من gta iv رو تو ویستا راحت تر از 7 اجرا میکردم.
من gta iv رو تو ویستا راحت تر از 7 اجرا میکردم.
قابل توجه دوستان:
بازیهای زیر رو تو ویندوز7 نصب کردم بدون مشکل اجرا شدند:
COD MODERN WAR
GRID
H.A.V.X
GEARS OF WAR
GTA IV(البته با وجود داشتن درایور 190 انویدیا که تا الان آخریشه تیک میزد ولی تو ویستا راحت با گرافیک تخت اجراش کردم)
CALL OF JUAREZ
PES 2009
البته به مدت 5 روز ویندوز 7 رو نصبیده بودم رو سیستمم که کلی حال کردم واقعآ از همه لحاظ برتر از ویستاست اما به خاطر ÷یدا نکردن کرک درست و حسابی دوباره ویستا رو نصبیدم....
بازی GTA IV رو فقط باید روی نسخه های XP SP 3 و روی ویستا اجرا کرد .......روی نسخه های دیگری از سیستم عامل های ویندوز نصب نمیشه یا اگر هم بشه مورد دار نصب می شه .مثلا یا صدا نداره ..یا سیو نمیکنه .......یا موارد دیگر.............
سلام...
من وقتی میخوام GEARS OF WAR رو اجرا کنم این ارور رو میده!
![]()
.................................................. ......
خوب اینکه خیلی ساده است ............نسخه ویندوز لایو که با Gears of war نصب میشه مختص زمان 2007 میلادی است ..زمان کامپیوترت رو به ماه های اولیه سال 2007 ببر و بازی رو رحت اجرا کن و لذت ببر................مسیر انجام این کا :
Chang date and time setting ---- chang date and time .............سال رو بزار روی 2007 .ماه رو هم بزار روی ما های سه ماه اول سال........
بازی رو اجرا کن و حالشو ببر.
سلام
من gta iv رو تو سون نصبیدم و کامل کار میکنه.
فقط نباید کرکی نصب کرد و اگه لازم شد compatibility فایل GTAIV.exe رو ، روی حالت xp servic pack 3 بذارید 100% اجرا میشه
واسه من save auto هم شد.
Damnation هم نصب و اجرا شد!!
من با ویستا کار نکردم اما تو 7 بازی ها رو راحتتر از XP اجرا میکنم!
من PES 2008 رو نصب کردم همه چیز خوب و عالی کار می کنه .فقط یه مشکل عجیب دارم اونم اینه که تو بازی من تمام صدا ها رو دارم .از تماشاچی گرفته تا صدای توپ بازی و صداهای داخل منوها .ولی صدای گزارشگر رو ندارم .هر کاری هم کردم صداش در نمیاد .کسی نمی دونه چرا .............. تمام واوم های بازی رو هم گزاشتم رو آخر .کارت صوتی روهم دوباره نصب کردم .حتی نسخه جدیدشو دانلود کردم ولی صدای گزارشگر بازی در نمیاد.......چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بز عکس gta iv رو رو 7 بهتر اجرا میکنم.
Call Of Duty : World At War
Alpha Prime
هم درست نصب شدن!!
ویندوز سون مشکل قطع بودن صدای بعضی بازی ها رو نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)