اول اینکه بنچ و یه جا دیگه آپ کنید دوم اینکه لازم نیست آپ کنید!
مشخص هست اختلاف پرفرمنس 4770 و 4850! با در نظر گرفتن همه چیز قیمت دما مصرف اختلاف کارایی 4770 توصیه میشه!
اول اینکه بنچ و یه جا دیگه آپ کنید دوم اینکه لازم نیست آپ کنید!
مشخص هست اختلاف پرفرمنس 4770 و 4850! با در نظر گرفتن همه چیز قیمت دما مصرف اختلاف کارایی 4770 توصیه میشه!
به ای نصفحات هم مراجعه کنید
البته 4850 جلوتره، ولی چندان محسوس نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه مدت یه 4850 سافایر دستم بود تستش کردم
تو اورکلاک پایدار نبود و خیلی کم اور میشد
کلأ کارت هایی با طراحی مرجع قابلیت اور کمی داشتن ، که دلیل اصلیش هم جدا از سیستم خنک کننده ، ولتاژ پایین gpu و حافظه ها بود تا این کارت به رقیبی برای 4870 تبدیل نشه !
منم حرفت روقبول دارم که با توجه به تمامی شرایط خرید 4770 منطقی تره ، ولی این دلیل نمی شه که بگیم قویتره!!
مگه من بی گناه گفتم قوی تره؟!منم حرفت روقبول دارم که با توجه به تمامی شرایط خرید 4770 منطقی تره ، ولی این دلیل نمی شه که بگیم قویتره!!
گفتم با در نظر گرفتن همه شرایط اگه محدودیت باشه 4770 توصیه میشه!![]()
4850 هم گرمه هم old ه !!!!
4770 اختلاف کمی با 4850 داره ولی در عوض کم مصرف تر ، خنکتر و جدیدتره !
آقا من امروز 4770 رو خریدم
این فروشنده که رفیقمون هم هست، نامردی نکردو داد 131 تومن !!!! تقریبا می دونم که هیچ کجا زیر 150 نمیدن
کارت خوبیه
ولی اونقدرا هم خنک نیست! در حالت عادی 53 درجه دما داره و در حالت load کامل دماش حدود 70 میشه، البته با دور کمتر از 50% فن
ولی تو یه سایتی دیده بودم همین کارتو اور کلاک کرده بود با 30% دور فن دماش زیر 40 بود، حالا نمیدونم مشکل از کجاست
چه برندی خریدی ؟
چقدر حریدی ؟
یه عکس بزار ازش !
گفته بودم که، سافایر و قیمت 131
برا عکسم زحمت بکشد برید سایت سافایر، یه مدل 4770 بیشتر نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)