تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 25 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 244

نام تاپيک: Captain Tsubasa

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واقعآ بازی زیبایی است. از همون نسخه نینتندو گرفته تا نسخه ps2 .
    من یکی که دو نسخه نینتندو و سه نسخه سوپرنینتندو رو تا اخر رفتم و بعدش رفتم سراغ get in the tomorrow
    حیف که دیگه این یکی رو گرافیکم نمیکشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این به گرافیک ربطی نداره من با 7600 بازی میکنم 60 فریم
    ولی CPUدوهسته ای دارم
    Core 2 due E6600
    OC:2.88

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان شنیدم نسخه ps 2 فوتبالیستها تو تورنت را به صورت فشرده به حجمی حدود 300 m رسوندند
    کسی این لینک تورنت را داره؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعآ بازی زیبایی است. از همون نسخه نینتندو گرفته تا نسخه ps2 .
    من یکی که دو نسخه نینتندو و سه نسخه سوپرنینتندو رو تا اخر رفتم و بعدش رفتم سراغ get in the tomorrow
    حیف که دیگه این یکی رو گرافیکم نمیکشه.
    دوستان شنیدم نسخه ps 2 فوتبالیستها تو تورنت را به صورت فشرده به حجمی حدود 300 m رسوندند
    کسی این لینک تورنت را داره؟
    لینک تورنتش رو نمی دونم اما یه لینک از مگا آپلود دیدم اینقدری هست ولی فکر کنم فول نیست

داره خودمونی میشه juventus_1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ظاهراً این هم لینک تورنت بازی هست
    با حجم 1.15 gigabyte
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه soltanmasoud007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

قبل از همه چيز به خود بازي نياز داريد تا از آن ايميج برداشته و با استفاده از برنامه آن را به كار ببريد. از آنجايي كه اين بازي واقعا كمياب هست. بنده با اجازه مديران فروم لينك دانلود اون رو توي همين جا قرار ميدم اين لينك ها در تالار دانلود بازي هم هست اما براي اين كه تاپيك كامل باشه. لينك ها رو به صورت محتوي مخفي قرار دادم تا قوانين زير پا گذاشته نشه.

محتوای مخفی: لينك دانلود بازي 

کد:

لينك دانلود نرم افزار PCSX2 0.9.6 كه يك پكيج كامل براي اجراي اين بازي مي باشد.

حجم برنامه 5.45 مگابايت.
    کد:
    پسورد فايل : krauser

دانلود DirectX March 2009
    کد:
    فايل دايركت ايكس فوق براي اجراي بازي ضروري است در صورتي كه آن را بر روي سيستم خود نداريد حتما بايد آن را دانلود و نصب كنيد.

راهنماي اجراي بازي در بهترين حالت و بهترين خروجي

كافيست بعد از دانلود و خارج كردن از حالت فشرده به داخل آن رفته و در اولين اجراي برنامه فايل pcsx2 را اجرا كنيد. در اين هنگام پيغامي با مضمون زير دريافت مي كنيد اين پيغام سيستم شما را آناليز كرده و به شما اعلام مي كند كه استفاده از كدام ويژگي براي شما مناسب است. در واقع به شما مي گويد كه CPU شما داراي چه ويژگي مي باشد.

در عكس فوق مشاهده مي كنيد پيغامي كه بر روي سيستم من ظاهر شده نشان دهنده اين است كه ويژگي MMX و SSE و SSE2 روي سيستم من Detect شده ولي SSE3 و SSE4.1 روي سيستم من Detect نشده اند كه اين به دليل CPU دو هسته اي من هست در صورتي كه CPU شما 4 هسته اي و يا قوي تر باشد مسلما شما مي توانيد از ويژگيهاي قوي تر SSE3 و حتي بالاتر بهره ببريد. در هر صورت شما بايستي به پيغام دقت كرده و آخرين SSE ممكن و Detect شده بر روي سيستم تان را انتخاب كنيد.
    تذكر اينكه در عكس فوق مشاهده مي كنيد كه يك بار پيغام SSE3 Deteted داده شده و بلافاصله پيغام SSE3 Not Detected داده شده و اين يعني SSE3 روي سيستم من Detect نشده پس شما نيز به اين نكته ظريف بايد دقت كنيد و حتما SSE هايي كه روي سيستم شما Detect نشده اند را در نظر بگيريد كه احيانا از آنها استفاده نكنيد.

