تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 49

نام تاپيک: درخواست مقایسه ی تخصصی ماکسیما و مزدا3 تیپ3

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

والا پوریا نمیدونم از وقتی مزدای تو تصادف کرده چه دشمنی با این مزدا پیدا کرید خوبه از پشت ماشینت رو زدن .
    در کل مزدا 3 برای گروه سنی 20 تا 30 سال بیشتر توصیه میشه اگه مثل پوریا جونمون در آمدت خوب بود میگفتم برو لکسوس IS300 بخر .
    راستی پوریا سوناتا رو کی فروختی؟

2. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا پوریا نمیدونم از وقتی مزدای تو تصادف کرده چه دشمنی با این مزدا پیدا کرید خوبه از پشت ماشینت رو زدن .
    در کل مزدا 3 برای گروه سنی 20 تا 30 سال بیشتر توصیه میشه اگه مثل پوریا جونمون در آمدت خوب بود میگفتم برو لکسوس IS300 بخر .
    راستی پوریا سوناتا رو کی فروختی؟
    رامین جون من اصلا با مزدا هیچ دشمنی ندارم! میگم وقتی با 36 تومن پول مزدا میشه ماکسیما با اون ابهت گرفت چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور؟؟؟
    من نوکرتم درآمد ما کجاش خوبه برادر!
    سوناتا رو یه 5-6 روزی هست فروختم!

4. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه که من بی ام و E46 کابریو 330 خریدم.
    راستی به نظرم اصلا مسله ابهت نیست این دوست عزیزمون میخواد سوسک کنه پس باید ماشین ریزی داشته باشه که لایی بکشه .
    اگه مثلا یارس با موترو پر حجمتر میاومد و یا کرولا هاچبک یا همون آئوریس هم می اومد میگفتم یکی از اونا رو بخره.
    البته الان میتونه کم کم این مزدا رو که حریده تیونش کنه
    در کل دوست گلم merikh merikh جان(اسمت رو نمیدونم) یه چیزی میگم اگه دوس داری ماشین تکی داشته باشی و کل کل کنی بهتره به جای یه ماشین استاندارد به فکر یه ماشین تیون شده باش .
    چون فردای روز وقتی دید یه گالانت مشکی مدل 93 اومد عین آب خوردن ازت رد شد حرص نخوری و بدونی اون گالانت VR-4 وحید هستش که نزدیک 550 اسب فعلا قدرت موتروش هستش .یا مثلا فردا روز من یه پولی دستم اومد و تونستم یه میتسوبیشی لنسر 93 خریدم عین باد از کنارت نگذرم(شوخی میکنم عزیز)مثلا ساختن یه ماشین هیولا از یه مزدا 323 همین مزدا 3 هم میتونه به راحتی تیون بشه ولی خب تو همه پولت رو میدی واسه این (البته هیچوقت بین خانوما ماشین مدل پایین تیون شده به چشم نمیاد ولی این جور ماشینا خوب به چشم میان.

6. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

میشه بگین به نظره شما کدام یک قشنگتره(مزدا3 فعلی یا مزدا3 2010؟)
    البته میدونم این مورد امریست سلیقه ای ولی میخاستم نظر و سلیقه ی شما را بدونم.
    در ضمن همان طور که گفتم من در برنامه هام تقویت موتور ماشین هم دارم البته اگه بتونم عملیش کنم.......
    حالا ایا با تقویت موتور میتونم مزدا3 فعلی را از نظره کارایی به مزدا3 2010 برسونم؟در واقع اصولن خودرویی مثل مزدا3 فعلی برای تقویت موتور بهتره یا مزدا3 2010؟
    خیلی ممنون از همکاریتون.
    منتظره جوابتون هستم.
    دوستان من الان نظرم روی مزدا3 میباشد فقط اگه میشه به پست بالا هم یه توجهی کنید(نقل قول کردم)

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

نه که من بی ام و E46 کابریو 330 خریدم.
    راستی به نظرم اصلا مسله ابهت نیست این دوست عزیزمون میخواد سوسک کنه پس باید ماشین ریزی داشته باشه که لایی بکشه .
    اگه مثلا یارس با موترو پر حجمتر میاومد و یا کرولا هاچبک یا همون آئوریس هم می اومد میگفتم یکی از اونا رو بخره.
    البته الان میتونه کم کم این مزدا رو که حریده تیونش کنه
    در کل دوست گلم merikh merikh جان(اسمت رو نمیدونم) یه چیزی میگم اگه دوس داری ماشین تکی داشته باشی و کل کل کنی بهتره به جای یه ماشین استاندارد به فکر یه ماشین تیون شده باش .
    چون فردای روز وقتی دید یه گالانت مشکی مدل 93 اومد عین آب خوردن ازت رد شد حرص نخوری و بدونی اون گالانت VR-4 وحید هستش که نزدیک 550 اسب فعلا قدرت موتروش هستش .یا مثلا فردا روز من یه پولی دستم اومد و تونستم یه میتسوبیشی لنسر 93 خریدم عین باد از کنارت نگذرم(شوخی میکنم عزیز)مثلا ساختن یه ماشین هیولا از یه مزدا 323 همین مزدا 3 هم میتونه به راحتی تیون بشه ولی خب تو همه پولت رو میدی واسه این (البته هیچوقت بین خانوما ماشین مدل پایین تیون شده به چشم نمیاد ولی این جور ماشینا خوب به چشم میان.
    دوست عزیز از همکاریتون تشکر.
    فربد هستم.
    دوست عزیز ایا مزدا3 هم چنین امکانی داره؟مثلن موتور را قوی کرد و حدود 300 اسب بخار ازش گرفت؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز از همکاریتون تشکر.
    فربد هستم.
    دوست عزیز ایا مزدا3 هم چنین امکانی داره؟مثلن موتور را قوی کرد و حدود 300 اسب بخار ازش گرفت؟
    هر ماشینی این امکان رو داره! اما این کار رو نکنی بهتره! واسه تیون کردن یه ماشین استاندارد زیر 20 تومن میگیرن بقیه پول رو خرج تیونش میکنن! نه اینکه یه ب ام و 740 بگیری بعد 300 تومن بدی واسش فلاپ مسخره ifm بندازی
    رامین جون جمله ات رو یک کم تغییر میدم!
    راستی به نظرم اصلا مسله ابهت نیست این دوست عزیزمون میخواد سوسک کنه پس باید ماکسیما دنده ای داشته باشه!
    درسته مزدا کوچیکه و لایی راحت میکشه! اما تو ایران اکثر کل کل ها تو اتوبانهای خلوت انجام میشه! خود شما فربد عزیز اگه 30 تومن پول داشته باشی حاضری ساعت 6.30 بعد از ظهر تو اتوبان صدر با کسی کل کل کنی؟؟ خوب معلومه که این کار رو نمیکنی!

10. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من با پوریا مخالفم
    اتومبیلهای ژاپنی بیشتر این قابلیت رو دارن .و مزدا هم بین اینا یکی از شاخسترینها هستش .
    فرید جان میتونی بگردی و تمام قطعات تیون کردن مزدا رو پیدا کنی .البته هزینه بالایی هم داره.یه تیونینگ اساسی و علمی میتونه هزینه بالایی داشته باشه ولی ماشین تکی میشه .
    البته یه سوالی هم باید ازت بکنم معذرت ها .
    فرید احتمالا قصد نداری باهاش چیزی تور کنی؟چون میبینم میخوای کلاس ماشینتم بالا باشه .معذرت ها یه کم رک حرف میزنم .ولی دوست گلم به نظر من سر همین مزدا 3 میتونی با بستن یه توربو کوچیک و استاندارد مزدا میتونی از موترو این مزدا نزدیک 210 اسب قدرت بگیری و با توجه به وزن کمش به راحتی جواب میده البته من توصیه میکنم با کسی که کارش تیون اساسی هستش مشاوره کنی.
    ولی فعلا بهت توصیه تیون روی مزدا 3 رو نمیدم .
    فرید جان ناراحت نشی ها قصد بدی ندارم از حرفام ولی دوست گلم من احساس میکنم بیشتر از کل کل توی سرعت کل کل توی کلاس و پرستیژ ماشین هم برات مهمه.

12. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من با پوریا مخالفم
    اتومبیلهای ژاپنی بیشتر این قابلیت رو دارن .و مزدا هم بین اینا یکی از شاخسترینها هستش .
    فرید جان میتونی بگردی و تمام قطعات تیون کردن مزدا رو پیدا کنی .البته هزینه بالایی هم داره.یه تیونینگ اساسی و علمی میتونه هزینه بالایی داشته باشه ولی ماشین تکی میشه .
    البته یه سوالی هم باید ازت بکنم معذرت ها .
    فرید احتمالا قصد نداری باهاش چیزی تور کنی؟چون میبینم میخوای کلاس ماشینتم بالا باشه .معذرت ها یه کم رک حرف میزنم .ولی دوست گلم به نظر من سر همین مزدا 3 میتونی با بستن یه توربو کوچیک و استاندارد مزدا میتونی از موترو این مزدا نزدیک 210 اسب قدرت بگیری و با توجه به وزن کمش به راحتی جواب میده البته من توصیه میکنم با کسی که کارش تیون اساسی هستش مشاوره کنی.
    ولی فعلا بهت توصیه تیون روی مزدا 3 رو نمیدم .
    فرید جان ناراحت نشی ها قصد بدی ندارم از حرفام ولی دوست گلم من احساس میکنم بیشتر از کل کل توی سرعت کل کل توی کلاس و پرستیژ ماشین هم برات مهمه.
    رامین جون حرفت رو قبول دارم ولی تیونینگ رو مزدا 3 تو ایران جواب نمیده!
    به نظر من اگه رو 323 کار کنید خیلی بهتره!

14. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میدونی چرا جواب نمیده پوریا جون
    واسه اینکه قیمتش خیلی بالا هستش و صد البته لوازم افتر مارکتش هم بیاری ایارن گرون تموم میشه .
    323 که خوره میشه میدونی من یه بار روی طرح یه مزدا 323 با متور و انتقال قدرت RX-7 فکر میکردم یعنی یه چیزی تو مایه های RD خودمون.ولی دیدم خیلی منطقی نیست ولی میشه با موتروهای حجم بالا روی این ماشین و با همین دیف جلو بودنش خیلی کارا کرد.

16. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میدونی چرا جواب نمیده پوریا جون
    واسه اینکه قیمتش خیلی بالا هستش و صد البته لوازم افتر مارکتش هم بیاری ایارن گرون تموم میشه .
    323 که خوره میشه میدونی من یه بار روی طرح یه مزدا 323 با متور و انتقال قدرت RX-7 فکر میکردم یعنی یه چیزی تو مایه های RD خودمون.ولی دیدم خیلی منطقی نیست ولی میشه با موتروهای حجم بالا روی این ماشین و با همین دیف جلو بودنش خیلی کارا کرد.

18. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •