بله ارزش که خیلی داره!پرد ازنده و رم شما!؟با عرض سلام خدمت تمام اساتید یک سوالی داشتم من الان گرافیکم gs 8400 ایا ارزش داره گرافیکم با 9600 gt عوض کنم
بله ارزش که خیلی داره!پرد ازنده و رم شما!؟با عرض سلام خدمت تمام اساتید یک سوالی داشتم من الان گرافیکم gs 8400 ایا ارزش داره گرافیکم با 9600 gt عوض کنم
قیمتش حدود 60 تومنهراستی پاور Green 535 الان چنده....؟؟؟؟
یک سوال تخصصی داشتم شنیدم که کارت گرافیک با توجه به چیپ مادربورد باید انتخاب کرد مثلا اگر چیپ مادربورد nforce بود بهتر است از گرافیک nvidia استفاده کنیم چون پرفورمنس بهتری میدهد ایا واقعا همین طور است
حدود 50!قیمتش حدود 60 تومنه
خیر تاثیر ش تو کارایی به هیچ وجه محسوس نیست چیپهای اینتل با همه مدلها ...یک سوال تخصصی داشتم شنیدم که کارت گرافیک با توجه به چیپ مادربورد باید انتخاب کرد مثلا اگر چیپ مادربورد nforce بود بهتر است از گرافیک nvidia استفاده کنیم چون پرفورمنس بهتری میدهد ایا واقعا همین طور است
من دیروز یک کارت گرافیک ati 4670 با برند ساپفایر با قیمت 85 هزار تومان خریدم البته 512 میخواستم بدونم خوب خریدم و ایا کارت خوبی است مشخصات GPU CLOCK 750 وهمچنین MEMORY CLOCK 1800 یا870
بله کارت خوبیه نسبت به قیمت!من دیروز یک کارت گرافیک ati 4670 با برند ساپفایر با قیمت 85 هزار تومان خریدم البته 512 میخواستم بدونم خوب خریدم و ایا کارت خوبی است مشخصات GPU CLOCK 750 وهمچنین MEMORY CLOCK 1800 یا870
برندش هم یکی از بهترین هاست!
مبارکتون باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)