بعد به سراغ برنامه برويد در اولين اجرا مشاهده مي كنيد كه Configuration ظاهر شده و از شما مي خواهد به عنوان اولين اجراي برنامه آن را تنظيم كنيد چراكه اين تنظيمات براي هميشه سيو خواهند شد.

1- مورد Graphics : اين مورد داراي دو نوع پلاگين مي باشد
    الف) پلاگين GSdx : در صورتي كه CPU شما قوي تر از كارت گرافيك تان باشد بهتر است از اين پلاگين استفاده كنيد. و البته SSE مناسب كه در بالا نحوه تشخيص آن توضيح داده شد را انتخاب كنيد. اكنون دكمه كانفيگور را زده و با توجه به عكس زير تنظيمات را انجام دهيد توضيح اينكه گذاشتن رزوليشن پايين تر در افزايش سرعت اجراي بازي بنابراين سعي نكنيد رزوليشن هاي بالا را انتخاب كنيد. تنظيمات زير توصيه مي شود.

ب) پلاگين ZeroGS : اگر كارت گرافيك شما قوي تر از CPU تان باشد بهتر است از اين پلاگين استفاده كنيد.

2-First Controller : كه كافيست با زدن دكمه كانفيگور در صفحه باز شده از سربرگ Pad 1 را انتخاب كرده و Map دكمه ها را تنظيم كنيد.

3- CDDVD ROM : اين مورد داراي دو پلاگين مي باشد كه انتخاب هر يك از موارد زير اختياري است.
    الف) پلاگين Gigaherz's CDVD: براي اجراي بازي در حالتي كه DVD بازي را در DVD ROM قرار داده ايد. براي اين كار كافيست بعد از انتخاب اين پلاگين دكمه كانفيگور را زده و درايو DVD حاوي بازي را انتخاب كنيد.

ب) پلاگين Linuz Iso CDVD: ابتدا با استفاده از نرم افزاري مانند Alcohol 120% از DVD بازي ايميج برداريد. و سپس بعد از انتخاب اين پلاگين دكمه كانفيگور را زده و مسير فايل ايميج رو با استفاده از كليد select Iso تعيين و OK بزنيد.

4- Bios : بايد روي گزينه USA قرار دهيد.

دقت كنيد كه بقيه موارد نيازي به تنظيمات خاصي ندارد. اكنون مي توانيد OK بزنيد تا تنظيمات ذخيره شوند.

مورد ديگر براي اجراي بهتر بازي استفاده از Speed Hacks مي باشد. كه در پنجره اصلي برنامه در منوي Config قرار دارد كه بصورت عكس زير بايد آنها را تنظيم كنيد.

اكنون بازي آماده اجراست از گزينه Run مورد Execute را بزنيد
    می خواستم بدونم با این کارهایی که این بالا کفته شده میشه بازیهای دیگه ای مثل tekken5 رو روی pc بالا اورد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

می خواستم بدونم با این کارهایی که این بالا کفته شده میشه بازیهای دیگه ای مثل tekken5 رو روی pc بالا اورد.
    بله این نرم افزار PSX2 هست و امولاتور برای بازی های PS2 هست البته من پلاگین ها و سایر اضافات این برنامه رو برداشتم فقط پکیج رو متناسب برای اجرای بازی کاپیتان تسوباسا تهیه کردم شما اگه علاقمند هستید به تاپیک آموزش این برنامه مراجعه کتید

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    krauser جان من برنامرو دانلود کردم ولی باز نمیشه این ارورو میده

مشکل چیه ؟
    میشه برنامرو کامل برام اپلود کنی چون من میخام بازیهای دیگرو هم اجرا کنم مثل تیکن ، گاد آف وار
    Last edited by Mehdi.ss; 14-08-2009 at 23:40.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    krauser جان من برنامرو دانلود کردم ولی باز نمیشه این ارورو میده

مشکل چیه ؟
    میشه برنامرو کامل برام اپلود کنی چون من میخام بازیهای دیگرو هم اجرا کنم مثل تیکن ، گاد آف وار
    یحتمل از سیستمت هست مشکل. کی ویندوز عوض کردی؟

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ای بابا من کل شهرمون را گشتم این بازی نبود
    کسی سایتی میشناسه برای فروش این بازی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •