سلام!
فعلا تاپیک بسته شد تا به موضوع رسیدگی بشه!
ممنون!
سلام!
ممنون!
ممنونسلام!
ممنون!
اگه امکان داره پست هایه مفید رو از تاپیک در بیارین و بقیه رو حذف کنید...تا حداقل زحماته کاربرا اربین نره
اگه میشه پست اول هم ویرایش کنید که تازه وارد ها هم بتونن گلیمشون رو از اب بکشن بیرون من الان یه ماهه که هی پست میخونم هنوز نفهمیدم باید چیکار کنم
به نظر من بعد از پاکسازی باید بعضی پست های اولیه ویرایش بشه و مطالب اصلی و مهم اولیه در اون ها قرار بگیره
به نظر من بهتره تا مشخص شدن اوضاع اون تاپیک یه گروه تشکیل بدین!و فقط اونایی که میدونین کارشون درسته و بحثهای اصولی انجام میدن تو گروهتون راه بدین! (یکی از دوستان هم اینو گفته بود!)تبریک میگم تایپکت فقل شد حالا ما کجا در مورد wow بحث کنیم؟(البته مفید)
مدیران هم لینک گروه رو تو آخرین پست تاپیک قرار بدن.
البته این فقط یک پیشنهاد از طرف من هستش که کاملا اعلام بی طرفی میکنم.
مدیران به زودی فکر به حال این تاپیک میکنن.
فعلا كه تاپيك رو براي انجام اعمال جراحي(!) به بخش CCU (انجمن تراش!!!) انتقال دادن!!
بله ! قبلا به صورت سرپايي اسپم ها پاك مي شد ! الان مي برن توي CCU !!!
پس اوضاعش خییییلی خراب بوده! کاش میدیدمش قبل از عمل!بله ! قبلا به صورت سرپايي اسپم ها پاك مي شد ! الان مي برن توي CCU !!!
سلام عزیزسلام...همون طور که از نام تاپیکم مشخصه...میخوام از بی برنامگیه تاپیک world of warcraft گله کنم...هیچ مدیری اونجا نیست که بیاد و پست هایه بیخود رو پاک کنه و به دیگران تذکر بده...دیروز اومدم اونجا پست دادم (صفحه 819) الان رفتم و نگاه کردم دیدم آخرین صفحه 847 هست....خیلی ها مثه jigsa و blizzard دیگه به اونجا کم سر میزنن...ناراحت نشین اما اونجا شده اسپم دونیه خالص...world of warcraft نیاز داره که چندین تاپیک زیر شاخه داشته باشه....تا این مشکلات پیش نیاد براش.وقتی هم که چند مدت پیش خواستم یه تاپیک addon بزنم فرداییش lock شد.چراشو نمیدنم...هر چی باشه بهتر از این بود که منه نوعی بیام توو پسته 800 یه addon معرفی کنم...اما چون تعداد اسپمر اونجا زیاده و در عرض یک روز 20 صفحه مییره جلو،اونی که نیاز داشت، فک کنه بهش کمک نشده.
شرمنده من چند روز نمیتونستم آنلاین بشم...مسئولیت بی نظمی رو به گردن میگیریم و امیدوارم دیگه شاهد چنین مشکلاتی نباشیم.
در ضمن تا زمانیکه این انجمن یه انجمن مستقل نشه هم نمیتونیم اینقدر تاپیک برای WoW ایجاد کنیم.
همچنین همکار اون بخش تازه اضافه شده باید بهش زمان داده بشه تا بتونه به اونجا نظمی رو که شایسته اش است بده.
اگر تاپیکی رو من بی جا منتقل کردم بیارید تا اصلاح کنم...در ضمن اكه همكار ها و مدير ها يكم بيشتر نسبت به اون بخش نظر داشته باشن خيلي از اين مشكل ها حل ميشه ...
همين جند وقت بيش سم فيشر عزيز يه تابيك كه ربطي به بازي هاي انلاين نداشت رو به خاطر اين كه مي دونستن داره همش SPAM ميشه رو فرستادن توي بخش بازي هاي انلاين (جون اون جا بست ها شمارش نميشه )
یکی از مشکلات انجمن آنلاین کاربرها هم هستن تا زمانیکه خودتون نخواید تاپیک ها اصلاح نمیشن. من برخورد نکنیم شما ایراد میگیرید وقتی هم برخورد میکنیم(چند روز تاپیک میبندیم، اخطار یا تذکر میدیم،ترش میبریم) شاکی میشید!
کابران انجمن بازی لطفا اینجا بحث رو ادامه بدن که همه ببینن(کاربرای انجمن و همکاران) و نظرات همه رو داشته باشیم...
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)