین تو این سایت پیدا کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک برنامه تلویزیونی که اسمش کلوب بیلیونر ها بود خر پولای (به معنای واقعی کلمه) سراسر دنیا برای تفریح
توش کارهای تفریحی مختلف و عجیب و غریبی انجام میدادند یکیش این بود که هر چند وقت یکبار یک مسابقه ماشین های
سوپراسپورت راه مینداختن ................میزدن ماشینهارو شبیه ماشینهای بالا لت و پار میکردن ....!آخرش یه لگدی هم به ماشینه
میزدن ....به سلامتی هم مشروب میخوردند ......... جرثقیل لاشه ماشین رو جمع میکرد میبرد ...!!!!!
حالا مبلغ مسابقه ش بماند ...! منظورم اینه اکثر کسایی که این ماشینها رو بر باد دادند غصه پولشون رو نمیخورند
البته اگه عمری براشون باقی بوده باشه ....
تجربه شخصی خودم در این زمینه شاهد بودم...بعضی دوستانی که از شهرهای دیگه به شمال میاند
بعلت گرفتن جو شمال .....به بعضی حرکات نمایشی دست میزنند می آورند ...نتیجه آن برعکس شدن یک واحدماکسیما
در وسط یکی از پارکهای لاهیجان بوده که مردم تعجب زده کرده .... حالا نمیدونم یک ماشین چه سرعتی داشته از یک
خیابون خلوت به یک بلوار به ارتفاع 100متری از سطح زمین پرتاب شده ....؟
بدبخت صاحباش
واییییییییییی
چند تا عکس از تصادف بوگاتی: حیف این ماشین...
Last edited by farshad bugatti; 23-10-2009 at 16:17.
این هم چند تا عکس دیگه
BMW M5
2009 Nissan GT-R
2008 Porsche 997 Turbo Cabrio
2009 BMW 7 Series
![]()
2009 Lamborghini Murcielago LP640
![]()
2008 Ferrari F430 Scuderia
توي جاده هاي آلمان خيلي از اين تصادفها ميشه. فكر كنم چون بيشتر اتوبانهاش محدوديت سرعت نداره جو گير ميشن تو جاده هاي باريك هم گازش رو ميگيرن. بيشترشون هم يا به درخت مي زنن يا شاخ به شاخ با روبرويي بدبخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)