پس از نظر همه این دما زیاده و بهتره یه فن روی nb بزارم ؟
پس از نظر همه این دما زیاده و بهتره یه فن روی nb بزارم ؟
اگر فن بی صدا میخوای فن های سایلنت گرین خوبه . قیمتش 3 تومانه و 1000 دور ... فن های خوبیه .
اندازشون چه قده ؟
چون باید یه فنی باشه که روی nb جا بشه
سلام
مطالب زیر دلیل علمی نداره فقط تجربه بوده.
سیستم یکی از همسایه ها پاورش مشکل پیدا کرده بود ،من یه پاور 250 گرین اضافی داشتم و ، بردم بستم رو سیستمش ، بعد از این که یه ویندوز ریختم و یه 2 ساعتی روشن بود کیس رو باز کردم و دیدم به به!!!!!
دمای تمام قطعات داخل کیس در حد جوش هستش ، با یه حرکت انتحاری پاور رو در آوردم و گفتم بره یه پاور 430 گرین بگیره .
به نگاه بنداز ببین بقیه قطعه ها هم داغ هستن؟ مثل هارد ، گرافیک و.... اگه نه که با فنی که دوستان گفتن مشکل اوکی میشه.
سلام دوست عزیز خودم
نه والا بقیه قطعات خوبن
پاورم هم 580B گرین هست که من اعتماد کامل بهش دارم : دی
فقط به نظرتون فن 8 سانت جاش میشه یا 4 سانت بگیرم ؟
جا میشه کیست چیه؟
الان در کیس بازه؟!
خوب الحمدا...پس با این حساب با یه فن اوکی میشه
![]()
نه آخه بستگی به کیس نداره - فاصله بین فن cpu با کارت گرافیک یه خورده کمه به خاطر همین گفتم شاید جا نشه
6C28 گرین
نه الان بسته هست
نه دیگه کیس جا داشته باشه بالاتر به سیمها یا ...گیرش میدیم!نه آخه بستگی به کیس نداره - فاصله بین فن cpu با کارت گرافیک یه خورده کمه به خاطر همین گفتم شاید جا نشه
6C28 گرین
نه الان بسته هست
باز کن دمای اتاق رو هم کاهش بد ه ببین تغییری می کنه به هر حال باید تهویه کیس بهتر بشه در باز بودنم یه سری مشکلات داره...
اونم یه اند ازست بگیر ببین جا میشه یا نه...
سلام
آقا ما رفتیم یه فن 8 سانت خریدیم اول که جاش نشد بعد رفتم به هزار بد بختی روی nb گذاشتمش میبینم فقط 2 درجه فرق کرده دماش
ولی صداش هزار برابر شده
دیگه نمیتونم تحملش کنم نظرتون چیه ؟ : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)