خوب سليقه ها متفاوته ديگه! من بودم به يه برد خوب بيشتر اهميت ميدادم تا يه مدل پردازنده بالاتر
خوب سليقه ها متفاوته ديگه! من بودم به يه برد خوب بيشتر اهميت ميدادم تا يه مدل پردازنده بالاتر
درسته!خوب سليقه ها متفاوته ديگه! من بودم به يه برد خوب بيشتر اهميت ميدادم تا يه مدل پردازنده بالاتر
100%صل انتخاب سیستم بر مبنای p/p هست نه آینده نگری و جا برای ارتقا روی سوکتی با وضعیت نامعلوم و ...
حالا این سیستم تا چند وقت میتونه بازیهای روز رو اجرا کنه؟(سیستم arbabe.sayeha)![]()
نمیشه گفت بستگی به پیشرفت موتور بازی ها و سخت افزار مورد نیازشون , ....داره یک سال و نیم د و سال بیشتر دقیقا نمیشه مشخص کرد ...در ضمن اجرا با چه تنظیماتی و ....خب طبیعتا تنظیمات گرافیکی و ...با گذشت زمان افت می کنه
آقا من شنیدم با اومدن dx 11 حسابی تو سر کارت گرافیکهای موجود میخوره.درسته؟چقدر باید صبر کنم؟
اينا همش شانسيه، ممكنه هر اتفاقي بيفته، دليل نميشه كه كسي قطعه نخره و دست رو دست بذاره، سعي كن از قطعات جديد بازار استفاده كني، تكنولوژي جديد معمولا چند سالي ساپورت ميشه
خارکجان، اون P5Q3 که گفتی همین ASUS - P5Q3 Deluxe/WiFi-AP @n هستش؟
اگه همینه که قیمتش تو سایتا 265 تومنه. فرق می کنن با هم؟
آره فرق ميكنن، اسم كاملش اينه :
Asus P5Q3 P45
قيمتشم الان از تهران پرسيدم گفتن 190 هزار تومنهديگه چي ميخواي 5 تومنم ارزون ترش كردم خوب
نه تا 1 سال دیگه !تازه تعد اد بازی هایی که براش بهینه میشن و ...رو هم در نظر بگیرید همین خوبه...آقا من شنیدم با اومدن dx 11 حسابی تو سر کارت گرافیکهای موجود میخوره.درسته؟چقدر باید صبر کنم؟
کاملا موافقم مخصوصا که با این وضعیت بد اقتصادی باید آینده نگری هم کرد
چه ربطی به وضعیت اقتصادی داره؟یعنی شما با توجه به وضعیت قیمتها خرید P5Q3/Deluxe ر و توصیه می کنید بجای پر دازند ه و گرافیک قویتر؟ عجب!...کاملا موافقم مخصوصا که با این وضعیت بد اقتصادی باید آینده نگری هم کرد
کاملا مخالف هستم...
شما در نظر نمیگیرید که امکاناتش چیه بر ا این قیمت؟وایرلس؟کراس فایر یا اس ال آی؟24 گیگ رم ؟و ....کدومش بدرد م یخوره وکارایی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)